) майка с хлапе на празника на порастващото ми момче!
, постоя, поогледа всичко и се хвана за него), вчера ни беше кръщенката, много съм доволна(снимки ще кача по-късно) още не мога да се освестя, изчистя и подредя, з-то кръстниците ни бяха на гости 2 дни и вкъщи е бомба паднала. И днес нашият тати също е рожденник
, за който тепърва ще спрятам нещо и подарък ще търся....не се виждам. Не зная как е при вас, но времето никак не ми стига - сигурно е от недобре направена организация.

(винаги ми се иска да напиша най-хубавите и изчерпателни пожелания, но когато започна просто ми е бедна клавиатурата 

- страшна си мацка 
Мили деца, бъдете здрави и много щастливи!
Вярно е това за първия рожден ден на първородното дете 
Снимките са много хубави.
Обичайте се, пък те такива свади навсякъде се случват 
Ама тази сутрин се размърмора, че забравил да си донесе вкъщи ролетката, а и аз не съм я донесла. Взех джипа, отидох до сервиза му и се оказа, че няма ток, а аз имам само дистанционно за вратите, без ключ и немога да вляза. Таааа, му купих друга. Неговата беше 7метра, а аз му взех 10м и всичко беше наред, че даже и доволен - по-добра работа щяла да му свърши. Не, че не ми пука съвсем от такива неща, ама така си го трая вече 11-та година и не му се вживявам много много
Днес съм на извънреден протеинов ден. А ти защо не опиташ Дюкан? Не ти ли допада режимът? Ние с Гарденийка сме верни псоледователи. Тя кърми и мисля вече е свалила с олекотената му фаза 14кг.
В Дюканския форум ще намериш много рецепти, а и момичетата там много помагат.
Не броим количество, калории и т.н., само месо и рибка да има в изобилие, другото е второстепенно 
Много любов и разбирателство! Чакаме снимки
Каква е тая "свинска", че аз имам повече от 30 да сваляму а диетите нещо не ми се отдават...
Вчера прегледах из нета и се хванах за главата. Хубави килими има, ама по 400лв

решили сме си въпроса с ламинат с шумоизолация. У нас шума е оглушителен, ама поне не побъркваме съседите.

Не можах обаче днес да му занеса нито урина, нито ако и да видим дали ще станат изследванията навреме (че ги искат в петък).
Та, ако някой ще ходи, да пратя парички да ни го вземе.
Препоръчани теми