Подготовки и ремонти вижда им се края, НОЕМВРИйка стяга бебешката стая-40

• 18 793
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мамиииии,

времето е хладно, но още не вали тук при нас.

Аз също хъркам през ноща или поне така казва таткото, гърбът много боли вече защото имам гръбначно изкривяване и разбира се заспивам с 300 зора.

Аз оше нямам нищо купено  newsm45, но утре съм на преглед в Пловдив и съм сугурна,че тоя път няма да се сдържа Simple Smile.

целувки на всички

# 76
Радвам се че всички сте добре newsm51
Чета новините за вас и за бебета и се чувствам щастлива. Вярно е че нашето съкровище не е сред нас, но вярвам че е на небето и не ме е изоставяло.Вече се чувствам много по спокойна, приех нещата такива каквито са и сега наистина съм по - добре.Надявам се в най - скоро време лекарката ми да ни разреши бебеправене, че нямам търпение.Моля се да е момиченце вече.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  bg

# 77
bela радвам се,че вече се чустваш по-добре! Стискам палци скоро да се похвалиш ! Hug
Стеле приятни лекции! Wink  Аз имам още малко почивка и от октомври се започва с  smile3529
Аз също трябва да помисля за есенни дрешки. В момента съм си навлякла анцунга, но като започна лекции ще ми трябват няколко панталончета и ризки.
Тези дни правя основно почистване на къщата. Събрах 5 чувала с вещи на свекито и сутринта и ги закарахме на село. През седмицата милото ще и кара и мебелите от хола и стаята ,която ще е детска и ще се обзавеждаме с новички. Само кухнята и банята ще останат за другата година, но няма как всичко наведнъж.
Момичета къде мога да видя програмката за лекциите в Бейби Мола? Също така във вторник беше лекцията във Слънчице, нали? Кой друг ще ходи? Можем да се организираме! Wink

# 78
Привет,мами  newsm53
При нас цяла нощ духаше и все още е така,но още дъждец не е завалял Аз до обяд се вихрих в кухнята,чак се изморих,после хапнах,полежах и ей ме на тук сега Laughing
sunflower-mv,качи инфо как се къпе бебче,ще ни е интересно  Heart Eyes Филмчетата,които си дала да гледаме са много интересни Mr. Green
Steletu,ей сега ще минат лекциите ти без да усетиш!Ще ни липсваш Hug
Клодия,чакаме фотоси да те видим как изглеждаш със сукманчето  Wink
Хайде лека вечер от мен  newsm51

# 79
Какви са тези дъждове , тука в Бургас и капка не е превъляло.... все още  Whistling smile3506 ама като погледна нещо взе да се заоблачава  newsm43

Кате, ето и снимки на дрешките от марк&спенсър,качеството е страхотно нямам думи,препоръчвам горещо Party  аз взимам малко по-голям размер бебетата надават бързо и не ми се рискува след като го изпишат нищо да не му става, пък и по свободно да стоят е сякаш по добре  http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=418767

Мопси,за количките на mutsy spider-а казваш че не е за новородени, ами "transporter"и другите модели гледах че имат кош за новородено или поне има възможност да се сложи, предполагам че ще са подходящи?

# 80
Майчета-зайчета, качих снимчици с пояснения (кратки, ама друго е наживо!) за къпане на новородено.
Ето тук са: http://noemvri2009.snimka.bg/baby/k-pane-na-bebe.418785.14664785
Искрено се надявам да ви е интересно!

# 81
Lusia_, на Spider-a може да се сложи столче за кола само. Ако не искаш кош е удачен вариант. На другите модели (без еаsyrider) може да се сложи и кош за новородено и  столче за кола.

# 82
Здравейте Sunglasses
Аз минавам само набързо, не мога да смогна да ви изчета,че шетам тези дни и посрещам гости Crazy
Честит днешен празник, и ви черпя тъй като синчето ми е рожденник днес Sunglasses

# 83
Мим'с честит празник, много да ви радва  и слуша юнакът и само радости да ви носи, а ноември да е най-грижовния батко.
Приятно прекарване.

# 84
  • Пловдив Белащица

Иска потребител и парола.

Сънфлаур, в Пловдив във ВМИ ги къпят така на чешмата в стаята и като гледах как ги къпат без да се замислят уши, пъп, очи и аз така си го къпех в началото  Peace.

# 85
Васи,
ние във Варна така ги къпем - пак на чешмата, че да се пази пъпчето от намокряне. Иначе така знам, така правим, така показвам.  newsm03

# 86
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Много скапано време днес,за съжаление вече е есен,край с топлото Sad.
Със съжаление установих и че нито един панталон и обувки не ми стават,1-2 едва ги навличам,ама съм като хипопотамче.Така,че искам ,не искам ще трябва да купя нещо,ама много ме е яд,че ще е само за 2-3 месеца.
Мим`с  да ти е жив и здрав рожденника,да е много послушен и грижовен батко.

sunflower-mv  в болниците точно така ги къпят,но мен  ме е страх така да го държа под чешмата,все си мисля,че ще го изпусна.

bela радвам се,че ни навестяваш,дано скоро се похвалиш с две чертички,стискаме палци.

# 87
  • в ябълковата градина
Майчета от Люлин, знаете ли къде се намира
в Люлин магазин на Azis - бебешки дрешки?
Били много качествени.

# 88
Мим`с,честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав и много да слуша и помага за бебето!   bouquet

# 89
  • Пловдив
Да радоска времето наистина е скапано, но поне се поразхлади  Peace

Мим'с
- да ти е жив и здрав рожденика.   bouquet

Мира
- аз не хъркам, но 2 жени, с които лежах в болницата бяха нещо страшно. Спях с тапи и пак ги чувах  Shocked

Аз да ви се оплача - краката ми от 2 дни нямат глезен - огромни са, ужасно е, имам чувството, че кожата ми ще се пръсне. На лекар съм чак на 21.09.

Приятна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт