Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 904
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
И ние сме същия бяс, няма спиране. Непрекъснато пълзи и затова и поръчахме наколенки, да видим кати пристигнат дали ще ги държим на краката. Засега съм я опазила да не пада на земята, от кошарата или спалнята  Blush Иначе за прохождането мисля че до годинката няма да стане, ходи хваната за ръцете на някой. Понякога се пуска и застава права без да се опира никъде, но не пристъпва.
Искам да проходи преди Нова година че на 01.01 вече съм на работа  Mr. Green

# 541
Здравейте мацки!
Много сте сладки варненки HugМимина честит нов имидж.
Ох,момичета гледам вашите сладурковци поне си спят в креватчетата.А моята Дая ни е обсебила спалнята.В момента в който лекичко я сложа в креватчето й.Тя писва и нищо не е в състояние да я спре.И напоследък вече взех да се предавам.Макар,че изобщо не мога да спя нормално.Цяла вечер като се пробуди търси цица и предпочита там да си виси.Ползва я за залъгалка.И представете си цяла нощ в една поза сутрин съм без кръст. #Crazy
А иначе вашите бебчовци хапват ли си от детската кухня?Ние цяла седмица взимаме храна от МК.Дая яде избирателно.Май голям каприз се заформя Laughing
За ходене и Дая ходи хваната за ръчичките но аз не виждам да проходи до РД.А като гледам Паола на Бубето колко е стабилна.... Heart Eyes

# 542
                                                 Добро утро мацки  food010
  Хайде на по кафе и се залавяйте с темичката Wink
Ние от днес сме на кухня......и да видим Thinking ще или не ще. Но с желание ще приложа цялата си настоятелност и упорство Laughing, че вече купени пюренца не искаме, а аз не мисля да готвя по цял ден.
 Мимина, newsm10- много свежо
 А за спането нощем, аз съм дижурна на всеки час. И само ми се спи после
       Хубав ден и успешна нова седмица

# 543
здравейте мами
Мимина,много си хубава,както и останалите
ох,в къщи е някакъв ужас нямам и секунда спокойствие,от както проходи Мартин и само ходи насам натам и се 4уди какво да пине,какво да събори.за сега любими са му компютъра и телевизора  Outta Joint
голям мерак има да влиза в тоя телевизор и незнам как да го опазим,понеже е на ниско място,за секунда да остане сам и се е лепнал за него.преди няколко дни бяхме на гости.и нашия юнак както си ходи насам-натам да вземе да изкара на хората картата от тунера и я задъв4е,добре 4е го видяхме навреме  ooooh!рекламите са ми най-любими ве4е  Laughing като пуснат реклами се кротва и я аз си по4ивам.ама защо няма 1 канал саааамо с реклами  Joy
направо завиждам на тези,които имат наблизо баби и дядовци  Peace

# 544
Добро утро мамчета
Много шавливи бебета ей ама да са живи и здрави и аз ходя рядко до тоалетна все гледам да спи през това време.
Едва вчера му купихме столче за храна и понеже е ново и все още му е интересно ама като му омръзне не знам как ще го храня. За кухня и дума не може да става какъвто е каприз нищо няма да яде.
Кажете мамчета какво мислите за витамините Саностол дали мога да му давам профилактично/ за подсилване на имунната система/ че с тези грипове ужасно ме е страх.
Някоя от вас случайно да е пробвала този прословут Стийм моп че съмму хвърлила око обаче много много не вярвам на реклами да сте чували някакви отзиви по въпроса?
Пожелавам на всички усмихнат ден.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 11:28 от shivacheva78

# 545
свеки има Стийм моп и е много доволна,действително 4исти килими,мокети,теракот ламинат-с 1 дума вси4ко Peace

# 546
свеки има Стийм моп и е много доволна,действително 4исти килими,мокети,теракот ламинат-с 1 дума вси4ко Peace

А дървен паркет (не ламиниран) може ли да се чисти с него? Чувала съм, че от горещата струя се раздувал? Иначе и аз се бях навила да си взема Стийм моп, но понеже 2 от стаите ни са на паркет, това ме спря. Ще се радвам, ако някой сподели опит.

# 547
И моята свеки има и й изгоря само след няколко месеца употреба! Rolling Eyes
Благодаря за комплиментите! Blush Flutter

# 548
За Стийм Моп-а и аз отдавна  му имама мерак,че както пълзим навсякъде и лапаме всичко що видим ,но една позната каза че килима и направо подгизвал от вода.Ние по принцип сме на теракот и ламинат,така че се чудя още.Нека и др.да си кажат мнението.Има и един по ефтин Грийн Моп ли беше /зелен/,и за него някой ако има отзиви.

# 549
въобще не подгизват килимите,налито4но за това коп4ето за парата се натиска от време на време,а не се държи постоянно натиснато-ина4е няма на4ин да не подгизне
а за грийн мопа,сещам се 4е някой познат го имаше-виждала съм го някаде ама изобщо не мога да се сетя къде  newsm78

# 550
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър ден и от нас!  Hug
На Никола днес му бяха първите 2.30часа на ЯСЛА!  Laughing Добре се е справило момчето, но накрая малко нервничало, че огладняло и му се е доспало.

Жени Никола има много малка бенчица но дупето и все си мисля, че не съм го измила хубаво.  Joy Joy Joy

За стийм моп-а - имам 2приятелки с него и са страшно доволни. Тяхните апартаменти са изцяло на теракот. Мен лично пък и мъжо ни спира това, че чисти с пара и влажността се качва много. Ние живеем в много влажен апартамент  newsm78 и едвам се справяме, та ако чистим и снего незнам какво ще правим. Обърнете внимание и на това. Влагата благоприятсва за развитие на мухал и плесен и ... куп болести особенно при бебчетата ни.

Хубав ден!

# 551
  • София
Привет мамчета.
Малко "офф топик" - искам да ви призова ако имате възможност да посетите Коледните базари на ДБМ.

Здравейте,скъпи приятели,за поредна година Движение на българските майки организира традиционните си благотворителни базари Peace Ще се радваме на подкрепата ви и тази година Hug
Ето градовете,датите и местата,на коите ще се проведат коледните ни инициативи тази година Peace
Бургас
Дати-19 и 20.12.2009 ,място на провеждане /доуточнява се/
Събраните средства ще помогнат за закупуването/осъществяването на:
* екскурзия/почивка на децата от Дом за деца с умствени увреждания „Св.Екатерина”    /от 5 до 23 год./ - с.Искра, общ.Карнобат
* екскурзия/почивка на децата от Социално Учебно Професионален Център за деца   /от 14 до 20 год./ с лека умствена изостаналост -    с.Бата, общ.Поморие
За въпроси обръщайте се към madlena, Ками*

Русе
Дати-11,12,13 декември,място на провеждане /доуточнява се/
За въпроси обръщайте се към
kabzimalka, DjastaPrasta

Пловдив
Дати-18,19 и 20 декември,място на провеждане /доуточнява се/
Събраните средства ще бъдат изразходени за нуждите на децата от домовете - Зелениково, Нареченски бани, Асеновград и Калофер.
За въпроси обръщайте се към mili.m

София
Дати-12 и 13.12.2009 г.
Място на провеждане-„Нов модерен театър”,карта

Традиционният Коледен базар на ДБМ ще е двудневна съвместна инициатива на „Нов модерен театър”, „Вирджиния рекордс” и Фондация „Движение на българските майки”.

Всички ние ще покажем това, в което сме най-добри. Фондация „Движение на българските майки” - звено София ще организира своя традиционен благотворителен базар с ръчно изработени сувенири и подаръци за предстоящите празници през тези два дни във фоайето на театъра . „Нов модерен театър” предоставя възможността събитието да се състои в сградата напълно безвъзмездно и ще представи детски  спектакъл, средствата от който ще бъдат предоставени за крайната цел.  „Вирджиния рекордс” ще закрият инициативата с организиран концерт на 13 Декември със своите звезди от „Мюзик айдъл”, като звездите ще участват напълно безвъзмездно.

Средствата, които ще се съберат ще бъдат използвани за дейността на Фондация „Движение на българските майки” по проект за подпомагане дейността на Дом за медико социални грижи  за деца „Света Параскева”.

Програмата се уточнява като часове,но за сега е ясно:
12 и 13 .12.-два дни базар.
13.12-сутрешно детско представление
13.12-вечерен концерт .

Тази година аз освен като купувач ще се включа и с няколко неща изработени от мен: http://mirageorgieva.snimka.bg/hobby/koleden-bazar-2009.437549 . Това са украшения за елха, а на последната снимка е Снежанка. Кажете ми моля, как ги намирате и бихте ли си купили нещо такова.  Wink

Още веднъж се извинявам за офф-а и желая приятна вечер на всички  Hug

# 552
mira_georgieva/b], поздравления за благородно начинание    bouquet Hug С удоволствие бих се включила Simple Smile А малките украшения са много нежни и красиви. Създават ми асоцияции за чистота, сняг и захарен памук Wink , и някак носталгията по отминалото детство ме обзе....ех, а сега ние имаме дечица.

# 553
Здравейте мами,
Ние с малкия калпазанин отдавна не сме писали, но нямам и 1 мин свободно време, ето ще ви покажа и защо:

http://www.youtube.com/watch?v=l6b1GZXHVnE&feature=related

Аз в кошарата не го оставям, въпрос на време е да се преметне, за да си вземе играчката, която нарочно изхвърля. Чудя се сутрин, кога ще дойде при мен, вместо просто да си реве  Shocked .
За рождения ден аз реших да го празнувам с бабите и една вечер ще излезем да се почерпим с приятели. Все пак според мен първият рожден ден е повече за родителите  Mr. Green .
За ходенето до тоалетна сме заедно. Той на кукото аз на голямото куко или го слагам в количката и си правим дзак на вратата, но ако той е буден абсурд сама да отида. Дори татко му да е в къщи идват да ме проверят.
За Коледния базар и аз бих се възползвала стига да се уточни мястото за Пловдив
Между другото днес поумнявам с още една година, затова се почерпете за мое здраве   party023

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 22:23 от TanaiV

# 554
честит рожден ден Таня!Да си жива и здрава и много обичана!  bouquet  bouquet  bouquet
Мира,страхотна инициатива!Подкрепям!

Общи условия

Активация на акаунт