Трябва по-често.
Страхотно претенциозна и не знае какво иска - когато я гушна - иска долу, когато я сложа на земята се обръща и започва да хленчи и да се катери по мен. труден период. Труден.

Иначе хубавата новина е, че почне ли зъбче да вади се криви за по 3-4 дни и после е сияние. Много е сладка. Палава, но прекрасна. Тя е от децата, които реват с причина. Първо зъбче извади на 9м. и после на бързичко още 2.
Сега ги видяхме с мъжа ми - отгоре до резците са пробили и вече девойката е с 6 зъба! Много съм щастлива, че този път ги изкара без истерии и много плач!
! Дано и другите израстнат така, без да разберете
!
:
и аз така , срам ме е да се погледна в огледалото
специална прегръдка, знам как се чувстваш. Опитай се да се успокоиш по скоро. Както писах, Мила така я изтървах преди месец, на плочките и то по тил, три четири дни ходих като болна, направо треперех, думите на лекарката, при която я водих в провинцията бяха - "те са като гумени бебетата, природата си знае работата.." - разказа ми, че имала случай на бебе падало по стълби 20 метра - и само охлузване, без комоцио..., а то с признаците се развивало за 6 часа...Щом е жизнена, хапва, не повръща...ок, Т явно е от ширещия се вирус. Гуш!
- изобщо не се усетих онзи ден че си ти- иначе щеше да имаш специални поздарви- ама ето ги сега|)
, те наистина са гумени малките бебечовци- не знам дали ще те успокои ама Симиона преди няколко седмици си падна на главата на пътеката( каменна) пред вкъщи. Седи си в количката и аз до нея- буквално- та си казвам - "еми ще я вържа след 2 минути,не може нищо да стане" и в същия момент тя прави салто през глава и пада на земята- изправи ми се косата, но слава богу, само се беше стреснала и поужулила. 
Магията на първородното детенце наистина е зашеметяваща!
Желая им незабравимо детство изпълнено с безброй щастливи мигове
Препоръчани теми