Затова ограничих дневните кърмения на 2 и махнах нощното такова. Зор, зор... имаме проблеми със заспиването, и то сериозни, след като не иска биба, нито шише, нито мляко
Понякога успявам да я приспя без много плач или без никакъв, тихо, кротко, спокойно и не на гърда, само с гушкане, милване и песничка. Но, снощи например, пак имаше истерии
но тя се беше и превъзбудила, и преуморила... оф, незнам и аз. Ще отбивам плавно. Сега ще я оставя на 2 кърмения, постепенно ще махам едното и така... някакъв такъв план имам. Иначе за претенциозността - Дари е същата, иска на ръце, после пък не иска, хленчи подире ми, виси ми на крачола.... дано е наистина само период

Надявам се като си готова да споделиш местоположение.. 

и от срещата на 04,09 .
Още вчера ми спретна едно представление, за което мислех няколко дни поне да се сърдя
, ама викам "айде, нали утре му е РД"...
Коремът ми беше на топка от ярост и нерви и избухнах. Отвърнах му едно хубаво и ето ти скандалче за започване на уж специалния ден
Ама така ме е ядосал, че не мога да го преглътна. Хич не ми се отдават фасоните и замазването. И резултатът е че сме си вкъщи и е една тишинааа... А той днес беше планирал да не работи, абе.... "че откачим"!!!

/
НЕма да се косиш
, до довечера ще сте Любоф неземна! Да ти е жива и здрава половинката и да те радва много повече, отколкото ядосва /само за цвят
Днес съм на извънреден протеинов ден. А ти защо не опиташ Дюкан? Не ти ли допада режимът? Ние с Гарденийка сме верни псоледователи. Тя кърми и мисля вече е свалила с олекотената му фаза 14кг.
В Дюканския форум ще намериш много рецепти, а и момичетата там много помагат.

Хайде, прибери си рогата и иди да го нацелуваш, колкото и да се дърпа 
То и ние кръстихме нашите накуп, ама сега с тези главоболия дето си докарах, забравих да се похваля
Дано и следващите не ги разберете 
Днес бяхме при педи и според нея падането не бива вече да ме тревожи, просто е лепнала и вирус в неподходящ момент
Вчера цял ден беше с Т и ужасно кисела, такава досега на я бях виждала, но надявам се, бързо да преборим и това. Другото е, че днес забелязах, че синехията й сама се е отлепила. Останала е една съвсем малка ципичка, която, според педи, също сама ще се махне

Гледам да не е кой знае каква сложнотия - ще поукрася тук-там с някой и друг балон и хартиена украса (Пиаф, и мен ме дразни! Затова пък няма да купувам надписи
), ще направя няколко не толкова сложни неща за хапване и пийване и така. Хлапетата ще си играят в детската, Родителите, свободни от гледането на хлапета в някой момент, ще се почерпим в хола. И те така...
Помълчахме малко и после той пристъпи небрежно да помрънка още малко, ама със сдобряващ тон
Оффф, ама ми е смешко. Може да ти скъса нервичките, да дрънка-мрънка и после....ни лук ял, ни лук мирисал един нежничък, леко усмихнат агент, ще му се не видиии
Препоръчани теми