Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 813
  • 460
  •   1
Отговори
# 420
Хайде не остана  Hug Hug Hug Hug

Днес май ще щракам по програмите, защото ми се гледа Цената на истината за разнообразие  newsm78

# 421
  • София

Днес май ще щракам по програмите, защото ми се гледа Цената на истината за разнообразие  newsm78

аз май ще гледам Перла, че имам едно вътрешно чувство за цената на истината, май ще е поредната българска тъпотия, нищо че е купен формат, ще успеем да го побългарим, ние сериалите режем както ни дойде пък какво остава за другите неща, но по добре малко романтика и нерви от колкото скандали и Бай-ганьовщина, лично мнение   bouquet Peace

# 422
Морганчето,напълно те подкрепям!Не мога да повярвам,че има още хора,които се доверяват на побългарените предавания!!!Никога няма да си губя времето с тях-всичките са провали ignore2

# 423

аз май ще гледам Перла, че имам едно вътрешно чувство за цената на истината, май ще е поредната българска тъпотия, нищо че е купен формат, ще успеем да го побългарим, ние сериалите режем както ни дойде пък какво остава за другите неща, но по добре малко романтика и нерви от колкото скандали и Бай-ганьовщина, лично мнение   bouquet Peace

Peace

# 424

И аз ви подкрепям, тези предавания са нагласена работа, само заблуждават хората newsm11

Peace
И аз ви подкрепям, тези предавания са нагласена работа, само заблуждават хората newsm11

# 425
  • София
леле Рукие изби рибата с репликата "този плешивец колко пъти е раждал..."  hahaha hahaha hahaha

а забелязахте ли как Мехмед скочи от леглото когато Инджи го събуди, че Рукие ражда - беше с кафевия панталон, с които беше преди това на работа , аз като ви казвам че на работа ходи по-леко облечен отколкото си ляга в леглото не вярвате  tooth tooth tooth

# 426
Абе Мехмет е много нахален.  smile3512

# 427
Защо не му обуват пижами, по автентично щеше да е. Пък и повече спонсори можеха да намерят - фирми за пижами.

# 428
  • Разпиляна във въображението
Защо не му обуват пижами, по автентично щеше да е. Пък и повече спонсори можеха да намерят - фирми за пижами.
Joy

# 429
  • София
Абе Мехмет е много нахален.  smile3512
не знам за него но Енгин определено си търси боя newsm61
а и е много по-нахален, мазен и долен тип, оффф едвам го трая, беден ми е речника да се изразя какво чувствам къ него като го видя smile3511 fight smile3527 Hands Fist censored

# 430
дали има нещо общо Енгин с пожара в склада? newsm78 newsm78

# 431
той е виновен много е гаден

# 432
може би са виновни наркотрафикантите

# 433
той е виновен много е гаден

и аз така си мислих  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 434
  • София
Енгин си е виновен, ще направи всичко, за да не дойде Мехмед при тях, голяма и подла мижитурка е той...

Общи условия

Активация на акаунт