ФЕВРУАРЧЕТО е слънчице засмяно, на половин годинка само!

• 12 479
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • Велико Търново
Искам аз да ви попитам, като стана въпрос за фейсбук, кой е този Жельо Трайков, дето всички ми го предлагате за приятел? да не би някоя мама да използва феийсбука на мъжа си?

Laughing Зитка е това, под прикритие  Laughing
mama_pettty а ти как си във ФБ да те добавя и теб. Отивам да си видя фермите и да добавя и Мимето.

Ама времето е ужасно ... Мнооого ми е скучно вече вкъщи и на Мрънкалка й липсват разходките...

# 241
  • Пловдив
Така си помислих и аз,защото така се казва съпругът й

# 242
  • София
 Joy Joy Joy

Zitke, вече си под кодово има Жельо! Може и Президента... Laughing

# 243
dentcheva@abv.bg - така ще ме намерите! до сега нямам нито една покана за приятелство... Cry

# 244
Аааа, Миме, имаш, имаш. Но вземи да приемеш предложенията - горе в десния ъгъл пише предложения и там излиза "2/3, / предложения за приятел". Трябва да одобриш предложението.

Тутубуту, мейлът ми е pettty@abv.bg

И щом е Зитка, а не Жельо, добавям веднага.

Десика, дали е възможно да ми пратиш по мейла или фейсбука снимките на Яна на люлката, дето ги прави съпругът ти? Дано не е много нахално. Praynig

# 245
  • Пловдив
Миме,не се отчайвай дееееееееее  Hug

# 246
  • София
Айде, Миме, аз ти пратих пак покана, приемай я Simple Smile)) Зитка е Жельо, Зитка е Жельо...само като видите снимката, няма да я сбъркате Simple Smile))) А за Боженци, аз продължавам да си го харесвам, но педито на Веси е казала, че Елена е добро мляко за бебета и задължително не пълномаслено, лошото е, че не съм виждала 2% мляко без сгъстители, ама какво да се прави...

# 247
  • София
Миме и аз ти пратих покана

# 248

Писче, недей Боженци. Намерих го в Елемаг и взех 2 кофички да го пробвам колко е истинско. Да знаеш, че не е по-истинско от Верея или Данон, изкуствено сгъстено, не е грам кисело...може би са го развалили.
Само така съвсем информативно искам да кажа, че млякото става кисело от завишения брой на микроорганизми и соматични клетки. Това че не е кисело не означава, че не е хубаво - напротив означава че е по-чисто.

# 249
Аз съм, аз съм, но немога да променя потребителското име, че още в болницата мъжо се регистрира за да изпраща снимки на беба на сестра ми и така си остана, ще прегледам пак дано да намеря как да го сменя, ако някой знае да помага.

Промених го. LaughingВече не съм Жельо само съм омъжена за него. Laughing

# 250
K.penkova, аз малко тъпо се изразих с това "не е кисело", ама имам предвид, че не е кисело на вкус като истинско мляко, а има онзи химичен вкус на Данон.

# 251
Да се включа и аз въпроса за киселото млякото.Свекърва ми работи на място,където изследват всички млека и според нея Елена е най-доброто от към съдържание на бациликус булгарикус,т.е възможно най-истинското от продаваните на пазара.Има някакво био мляко,но ще я питам и ще пиша повече инфо.

# 252
  Скоро даваха едно интервю по телевизията с един технолог,та жената обясни,че млякото не вкисва бързо,(както едновремешните),защото процесът  на производство е в стерилни(е,или поне много чисти) условия! А след изтичането на означеният срок на годност просто в киселото мляко броят на живите бактерии е под необходимия минимум...Т.е.,както к. пенкова вече е казала,млякото вкисва бързо,когато се замърсява от най-различни микроорганизми по време на производствения процес...
 Някъде из форума бях чела една мама беше направила мега проучване на всички марки кисели млека и беше систематизирала абсолютно всичко,даже със снимков материал! В стерилни бурканчета беше слагала от всички марки млека + някаква закваска и след някакво време отчита показатели като гъстота,кисел вкус и още други...

# 253
Миме, и аз ти изпратих покана за ФБ  Blush

Мами, и аз чакам покани на kremy_r@abv.bg , че фермичката ми много малка.

# 254
момичета нямам покани,на кого ги пращате newsm78имам само от дарина преди 1 час,предполагам това е дая.имам 2 съобщения от Ивето и Сватята от там ви приех а сега и фокси,но нямам от другите дето ми пишете че сте ме поканили

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 11:58 от alximika

Общи условия

Активация на акаунт