Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 849
  • 460
  •   1
Отговори
# 360
Ходихме на гости и неможах да го гледам тази вечер.Никъде не намирам да го има качен или много бързам,а?Нямам търпение.Не ми се чака до утре да го гледам.Да знаете дали ги има някъде качени сериите от тази вечер?

И аз не можах 1та, но май бързаме..

За съжаление, няма да можем да ги изгледаме тази вечер! Sad Утре , преди обяд , вече ще са качени ! Peace

# 361
В МОМЕНТА НА БТВ ПЕЯТ СТРАШНО ХУБАВА МЕЛОДИЧНА ТУРСКА ПЕСЕН.

КОЙ Е ГОСТА?????????

БЪРЗО ПОГЛЕДНЕТЕ

Да , и аз ги видях , дует са , но не чух представянето им -кои са ? newsm78

Бурак Кут и Мейра .    http://www.vbox7.com/play:094b455e
Песента си е на Слави .  http://www.vbox7.com/play:4119ffc7

# 362
В МОМЕНТА НА БТВ ПЕЯТ СТРАШНО ХУБАВА МЕЛОДИЧНА ТУРСКА ПЕСЕН.

КОЙ Е ГОСТА?????????

БЪРЗО ПОГЛЕДНЕТЕ

Да , и аз ги видях , дует са , но не чух представянето им -кои са ? newsm78

Бурак Кут и Мейра .
Песента си е на Слави .

Да , и аз го чух накрая. Всъщност , автор  на песента е Гъмзата ! Peace

# 363
Ходихме на гости и не можах да го гледам тази вечер.Никъде не намирам да го има качен или много бързам,а?Нямам търпение.Не ми се чака до утре да го гледам.Да знаете дали ги има някъде качени сериите от тази вечер?

За съжаление, няма да можем да ги изгледаме тази вечер! Sad Утре , преди обяд , вече ще са качени ! Peace

Ами тогава си лягам разочарована  Crossing Arms ще изчакам още една цигара време и хоп в леглото...

# 364

Страхотен е и клипа и песента звучи много хубаво на турски  Crazy

# 365
# 366
Ходихме на гости и неможах да го гледам тази вечер.Никъде не намирам да го има качен или много бързам,а?Нямам търпение.Не ми се чака до утре да го гледам.Да знаете дали ги има някъде качени сериите от тази вечер?

Момичета, най-скоро, за най-нетърпеливите, е повторението по БТВ - в 03.30 часа  hahaha hahaha

# 367
Момичета бая сте изписали,но утре ще чета и пиша.И сериите утре ще ги гледам,че мъжо си дойде пък и много насичаше.Лека вечер от мен и до утре  Hug

# 368
В 3.30?! Shocked Беше в 5! #Cussing out

Wink

# 369

Sayerin ,  това клипче си е направо за лека нощ , особено за всички , които искаха Мехмедчо дибидюс - поне на голото му гръбче ще мога да се насладят  Joy Joy Joy!
Хайде лека и от мен ! Hug

# 370

Съжалявам, беше, сега по това време май Нико се вихри...БТВ, как иначе...

# 371

Съжалявам, беше, сега по това време май Нико се вихри...БТВ, как иначе...
#2gunfire

Е, хайде, предава се!!  Laughing

Ей така не искам да ме поглежда

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 23:42 от Sayerin

# 372
  • Sofia
Ей, наш Мехмет днеска направо ме уби - Обичал бил Нихан, не искал да я загуби, тц, тц, тц... Ама Инджи много хубаво му каза този път, не си премълча, така трябва newsm10
А като се обясняваше на Инджи за Нихан друго й наговори, дори не каза на Инджи, че обича нея, а не оная джофра, не можел нашия да се държи по друг начин, абе нагъл е чак, я да бях аз да видим не може ли #Cussing out Mr. Green

Абе Инджи била наивна за Енгин, а той нашият не беше ли, с онея всички негови приятелки, те го въртяха на малкия си пръст, а той гледаше като...Тя поне се съгласи, че е възможно и реши да наблюдава Енгин, а Мехмет тогва не искаше и да чуе нещо разично против онези Берил и Дерин Twisted Evil

Според мен Инджи е много по-добре развитият и осъзнат герой от Мехмет

# 373
Струва ни се нещо не добре е развит образа на Мехмед ,млад ,готин , интелигентен мъж ,а се държи като стар турчин ,ревнив до безобразие,та чак и майка си! newsm78

# 374

Е, хайде, предава се!!  Laughing

Хмммммм, или симулира жестоко сецване, че да не го закачат... newsm78

Айде, лека ви нощ, аз отивам да беля домати и да си правя разбор на сериите, да видим кой -крив, кой - прав... smile3542

Общи условия

Активация на акаунт