Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 903
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте и от нас, отдавна не сме се включвали!

Таня, Честит Рожден Ден!Да си жива и здрава, много щастие ти желая!  bouquet

За рождения ден на Жорко и аз не мисля да е на детски клуб, избрала съм едно хубаво клубче за големи и ще сме около 30- тина човека, приятели и родителите ни.Наистина първия рожден ден е за родителите по- скоро, защото бебчовците нищо не разбират.

А за Стийм мопа аз имам и не съм особено доволна, по- често чистя с обикновен парцал.На ламинирания паркет остава все едно е размазано, а килимите не чисти въобще.

Мира, браво!Ако имам време и аз бих се включила!

Аз все още го оставям в кошарката Жорето, но малко ме е шубе да ви кажа Joy

Лека нощ!

# 556
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Таня Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и късмет ти желая, а мъжете ти много да те слушат! Марти е много готин пу-пу!  Heart Eyes

За кошарите Никола беше така

и успя да се прекатури и да падне на глава.
Сега е така

и вече съм спокойна като го оставя вътре!
   Peace

Сега да сложа кафето и да хукваме към градината и яслата!

# 557
ninanb ,тази допълнителна преграда към кошарата ли е или вие сте я купили допълнително?И ние паднахме от кошарата отстрани и сложихме дъска,а оня ден падна и отпред.Сега се чудим какво да сложим.

# 558
Таня, Честит празник! Здраве и късмет занапред!
Страхотни играчки имате, а Марти е голям сладур...Кога се научи да ходи толкова добре?
За РД и ние ще празнуваме с роднини, а някой ден и с майки с бебета.
А какви са желаните подаръци за 1 година?Трябва да казвам на бабите...

# 559
И ние свалихме кошарата надолу че с това изправяне, най-много да тупне на глава.
Иначе за подаръците, ние вече ги знаем предварително. Едните баба и дядо (моите родители) и подаряват колелоиграчки и дрешки, свеки даде зл.обеци и много дрехи.

# 560
  • София
Таня, честит рожден ден (на патерици). Да си много здрава, щастлива и обичана.   bouquet
Браво на Марти, много стабилно ходи.  smile3501

Момичета, благодаря ви за милите думи. Продължавам с още по-голям ентусиазъм и дано се съберат повече средства за децата.   bouquet Hug

За рожденният ден не съм мислила какво да правя, макар че тогава Калоян ще е на ясла и сигурно ще измислим нещо да го празнува там с децата.  Grinning

В това лошо време не сме излизали от няколко дни, но какво да се прави по-важно е да е здрав малкия мишок.  Wink
Лек снежен ден на всички.  Hug

# 561
Здравейте момичета отдавна не сме писали, но ви чета редовно. И ние вече не стоим сами в летлото, защото една сутрин в 7 се чу туп ау. Нинка моляте кажи тази горна преграда към кошарата ли е или отделно сте я правили (купували). Имаме сгъваема кошара, която ползваме за игра и все още ни върши работа и мога да го оставя там сам, но повече от 15 мин. не иска да стои, но поне успявам да отида до тоалетната и да свърша нещо без него. От утре съм го записала три дни на кухня Ози да пробва ме дали ще ни хареса, но поръчах от диетичното меню понеже е без застройки и мляко. Ние пълзим из цялата къща, обикаляме и с проходилката опитва се и сам, но мен лично още ме е страх да го пускам. Научи се сам да слиза от спалнята и дивана.
Относно Стийн мопа аз имам и съм много доволна ние вкъщи сме на дървен паркет и мозайка, килим имаме само в спалнята мога да кажа, че го освежава. Аз лично го препоръчвам много бързо и лесно става почистването.
Искам да ви попитам вие от кога смятате да преместите малчовците в отделна стая? Аз мисля скоро да го местя, но Светли все още се буди към 2-3 часа за мляко и незнам дали няма да ми е по-трудно. Моля тези които имат опит да го споделят.
Честит първи сняг на всички и дано това време да спре ужасните вируси !
Лека вечер на всички  Simple Smile

# 562
Тази чест си е към леглото и е много готино - сваля се на панта надолу при опъване на чаршафи например. А дори  и матрака има още едно ниво надолу.    Peace

# 563
Честит Рожден Ден на Танчето, на патерица!!  Браво на Марти, как ходи стабилно... пу пу... Абе тия Мартинчовци големи бързаци.

И аз Танче така, като каталясам и се търкулна на 2 възглавници на земята, ама само дето ставам по три пъти на минута, да я ловя във въздуха моята фукла:lol: Laughing

За спането в отделна стая, при нас няма да е скоро щото няма такава, предвидената е кабинет за работа и ни е нужна доста за сега. Но и не знам как ще спи в отделна стая, като ставам по Н-брой пъти нощно време да я завивам.  Върти се като пумпал и или се е завила през глава и крачетата стърчат голи от долу или се изправя на сън и се просва върху юргана и спи гола докато аз не се събудя, пък то и аз не винаги я хващам.

Нас пак са ни замъчили поредния чифт зъбки и беше много жална след обяд. Хем дъвче със злоба разни играчки, хем се лигави до земята, хем хленчи и не дава да я пусна от ръце. Кръст ще почне да се обажда #Crazy  От хленчене и плач ни се разтече нослето, та сега незнам от зъбите ли е или сме се простудили. Дано не е хрема, че ми омръзнаха тези сополи.

Айде много се разписах...

Лека нощ на всички smile3507

# 564
Здравейте мамчета!
Днес нашата красавица става на 11 месеца, та да почерпя: Misc Baby Bottle newsm38 Wine Glass cook Kissing Heart
Честито и на останалите бебчета, които празнуват тези дни   love001 newsm51
Лека вечер на всички  newsm46 smile3524 smile3531

# 565
Добро утро мацки!

KOKA Честито!   newsm51

Аз да ви кажа честно при наличие и на двата грипа в групата на Йоана реших да ги грабна и двамата и да отида за 2-3седмици насело при баба и дядо. Много си ги обичам, а тук със свеки просто откачям  и ще изчезнем за малко. Там няма нет и много ще ми липсвате, но пък мисла да посъбера снимков материал за вас!  Wink

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 07:45 от ninanb

# 566
                                                              Добро утро!
                      Мерси за кафенцето, имам нужда Wink Приятно изкарване на село.
 Това с нощното дежурство ми е познато ooooh! Не знам дали никнещи зъбки са причината, или е просто период, но Александър не спи никак спокойно вече.
 Вече 2 дни Алек яде от детската кухня с голям апетит. Аз съм много доволна от това, въпреки че очакванията ми за храната не се покриха. Ще видим как ще върви за напред. Но определено така ми спестява много време и парички Laughing
      Хубав и спокоен ден

# 567
  • София
Добро утро и от мен!

Да почерпя,че днес Стефко става на 11 мес  cook beer3 Още 1 мес и идва годинката Simple Smile

Не съм писала отдавна, понеже се местихме в София, след 1 годишно пребиваване в Ямбол и Стара Загора.
Стефко е добре, от 2 дни сме на кухня и засега си хапва всичко с кеф, ама много вкусно готвят наистина, чак на мен ми се иска да си хапвам.
Знае доста думички - като питаш къде е прозореца, вратата, лампата, гърнето, книжката и други гледа към тях.
От 1 седмица почна да пълзи, вместо да прохожда взе да пълзи. Изправя се много лесно, ходи сам по диваните и шкафовете или върви за 2 ръце като го държиш.
А като гледам Мартинчовците как ходят... Ама всички дечица ще проходят някой ден.

Да ви питам с какви играчки си играят вашите дечица? Всичко му омръзва на Стефко много бързо, направо се чудя как да го забавлявам вече. Най-дълго му задържа вниманието 1 буталка, от тия дето дечицата ги бутат по улиците и дрънкат, само че ние вкъщи си я бутаме. Та близо 1 седмица всеки ден поне по 1 час си играеше с нея,ама и тя му писна. Сег само хваща някоя играчка и я пуска почти веднага.

Нинка - приятно изкраване на село! Тъкмо да се спасите от вирусите.

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 10:50 от BIBI_SZ

# 568
  • София
Честита последна месечинка на Стефко. Да е много здрав и послушен.   bouquet

BIBI_SZ , Калоян също не си играе много с играчките си. Новите бързо му омръзват. Обаче много обича да си играе с клавиатурата на компютъра и с мишката. Joy Баща му се принуди да му купи една клавиатура само за него, за да не троши нашите, може скоро и компютър да му вземе както са тръгнали нещата.  Laughing

# 569
. Обаче много обича да си играе с клавиатурата на компютъра и с мишката.

при нас положението е същото Peace

Общи условия

Активация на акаунт