Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 817
  • 460
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Като го пуснат по 3 серии седмично съвсем няма да остане кой да го гледа.
Това всичкото от последните поне 4 серии в една американска продукция щяха да са го вместили в 45 мин.
А и наистина и Мехмед и дядото почвот да дразнят с тая тирания. Значи Ахмед можа да отиде да си живее с любовницата, а Шереф не може даже и да седне на приказка с чужд мъж. Те и без това само ядат и си приказват. Дори и за ръка не смеят да се хванат.
А видяхте ли Бахар, как докато беше при трафикантите нямаше и драскотина, а после я хвърлиха на пътя с големи рани на главата и ръката. Бяха се престарали с боята.

# 391

А пък ако го преместят и в следобедните часове,когато по Нова тв ще дават „Изгубени години„ и „Аси„ съвсем ще спра да го гледам ooooh!

# 392
  • София

А пък ако го преместят и в следобедните часове,когато по Нова тв ще дават „Изгубени години„ и „Аси„ съвсем ще спра да го гледам ooooh!

нали има интернет, какво се притеснявате, тъкмо няма да гледам досадните реклами, които сумарно като времетраене са почти колкото сериите  Crazy

# 393
# 394

нали има интернет, какво се притеснявате, тъкмо няма да гледам досадните реклами, които сумарно като времетраене са почти колкото сериите  Crazy

Притеснява ме това,че филма вече започва да ми става досаден. WhistlingСега като започнат куп риалити шоута и интересни филми,просто ще ЗАБРАВЯ да го гледам,а не че няма къде ooooh!

# 395
  • София

Притеснява ме това,че филма вече започва да ми става досаден. WhistlingСега като започнат куп риалити шоута и интересни филми,просто ще ЗАБРАВЯ да го гледам,а не че няма къде ooooh!

мдаа, малко са се престарали, но с всички сериали е така, в началото интересни, не можеш да спиш, после обаче се почва едно разтягане и така до последната серия, когато всичко се подрежда и излиза че 30-40 серии преди последната са излишни и леко дразнещи, ама какво да се прави, както се казва в мойта професия - дизайнерско решение Mr. Green Hug

# 396
  • "Перла"
  Mr. GreenДовечера смятам между Перла да вкарам и друг комедиен герой- Сашка Васева-барем циркът да е пълен Mr. Green

# 397
  Mr. GreenДовечера смятам между Перла да вкарам и друг комедиен герой- Сашка Васева-барем циркът да е пълен Mr. Green
Joy

# 398
  • София

хахах по-добре Митьо Пищова, ще има джакузита-макузита, тъкмо и Енгин ще бъде заслепен от него, а Инджито ще има кой да я Боготвори.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha tooth tooth tooth

# 399
  • "Перла"
Морганчето
Голям сладур си.Покрай филма и да се посмеем с бъзици Mr. Green

# 400
 Joy Joy Joy
Сашка направо трябва във филма да я вкараме, да оправи Мемет с един-два шамара/скандала... А с шефката ще са неочаквано добра комбинация hahaha

# 401
Здравейте,момичета!!!Аз бях малко в отпуск и сега докато ви изчета newsm39
А това с орязването на филмчето ни въобще не е честно,като са обявили нещо да го спазват newsm61

# 402
  • "Перла"
shoppp 

Горкото момче.Нашата каквато е яка,душа няма да му остави Mr. Green

# 403
А на мен ми е чудно как Бахар лежеше на улицата, а минаващите коли я подминаваха, все едно е легнало куче, не човек!

# 404
  • хасково
Момичета,снощните серии имали ги вече качени някъде?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт