Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 785
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Здравейте!Приемате ли още една декемврийска мама във вашите редици?

# 61
ЗАХАРЧЕ* добре дошли със ЗариHug

# 62
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро момичета!

ЗАХАРЧЕ* добре дошли със Зари! Имаш си един малък сладък пухчо, ПУ ПУ да ти е жив и здрав!  Hug  bouquet Ако искаш да  те впиша на първа страничка, напиши теглото и сантиметрине му при раждане и разбирасе името, защото предполагам, че Зари е умалително.
  Peace

# 63
Добро утро.Благодаря за топлото посрещане! Hug

# 64
Добро утро и от мен!
ДОБРЕ ДОШЛА НА ЗАХАРЧЕ с малкия бонбон Зари! Всъщност как се казва малчуганът?

# 65
Добро утро!
Добре дошла на новата мама!  bouquet
Steil как сте с малката Елиза! Hug
Да не би да се е появила...скоро се чудих къде се запиляха?  Rolling Eyes

Хубав ден ви желая! Hug

# 66
Добро утро и от мен!
ДОБРЕ ДОШЛА НА ЗАХАРЧЕ с малкия бонбон Зари! Всъщност как се казва малчуганът?
Захари

# 67
 welcome На Захарче!
Аз само прелитам и отлитам да бърша носове и да ги стягам за разходка моите момчетии, че вкъщи не се дяни. Crazy

# 68
Ето ме и мен да се оплача. Галка от вчера е на Гентамицин. Не става работата и не става. Нищо и няма а температурата е 39 и не спада от нищо. Та изписаха ни в понеделник Аугументин, а то започна едно велико повръщане и разстройство и вчера следобед на инжекции  Cry То милото направо откъснато по цял ден спи, не яде, щом кърмата отказва да пие  Rolling Eyes
Така оплаках се и сега да кажа добре дошла на новата мама. както виждаш тук има от всичко и хубаво и лошо (болести гадни)

# 69
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Steil как сте с малката Елиза! Hug
Да не би да се е появила...скоро се чудих къде се запиляха?  Rolling Eyes

Беше тук и изчезна. Няколко пъти я засичам, ама неиска да ни пише.  Confused

Ками дано Галка се оправи по-скоро!   Praynig Hug Милото мишле. Много ми е мъчно само има по някое болно детенце!

Аги стягай ги твоите и навън. Хрема минава навън по-бързо от чистият въздух!  Peace Да се оправяте със сополанковците по-бързо!

# 70
Привет.
При нас ноща мина спокойно.Преди малко се хранихме и сега дивеем.  Mr. Green Обмислям дали да излезем за малко или не.Хем искам да използвам малкото показало се слънце,а ме мързи...  Rolling Eyes
Нинка мерси за закуската.  Peace
Ками как те разбирам миличка.  Hug Този АБ е отврат!  Sick И Биси когато я лекувах с него преди три месеца беше така.Не ядеше нищо,ако хапнеше го повръщаше и имаше много сериозно разстройство.Едвам дочаках да минат 3 дни и го спрях,след като казах на педи за какво става въпрос.Разстройството мина почти веднага,но да не ти казвам,кога отново започна да пие АМ...караше само на пюрета.
Стискам палци бързо да мине и евентуално говори с педи да смени АБ ако положението е сериозно.
Целувки за болното Галенце.

Хубав ден момичета.

# 71
Здрасти.Ние току що се върнахме от посещение при личната лекарка.Ходихме да премерят юнака и за 10-минутното ни посещение,той успя да сътвори куп пакости.Първо,докато сестрата му мереше обиколката на главичката,моичкия така я оскуба,че жената изпищя.После пък ще му мерят теглото.Кантара разположен до прозореца,а там съответно-перде.Че като се вкопчи това дете в пердето,като го задърпа,замалко да го скъса.Направо умрях от срам. EmbarassedХубав ден на всички.

# 72
здравейте влизам само да ви покажа 1 снимка и после ще ви 4ета

# 73
здравейте влизам само да ви покажа 1 снимка и после ще ви 4ета

Браво!Да не би  Марти да прохожда?

# 74
Миленче,браво на юначето!Много е сладичък!  Hug
Моя синковец днес го сложих за първи път за малко в проходилка,хареса му,кака му го бута...голям купон! hahaha
Да не пропусна да обявя напредъка в озъбването...третото се показва вече!  Grinning
Всички болнички да оздравяват! Hug
Наш'та кака все тъй си кашля... Rolling Eyes Диманчето държи фронта засега...дано да го подмине вирусът,чеее   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт