Теди, мерси много за кърпата! Кажи сега как да ти изпратя паричките? Както ще е най-удобно за теб

Иве,
Много ти се е насъбрало, ама ще мине! В сряда ще се понесете към Ст. Загора и всичко ще е ок! А за размерите на М&С - имам едни пижамки, който ги взех с размер 9-12 месеца и са бая големички. Според мен много си отговарят на размерите. Гледам, че ги дават за 10 кг и 74 см. Венци си се движи все в средата на средностатистическите размери и май много точно ще му станат баш между 9-12 месеца. И аз харесах няколко неща от сайта. Наде, кажи как и дали да ти пращаме избраното?
Калинче, честита годишнина!!! Още дълги години да си живеете в мир и любов!
Ричи, честито християнче! Да ти е жива и здрава красивата принцеса!

Честити зъбчета на озъбилите се!
Лара, ама мнооого сладък тоя Алекс! Да му имам усмивките!

А сладката ни пчеличка е тооолкова хубава!!! И като се плези, пак е най-красивата! И ще има

Дореее, може ли да ми пратиш паролата за твоето фтп, че хич, ама ХИЧ не знам къде я записах

Браво на малкия герой Йойо! Ама нямам търпение да пуснеш една тема и да видя хиените как ще ти се нахвърлят!
А после ние ще минем с голямата метла! 
Очичките са ни по-добре
Ама ще трябва да слагам капки още една седмица, за да не повтори, че бил коварен този конюктивит...Хубава вечер и до утре!
Еййй, ама много вкусни тия пантофки!!!
Сладурана засмяна!
като си помисля че ще трябва да го оставям и че ще има седмици в които единствения ми контакт с него ще е само сутрин когато го водя.

Днес май пак ще сме затворници вкъщи, поне да закусим заедно:love001:.

Казвате не се будели да хапват мъниците на АМ? Нееее, който си отглежда бузанки се буди. Направи ми го тоя номер на морето 2-3 пъти, ама аз реших, че нещо е от смяната на климата, ама тая нощ пааак. И сега аз гледам, като изтребител, то много бързо се отвиквало 
Нещо ми се заяжда днес... 
morning с мъжо си и да го изпратя. Моята днес голям сън до 8 и 15