ФЕВРУАРЧЕТО е слънчице засмяно, на половин годинка само!

• 12 486
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ей, Доре, ама тя цената супер бе, много ми харесва Simple Smile)) Аз рових и за детегледачки, ама те взимат по 5-6 лв на час и то май това е минимума, сложи ги 20 дни по 4 часа, 80 часа по 6 лв, стават 480 лв, нещо множко ми се виждат Simple Smile))))

А, а аз уж си спя спокойно всяка вечер до 7, да ама тази сутрин в 5:30 още се размрънка дребния и си мрънка до 7 до манджата, ми така де, ние режим ли имаме или какво Wink)))))

# 226
Добро утро
Аз от 7 съм станала ама нали съм много грамотна та от 2 часа се боря с тоя ми ти фейсбук,та  за протокола и аз съм вече в кюпа, айде канете ме че аз незнам как МАРИЯ ДЕНЧЕВА се наричам и всички много ви обичам Heart Eyes
А и ако може да ми споменете къде са тия ферми и аз селянка да стана,не за друго ама да не изостана Mr. Green
Иве,браво за тела ама я спподели какво точно те нервира милата ти префърцунена свекърва Twisted Evil
Айде мацки много ви здраве и хубав ден ви пожелавам  bouquet

# 227
Добро утро Hug

Писах нещо,ама явно още не съм се събудила...Затова само добро утро,пък после ще видим как е хавата...

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 09:22 от foxy81

# 228
Добро утро Hug

Като за начало..Миме,кажи си ел.пощата,защото в момента ти правя профил във Фейсбук..
Или най-добре ела на скайпа
 Laughing

Тя е вече там и чака покани Laughing Laughing

# 229
Добро утро Hug

Като за начало..Миме,кажи си ел.пощата,защото в момента ти правя профил във Фейсбук..
Или най-добре ела на скайпа
 Laughing

Тя е вече там и чака покани Laughing Laughing

Е поканих я..Много съм добре Crazy

# 230
  • София
Ще те намеря, Миме сега във ФБ, а иначе какво ли, ами нищо кой знае какво, тръгнала да храни детето с каша, мъжът ми се прибира и вижда как то е в столчето с лигавник, кашата на масата и тя посяга към нея, а кашата супер гореща, скарал й се е и тя я цопнала в някаква тенджера със студена вода да я изстудява и казала, че нямало да му даде гореща каша, как е могъл да си помисли такова нещо, тръгнала е през деня да разглобява сгъваемата кошара да я слага на второто ниво, че щял да падне, принципно е права, но сега е студено, а той спи вътре и си играе там само като съм наоколо, а и не се изправя, не прави и опити, то всичко започва с опити все пак и ще позная кога ще се случи скоро, ама щял да си падне на главата от кошарата и за целта трябва да сложи горното ниво с куките долу и той да си шибне главата в някоя кука, щото според нея така се сглобява леглото, мъжът ми е я спрял в момента, в който е разглобила половината легло, а детето стояло на земята на постелка, но вече било изпълзяло на плочките и щяло да си шибне главата в тях и той като я питал защо по-добре не гледа детето да не се удари сега, а не евентуално, тя казала, че било от ниско, а иначе едва ли не му спасява живота, е...тогава аз се прибрах, хвърлих кашата в тоалетната, че даже не се беше и сгъстила, направих нова, за по-бързо, какво ще я чакам да изстине, а детето си седи на столчето още, после мъжът ми ми каза за кошарата и аз й казах, че не трябва да прави неща, които се решават от родителите и да опита да свали и нивото и на дървеното креватче да видим как ще го направи и тя си тръгна, а аз бях тотално изтрещяла и казах на мъжа ми, че не искам да ми гледа детето повече, защото повече пречи отколкото помага и тогава тя затвори металната врата с трясък, дървената вече я беше затворила, но мисля, че е чула през нея, та така, просто това преля чашата, глупости са и предишните са били глупости, ама капка по капка - вир става, та като стана тоя вир и ни заля добрите взаимоотношения, защото тя мъжа ми не го е гледала като малък, ами го е дала на баба му в Плевен да го гледа, че е била на 21 и да учи, а после на мен акъл ще ми дава, айде да ми дава акъл О.К., ама да прави неща без мое знание, ай сиктир  #Cussing out

Сега трябва да ми приемеш request-a за приятелство Simple Smile

# 231
Иве, много ми хареса края на писанието ти
" ай сиктир!
Сега трябва да ми приемеш request-a за приятелство Smile" Много добре ми прозвуча. Laughing Laughing Laughing

Извинявайте, ама не съм чела как стават цитатите.

Иначе за протокола, ние ставаме винаги в 6,00-6,30, независимо в колко си лягаме. На морето се хранехме нощем, но тук отвикна сама. Лошото е, че напоследък вечер много се разиграва сама и си будува понякога до 24 часа вечер.

# 232
Алхимиче, само една Мария Денчева имаше, пуснала съм писмо да ме подтвърдиш. Надявам се, че си ти, щото изпратих и на момичетата профила ти. Иначе бедната жена ще има да се чуди откъде и какво и е дошло на главата.... Mr. Green
Дая, мерси! Знам, че пералнята е детска. Иначе за 40 лева АЕГ щеше да си е чиста далавера.  Mr. Green Само че мислех, че кънките са с останалите аксесоари към тях, защото само те бяха снимани с аксесоари. За уолкърите на Фишър прайс знам, че са над 50 лева, ама нали в Джъмбо си имат някакви техни по-народни марки, мислех, че може да имат и по-евтинджос уолкъри. А дъждобраните във Варна са към 20 лева, поне там, където аз гледах, в събота като ходим в Хиполенд за пантофи на каката ще трябва да видя и при тях как са. Аз имам един, останал от Калина, ама отстрани, където са лепките найлона се е нацепил и ми се иска да купя нов, че сега му идва баш-сезона. За чувалче не знам на моята ретро таратайка дали ще стане. Калина беше по-големичка през есенно-зимния сезон, не съм я пъхала в чувалчета, но ако заспеше на разходката я завивах с едно олекотено квадратно юрганче.
Иве, много ми хареса края на писанието ти
" ай сиктир!
Сега трябва да ми приемеш request-a за приятелство Smile" Много добре ми прозвуча. Laughing Laughing Laughing
И на мен. С две думи, айде показах си рогата и само да не сте ме приели сега... Twisted Evil
Иве, гуш и не се кахъри толкова- те затова са свекървещиците, да ни ядат. Като порастне малчо и ти доведе една снаха и ти нея ще ядеш.  Twisted Evil

# 233
  • София
Хахаха, знам, че така прозвуча, ама нямах нерви да редактирам, а внесе и радостна нотка в бесния ми пост Simple Smile))) Иначе се надявам да не съм такава свекърва, ама все си мисля, че каквато и да съм, все няма да ме харесват, но все пак ще се постарая, обещавам, ама знае ли човек Simple Smile))))))

# 234
момичета явно има и друга мара,я ме ппотърсете пак,писала съм се с малки букви на бг,че нещо я бях оплескал и не се бях регистрирала както трябва Embarassed

# 235
момичета явно има и друга мара,я ме ппотърсете пак,писала съм се с малки букви на бг,че нещо я бях оплескал и не се бях регистрирала както трябва Embarassed
Да, с малки букви е. не получи ли вече предложения. Мале, как звучи! Rolling Eyes Laughing

# 236
  • София
Добро утро Simple Smile

аз нямам никакво време и съответно няма да имам време и за поръчка Sad
Ще сменяме квартирата и трябва да се организира процеса. Още не сме намерили подходяща нова, но все от някъде трябва да се започне... например с изхвърлянето на част от ненужните ни вече неща  newsm78

Какво съм разучила до сега - поръчката е с ограничен брой артикули, така че по-добре се организирайте по градове - по-лесно ще е за доставката..
Освен това ми се струва, че тук ще е по-подходящо да се дели доставката на брой неща, заради горното... т.е. ако аз имам 20 неща, а Ивето примерно 5, някакси не е подходящо и аз и тя да плащаме една сума за доставка  newsm78 Но както решите  Peace
Ако някой от СФ се навие да пуска поръчка и мен да ме има предвид с 3 неща Peace
после ще конкретизирам, че сега съм сам набързо Simple Smile
Сега си видях старите боденца... билиса 7 паунда, а сме ги взели намалени за 3... Ако искате пък да чакаме намаленията  newsm78

Ако няма организация, като се пренесем /началото или най-късно средата на октомври/ пак ще действам аз....

# 237
  • София
Миме, ми и аз съм те поканила бе, душко, "мария денчева", сега отстрани отдясно като си на таб-а Начало ти пише новите събития и т.н., най-отгоре е разделът и се казва "Покани", там трябва да ти пише, че имаш еди колко си покани за приятелство и като цъкнеш на линк-а и ти се отварят едно под друго прозорчета, в които можеш да се съгласиш или да игнорираш приятелството.

Наде, аз ще чакам теб или ако някой друг реши по-рано, че хич не знам как стават тези неща, иначе и аз съм си избрала три неща за поръчка и това за доставката и нещата е много резонно, делим на артикулите, не на хората и така.

# 238
Искам аз да ви попитам, като стана въпрос за фейсбук, кой е този Жельо Трайков, дето всички ми го предлагате за приятел? да не би някоя мама да използва феийсбука на мъжа си?

Миме
, и аз те добавих.

На срещата в Здравец си спомням, че Писчето се чудеше откъде да купува кисело мляко Боженци, като се стигне до даване на кисело мляко.
Писче, недей Боженци. Намерих го в Елемаг и взех 2 кофички да го пробвам колко е истинско. Да знаеш, че не е по-истинско от Верея или Данон, изкуствено сгъстено, не е грам кисело...може би са го развалили.

# 239
  • Пловдив
mama_pettty ,това мисля,че е профила на Зитка,но не съм сигурна

Общи условия

Активация на акаунт