...пък и като е малък мога да го навра в пералнята
Чак ми идва да се наредя зад Инчето 
, но такива малки вече няма. Сега продават едни мокетени с котета (или тигърчета) и балони. Български бяха (Евростил май се казваше фирмата - Пловдив) 1,2/2м за 44лв. 

Прахоляци и гадости събират само.Тъкмо го изчистя,разходя се по него и след 30минути пак е за чистене.Айде не мерси
З това в къщи имаме само едно малко килимче и смятам,че стига толкова

Отседяхме се на текилата
Много хубаво си изкарахме.Времето чудно.Аз 2-3 дни бях хванала някаква алергия към слънцето май.Покажех ли се и по цялото тяло се започваха едни бодежи.Не като на изгоряло.За пръв път ми се случва.Пак почерняхме де 
Само като си спомня преди година каква паника ме беше обзела.А сега сякаш това време не е било!И то блгодарение на вас
Голяма подкрепа и опора видях във вас!!!!За което искам да ви кажа само МНого ви благодаря за всичко!Без вас нямаше да се справя толкова добре!! 
Целувки на всички бебоци!

Та да де, да видиш и там...
А точно преди няколко дни си помислих, че много отдавна е zдрава. И ето.. Винаги се zаричам да не си каzвам и мисля даже така, ама
....здраве да е !!!!

) ми стана любим този магазин. Още го нямаше изобщо в БГ. После откриха първия в Бургас. И все се надявах и Кидс да направят, ама не. Та така, бях приятно изненадана, че открих детско, макар и не обособено като Кенвело Кидс, но все пак има...там...

Препоръчани теми