Аз от това, което съм чела на децата до 3 год. трябва да им се дават пълномаслени млека, защото тези мазнини участвали нещо си в изграждането на мозъка или там нещо такова
То пък и педи да препоръча така ....съвсем се смаях 
Наде, ако ще сте пак в Надежда точно вчера разглеждах обяви и там масово двустайните са по 200 евро дори обзаведени. Сигурно ще има и по-евтини. И аз започнах да се оглеждам за някоя друга квартирка, че тази никак вече не ни устройва
. Малка е, стара е , тоя мокет никак не е за малко дете, както е на 20- 30 години и колкото и да го чистим все тая. Лудата ни съседка от горе е безнадежден случай, а и периодично предполагам пак заради нея и мизерията горе се появяват от ония гадните кафяви хлебарки и нищо не може да ги изгони
. Отгоре на всичко както вървят нещата аз най-късно напролет май ще трябва да почна работа, за ясла май няма да се класираме, часните са ни скъпи поне тия, който съм разгледала. И има вариант да идва майка ми да го гледа. Но както сме в гарсониера няма да можем да се съберем. Аз и сега усещам липсата на друга стая. Ако имах още една нямаше да държа детето в стаята с телевизор постоянно ( а не става изобщо да не гледаме ТВ ще лудна и затъпея съвсем), щях да се опитам и да го науча да заспива сам. Сега като го сложа в кревата, той усеща че сме в стаята и иска да го носим. И се приспиваме все на ръце е да ама е 10 кила
. А и аз съм на принципа, че детето на годинка и нещо трябва да се отдели в отделна стая. Та май сериозно трябва да се огледаме за нещо друго. Но кога ще е не знам и аз.А и с мъжо стигнахме до консенсуса да поръчаме и ние от бодитата на МС и с късия ръкав ,и с дългия и си решавам проблема със зимата. Но нали съм от англиисконеговорящите ще чакам, който се нагърби с тази нелека задача на него да досаждам.
А сега и се чудя как и дали да се разхождаме днес. Вчера беше много послушен вкъщи, но през ноща много скимтя и се буди, и напоследък започна да яде по 2 пъти - към 2-3 и към 4-5. А вечер след баня си яде по 230-250 АМ с 2-3 бишкотки на плазмон. И нощем определено си иска ядене, не млъква докато не си го получи. Не помагат нито вода нито сок...нищо.
Какво е това чудо не знам. Не му ли стига. Повече от това вечер не мога да дам, той и без друго си надвишава дозата. Аз си мислех че нещо от зъбите, ама те вече и горните избиха 
Хайде хубав и поне малко слънчев ден от нас

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.
леле ама съм светкавица брях

)))) Дая и аз те добавих между другото