ФЕВРУАРЧЕТО е слънчице засмяно, на половин годинка само!

• 12 588
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Изчетох!Изчетох! Нали съм без компютър и само чакам милото да се прибере и хищно се мятам на неговия.  Mr. Green Сега по ред на номерата Simple Smile

Теди, мерси много за кърпата! Кажи сега как да ти изпратя паричките? Както ще е най-удобно за теб Hug

Иве,  spoko Много ти се е насъбрало, ама ще мине! В сряда ще се понесете към Ст. Загора и всичко ще е ок! А за размерите на М&С - имам едни пижамки, който ги взех с размер 9-12 месеца и са бая големички. Според мен много си отговарят на размерите. Гледам, че ги дават за 10 кг и 74 см. Венци си се движи все в средата на средностатистическите размери и май много точно ще му станат баш между 9-12 месеца.

И аз харесах няколко неща от сайта. Наде, кажи как и дали да ти пращаме избраното?

Калинче, честита годишнина!!! Още дълги години да си живеете в мир и любов!   bouquet

Ричи, честито християнче! Да ти е жива и здрава красивата принцеса! Simple Smile

Честити зъбчета на озъбилите се!  moresmile

Лара, ама мнооого сладък тоя Алекс! Да му имам усмивките! Heart Eyes

А сладката ни пчеличка е тооолкова хубава!!! И като се плези, пак е най-красивата! И ще има dancing

Дореее, може ли да ми пратиш паролата за твоето фтп, че хич, ама ХИЧ не знам къде я записах  newsm78
Браво на малкия герой Йойо! Ама нямам търпение да пуснеш една тема и да видя хиените как ще ти се нахвърлят!  hahaha Joy А после ние ще минем с голямата метла!  afwitch

Очичките са ни по-добре Simple Smile Ама ще трябва да слагам капки още една седмица, за да не повтори, че бил коварен този конюктивит...

Хубава вечер и до утре!

Еййй, ама много вкусни тия пантофки!!!  hahaha Joy Сладурана засмяна!

# 211
Хайде и аз да започвам с честитките Mr. Green
Честито християнче на Ричи.
Честита годишнина на Калина и Пламен.
Честити нови зъбчета.
Честито на всички рожденици.
А относно яслите ,и аз си правя планове догодина септември месец да сме там , но от друга страна направо ми се  Cryкато си помисля че ще трябва да го оставям и че ще има седмици в които единствения ми контакт с него ще е само сутрин когато го водя.
Ох, цял ден чета...чета и все ме домързява да пиша.
Но и аз да се оплача-имаме едни малоумни съседи, който правят ремонт и точно в 14 когато мънинка заспи почва едно тропане, чукане, къртене, днес не се стърпях и им направих забележка и те престанаха и цял ден ни звук, ни стон и познайте в 8-8.30 почнаха с бормашината а на мънинка толкова й се спинкаше, че  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire .

Говори ми  на мен за такива съседи #Cussing out
Все им идва майстора когато приспивам бебо следобед, а сега пък тези над нас  решиха че е  най- удачният момент да чистят с прахусмокачка, е..си чисниците.
Вие как се справяте с лошото време ?Направо му се овидя на това дете днес, цял ден в къщи само излязохме за около 10 мин. пред блока докато беше попрестанал дъжда, а как ще е зимата направо не знам.
Ние утре излизаме на шопинг мания, че на мама й превели паричките , а пък и  нямаме никакви по- дебели дрешки.

# 212
Миме, колко струваше проходилката?Изглежда много свежарска..
проходилката е от Джъмбо за 58 лева,на световно неизвестна за мен фирма,нищо не пише на нея newsm78 китайска му работа,ама свири, пее,свети и има постелка за крачетата отдоло.А и има дръжка за да можеш да я буташ като количка.

# 213
  • София
На мен не ми трябва скъпа, тъй като я седи там я не , а пък и за 2 месеца.Дори се чудя дали въобще да взимам, но поне да спечеля малко време докато седи там. Whistling

Лека нощ момичета!

# 214
  • София
Привет. И аз цял ден поглеждам, но ме мързи да пиша.
Честито на празнуващите днес!
Мишето продължава да киселее. Явно е заради зъбчето, че още не се е показало цялото. Само тика ръце в устата и реве.
Много гадно е това гадното време! И аз не знам какво ще правим зимата. Днес в името на разходката обиколихме Кауфланд и Пигис хаус. Накупих пюрета Сънвал, че ги яде - Desika, мерси още веднъж за пробното. И Ива изкопирах с онази готината играчка за количка.
Проходилката изглежда готина.

# 215
Добро утро на вс мами и бебенца! Flutter Днес май пак ще сме затворници вкъщи, поне да закусим заедно:love001:.

# 216
Добро утро и от нас. Благодаря, за закуската ще се включа и аз.  Peace
Ками нашите "будилничета" май пропяват по едно и също време сутрин Wink

# 217
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile))

mrm, няма проблем за играчката, важното е Мишето да е щастлива Simple Smile)) (аз не ти пиша по име, че да не объркаме нещо Миметата, много взехте да ми ставате Simple Smile)))) )

Зитка, имаш невероятна принцеса, толкова е чаровна...Simple Smile

На мъжът ми са му намерили телефона, той си блокира вече картата и си взе нова със същия номер, ама телефоните ги има и в блокираната карта (откъдето вече не може да ги вземе) и в самия апарат, така че е щастлив, само че като за капак ние снощи се изпокарахме и така моят ден отново не е много хубав...Доре, веднага прочетох за яслата щом видях линк-а, който беше пуснала за другата мама, пише от 6 месеца, не ми е далече, но ако имам някоя в квартала ще ми е по-добре, ама не мисля, че има много ясли за след 6 месеца, та ако не намеря в квартала и това е вариант, само че аз ще уча в НБУ и докато го заведа на ясла, после в обратната посока и то 3те часа свършили, затова ми се иска да е нещо наоколо, че ние нали имаме кола, а мама книжка, ама не може да караааа, ще се  #2gunfire вече, мисля да започвам да тренирам първо на сухо, псоле кръгчета в квартала и после само маршрута от вкъщи до яслата и уни-то и така, че иначе кофти. Иначе с автобус уни-то ми е на 5 минути от вкъщи, 2 до спорката и още 10 от спирката, стават около 20тина минутки, в двете посоки 40, май ще се наложи да си давам детето за 4 часа, в тази връзка, колко плащаш на час 3-4 лв ли, да си направя сметката все пак? Охх, много объркано стана, ама такава каша м ие в главата сега...

# 218
  • София
zitka hahaha hahaha hahaha

Ааа Коте, пуснах тема, моля ти се! И веднага ме захапаха... Ама айде, че ме е срам вече... Embarassed Embarassed Embarassed Пуснах тема за засилване на имунитета и капацитетите веднага се изказаха, че не му е мястото на такова малко бебенце в яслата. Една даже ми заяви, че бебетата не могат да изградят имунитет. Shocked

Иве, предполагам, че и за повече от 3 часа ще се навият. От 8 до 12, да кажем. Ще ставате рано и ще сколасваш. То от тук до вас е точно 10 мин. с кола. Ама да знаеш, че аз съм си поела риска, знам, че може да се разболее...

# 219
  • София
Олелеее, аз нали понамалих кърменето и сега ме сви коремът, точно като за цикъъъъл... Тоз стар приятел не съм го виждала от години... Confused Няма да има сестриче явно...

# 220
  • Sofia
Добро утро и от мен  smile3507 Казвате не се будели да хапват мъниците на АМ? Нееее, който си отглежда бузанки се буди. Направи ми го тоя номер на морето 2-3 пъти, ама аз реших, че нещо е от смяната на климата, ама тая нощ пааак. И сега аз гледам, като изтребител, то много  бързо се отвиквало  Grinning

Доре, отивам да я видя тая тема  smile3508 Нещо ми се заяжда днес... newsm65

Моля, пратете ми на лични user и парола за фтп-то със снимките. Плииийс! Praynig

# 221
  • София
А цената, Доре, а цената?!? Simple Smile)))) То с кола лесно, ама ако карам, абе...ще видим каква ще ми е програма в университета, пък тогава ще го мисля, ама все пак да имам план, аз така най-обичам Simple Smile

# 222
  • София
Еми, 380 е за 8 часа, за 4 ще е 160.

Коте, тия там са от нашта порода, ама нали съм шизофреничка и съм и на двата фронта... Crazy Shocked

# 223
Добро утро и от нас. Благодаря, за закуската ще се включа и аз.  Peace
Ками нашите "будилничета" май пропяват по едно и също време сутрин Wink

хахах, аз пропявам по- рано от нея. Ставам да пия   food010 morning с мъжо си и да го изпратя. Моята днес голям сън до 8 и 15  Laughing Така и пее тоя  вятър, че сигурно заради него спа толкова многоо Joy Заспа снощи в 21:30ч Sunglasses

# 224
А моето мило фъстъче е като програмирано. Не зависимо кога е легнало вечер, сутрин в 7.00 +- няколко мин. и  Shocked. Не знам от къде да му бутна малко настройките да спим поне до 8.00

Общи условия

Активация на акаунт