ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, СЕПТЕМВРИЙЧО СЛАДЪК ЗАСМЕН

• 34 667
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
...обаче у нас е 27 градуса, така  че и това има значение. ...
Как го постигате?  Rolling Eyes
У нас в най-топлите дни не е ставало над 24 през нощта в стаята. Сега от три-четири нощи става все по-малко. С по около половин градус на нощ пада, забелязвам. В момента е 21,5.

# 211
Мансарда, с изглед към морето Mr. Green Може и гадничко да прозвуча. Табакери имсме на 2 от стаите, което си е плюс, страхотна изолация. Аз съм казвала, че ако не съм такова л...о и зимата можем да караме без климатици. Т не пада под 20 в едната стая и под 22 в другите. Обаче аз като знам, че на вън е зима и държа всички ел. уреди у нас да са включени. Обичам да ходя по гащи (без гащи Embarassed) даже и през зимата.

# 212
  • София
Мнооого висока температура ми се вижда това 27 градуса. Иначе и аз обичам топличко, да си призная. Доброволно не бих държала 20 вкъщи, макар да е здравословно. На мен 23-24 ми е екстра.

# 213
До преди да стана почти 80 кила прелестию нямах блузка с къс ръкав, да не говворим за потници. Температура под 30 градуса за мен беше тежка зима. Сега пак не съм фен на ниските температури, но имам и разголени блузи вече (за срамотиите). 20 може да са здравословни, ама никак не са ми приятни.Държа се заради Дреб. Гледам да не я изнежвам.

# 214
Тати спи с Малечка Палечка. Уж аз да си почина и да се наспя (или щото го е страх да не му направя бебе Mr. Green) и каза, че ако ме види след 12 с читанката ще ми я натроши, понеже все мрънкам че покрай детето не си доспивам. Пък аз съм нощна птица и на бар ми се ходи даже.  #Crazy Сега хич не ми се нанака пък сутринта пак като призрак ще ходя, че сме и на консултация, да видим дали ханахме заветните 8 кила.

# 215
У нас в най-топлите дни не е ставало над 24 през нощта в стаята.
Е zа това иzречение, Иринко, съвсем искрено ти zавидЕх  Mr. Green У нас в София, в апартамента беше.. абе нечовешко. Ако в най_големите жеги навън е било 40°, то вътре сигурно беше почти същото. Нощем само с някой и друг градус надолу, щот панелките нямат време да иzстинат  Sick Термометър нямаше, ама не е и нужно да има, то е ясно.. Отврат просто, малката все беше обрината.. Чак по едно време си говорихме с мъжа ми, че или сме отвикнали, или не zнам, щото бяхме zабравили каква ужасна сауна е там.. Та zатова се спасихме към Кокаляне. Там си е друго.. Ох, ама пък си ми беше хубаво в Софийка бее.. и лято  Crazy ...
Хахха, Ники97, ма много веселко пишеш... Ама и на тебе ти zавиждам... zа мансардата с иzглед към морето.. оф.. много съм zавистлива...

# 216
  • София
До преди да стана почти 80 кила прелестию нямах блузка с къс ръкав, да не говворим за потници. ...
Хехе, аз едно лято, когато бях много изпосталяла, изобщо не обух нещо различно от дълъг панталон с чорапки и затворени обувки. Всички ме гледаха така  Shocked. Ама сега нямам този проблем. Имам какво да ми топли. Спирам по темата, че го обърнахме на чат.  Embarassed
Преди една година, в 3,55 часа се роди бебе Радослав - 3550 г. и 50 см. Сега е вече детенце - почти 11 кг. 80 см. и е много сладък.  Heart Eyes Почерпете се за негово здраве!  Hug

Честит първи Рожден ден и на астралните ни близначета -
Алекс, Сияйна, Ники, Любо и Георги
Мили дечица, желая ви приказно детство.
 Hug

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 01:16 от *Ирина*

# 217
Божееее, СоВче! да има едно лесно взимам си кучето и отивам да живея в гората. Ние понеже сме бедни и за това живеем в мансарда с изглед към морето, ако бяхме богати щеше да е друга работа. Аз много искам извън града да живея, в малка спретната къщурка с 2 коли отпред (подобрената версия на Ран Босилек). Цял живот съм живяла в център с много шум. Кърджали център, Стара Загора център, София център, Бургас център и ми беше едно хубаво и лекичко на душата... Дискотеките на един ...място, кръчмите и те, луди млади години и как изглеждах само... а сега, сега съм дебела, грозна и стара, ама добре че милото ме обича. Отплеснах се.

# 218
ЧЕСТИТИ ПЪРВА НАЙ-ВЪЛНУВАЩА ГОДИНКА!
Мили деца, това беше най-вълнуващата година във вашия и нашия живот. Желая ви безгрижно детство и топла зима.

# 219
Иринкоу, да тие жив и здрав Ради, много да те слуша и радва!
Честита годинка и на Алекс (Сонче много се измъчи да го родиш това бебе, ама виж какво сладко момченце стана  Grinning ) Ники , Любо, Георги и прекрасната принцеса Сияйна  babydust7 и гушки на майките им!  newsm59

# 220

Честит рожден ден Ради, Любо, Георги, Алекс и Сияйна!!! Бъдете щастливи, хлапета!

А на щастливите майки какво да пожелая - повече сълзи от щастие, отколкото от друго, здрави деца, абе най-добре ще ме изрази един букет!

Вчера ходих до Джъмбо, за да взема разни парти-чудесии. Ох, ужасен е тоя магазин, добре, че ми е далече ooooh! Отидох за 4-5 неща - украса, балони, чинии, чаши, вилици.... А то - това по два лева, онова по 3 лева ooooh! Изнесох една претъпкана раница с багаж и пак оставих много пари... Mr. Green
Иииии, от вчера си влизам в дънките newsm44 Последния път като ги пробвах, нямах абсолютно никакъв шанс дори да ги вдигна догоре Whistling Явно все пак търчането покрай прохождащо дете си е казало думата, нищо, че още не приличам на мене си...

# 221
Честит рожден ден на златногривия усмихнат Ради!Честит рожден ден на чаровния малък мъж на Сончето - Алекс!
Честит рожден нед на сладката сияеща Сияйна!А също и на малчуганите Ники, Любо и Георги!

Да бъдат здрави и честити!
Хубав празник!

# 222
ЧРД на Ради, Любо, Георги, Алекс и Сияйна!
растете красиви, щастливи и послушни за радост на мама и тати Simple Smile

# 223
Честит рожден ден на херувимчето Ради! Иринче, майко героиня, да ти е живо и здраво четвъртото мъжле в семейството!
Честит рожден ден на Алексче на Сончето, на Сияйна, Георги, Любо и Ники!

Желая ви слънчев и ползотворен ден!  Heart Eyes

# 224
Честито на порасналите деца рожденици - Ради, Алекс, Сияйна, Ники, Любо и Георги! Мили мами, да са ви живи и здрави, малките рожденици и да ви носят всеки ден усмивките и усещането за безкрайно щастие, така както днес! ЧРД на патеричка и на Моника и Симонка!

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 10:42 от Sevyana

Общи условия

Активация на акаунт