СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ!

[/color] 
Не мога да кажа, че се гледа по- лесно, защото ми е първо дете, но знам, че за всяка една майка нейното дете е най- хубаво. Та така че си в декемврийския отбор с най- прекрасните дечица и мами.

И после гости с главоболие
Но имаме месец, да го изкусурим.
И по цял ден обикаляме апартамента, разхожда ме, играе на гоненка и маца огледалото в коридора
Очертава се беладжийка, жива и здрава да е, нека е буйна и любопитна
тази сутрин съм станала в 5:30,изпратих мъжа ми за София и сега си пия моето кафенце
.Киселото мляко го въведох някъде около 6 месец, но малко след това разви някаква стрептококова инфекция, изразяваща се в гнойни пъпки по главата и доц. Маринова ми препоръча да го спра, тъй като усилвало сърбежите
.След отшумяване на инфекцията отново минахме на кисело мляко. Прясно давам под формата на десерти откъм осмия месец. В момента пием кисело мляко два пъти на ден и веднъж през ноща, но с него не замествам хранене. Давам по 150 преди сън. Ники спи от 9.30 един час и около13.30 час/ час и половина. Вечер ляга към 21ч, сутрин става към 7.30ч, като през ноща се буди поне 4-5 пъти, мисля че зъбите го мъчат, тъй като на този етап имаме само два. Относно лазенето, нито лази, нито ходи, но той и батко му първо започна да ходи и след това да лази. Иначе като се хване за нещо, примерно стол си ходи около него. Това е, надявам се да не съм ви отегчила с дългия си пост
. Лек ден на всички, поне при нас днес се очертава слънчево време!