Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 888
  • 460
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.София
Инджита кога стана толкова печена на компютъра  newsm78
А мъжа й - и той с Ниханката  #2gunfire

Много е печена. Само имитираше, че уж работи. Движеше мишката напред назад по иконите.

# 226
А мен пък Инджи все повече ме дразни Crossing Arms Нещо много арогантно се държи вече.. Пък и друг мъж ако беше на Мехмет, отдавна да е преспал при Ниханката.. newsm78

# 227
И аз се включвам в целенето със стреличките, пък дано уцеля, та да му дойде акъла #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 228
Босите крака само ми се мернаха, но босия акъл го видяхме всички! Пък Инджито защо му се хваща толкова?!?! Наистина е баламурник

# 229
Почитателките на Мехмед видяхте ли му сега босите крака. Цели два пъти ги дадоха. Joy

О, видяхме и босите крака, и босия акъл! Тръгнал да ми води Нихан по любимите места, където им било хубаво преди, ами после как да не му се точи оная... ooooh!И посред нощ взел да ми се лигави в спалнята, вместо да скочи на жена си #2gunfire Даже не я забеляза, че излиза от стаята...
gospojata, може ли след теб и аз две-три стрелички да метна : Praynig

Давай ! Като гледам колко сме мераклийките - на игленик ще заприлича , горкият !

# 230
А мен пък Инджи все повече ме дразни Crossing Arms Нещо много арогантно се държи вече.. Пък и друг мъж ако беше на Мехмет, отдавна да е преспал при Ниханката.. newsm78
Shocked  Shocked Shocked Ако това, че ги отърва от фалит и т.н може да се нарече арогантно, съгласна съм #Shocked
Не знам как да определя поведението и позицията й...Че и аз съм такваз една голяма бяла птица, все внимавам да не обидя някой, да не се скарам с някой, да не кажа нещо накриво...
Ама нищо не мога да направя newsm45
Sayerin, миличка, как ще приспи при Нихан, той е свикнал него да утешават, а там ще трябва да е обратното Joy Joy

# 231
Босите крака само ми се мернаха, но босия акъл го видяхме всички! Пък Инджито защо му се хваща толкова?!?! Наистина е баламурник
Босия акъл ще става все по бос и бос. Голям глупак е този Мехмед. Не ми харесва да са разделени, но май така е по-добре, че да вземе да помисли и за нея. SMS ще праща, че да и се обади. Да ама Ниханчето е преди всичко. ББ И една сцена ще има когато найстина ми идваше да го фрасна през монитора, жена му ще я съдят, а той като вижда ниханчето, че е дошла и тя в съда хуква при нея и оставя жена си. Абе простак си е голям.Пък после Инджи била виновна-ГЛУПОСТИ
В предишните теми обсъждахме какъв документ подпиа Инджи без да прочете, а то било за авторските права. Добре го е измислил, ако го беше прочела какво ли щеше да стане още тогава

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 22:47 от LFilipova

# 232
ББ И една сцена ще има когато найстина ми идваше да го фрасна през монитора, жена му ще я съдят, а той като вижда ниханчето, че е дошла и тя в съда хуква при нея и оставя жена си. Абе простак си е голям.Пък после Инджи била виновна-ГЛУПОСТИ
В предишните теми обсъждахме какъв документ подпиа Инджи без да прочете, а то било за авторските права. Добре го е измислил, ако го беше прочела какво ли щеше да стане още тогава

Ами сцената когато говореше с Нихан по телефона и Инджи беше при него коя би го нърпяла аз поне не бих.Идва ми малко в повече това негово приятелство с Нихан.

# 233
Е, не се научи нашия човек като се лигави с Нихан да излиза от стаята - няма телефонна култура / ама го измислих и аз/ ами сякаш нарочно влиза в спалнята пред Инджи.  Ами аз ако съм на мястото на Ижджи ще го одера, ще му вдигна един джангър като Пънар и ще му хвърля скапания олигавен GSM #2gunfire #2gunfire #2gunfire пък на всичкото отгоре не можел да разговаря сега с нея - просто злоупотребява с добрината и. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 234
  • София
Абе то още какви сцени ще има, не ми се мисли  ooooh!

ББ: а като роди Пънар и като заряза Инджито с корема напред и хукна да пие с Нихан кафе. Жена му бременна, ходи из болницата да го търси, той с Нихан кафе пие, а Инджито се прибра сама с радостта от бебетата на Пънар и Бахар, а Мехметчо си изля чувствата на Нихан за щастливите събития  #2gunfire

# 235
Босия акъл ще става все по бос и бос. Голям глупак е този Мехмед. Не ми харесва да са разделени, но май така е по-добре, че да вземе да помисли и за нея. SMS ще праща, че да и се обади. Да ама Ниханчето е преди всичко. ББ И една сцена ще има когато найстина ми идваше да го фрасна през монитора, жена му ще я съдят, а той като вижда ниханчето, че е дошла и тя в съда хуква при нея и оставя жена си. Абе простак си е голям.Пък после Инджи била виновна-ГЛУПОСТИ

Да ,  и аз това се сетих ! Ама тя , каквато е голяма , бяла птица , сигурно щеше де намери причина и да оправдае действията му ! ooooh!

# 236
Е, не се научи нашия човек като се лигави с Нихан да излиза от стаята - няма телефонна култура / ама го измислих и аз/ ами сякаш нарочно влиза в спалнята пред Инджи.  Ами аз ако съм на мястото на Ижджи ще го одера, ще му вдигна един джангър като Пънар и ще му хвърля скапания олигавен GSM #2gunfire #2gunfire #2gunfire пък на всичкото отгоре не можел да разговаря сега с нея - просто злоупотребява с добрината и. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ББ Наближава и този момент-утре. Но не че той ще се трогне много.Даже още по зле ще стане. Като тръгва с енгин голямо изпращане и прави, прегръдки,целувки-еми къде беше досега.

# 237
Хехе, явно само аз не съм фен на Инджи  Laughing Обаче к"вото и да говорите, пак не съм й фен  Crossing Arms

# 238
Хехе, явно само аз не съм фен на Инджи  Laughing Обаче к"вото и да говорите, пак не съм й фен  Crossing Arms
Това си е лично мнение на всяка една от нас. Пък и Ниханчето някой трябва да я подкрепя.  Hug

# 239
Не , не си  само ти !мен също много ме дразни понякога , всъщност -през повечето време , но и нашия човек прекалява! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт