ФЕВРУАРЧЕТО е слънчице засмяно, на половин годинка само!

• 12 780
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от нас в този мрачен гаден есенен ден!
Първо да честитим на месечинките и месечинковците: да сте живи и здрави, малки слънца на мама и тате! Hug Hug Hug

Коте, добре дошла, тържествено ви посрещаме с дъжд, дано поне ви върви по вода и Венци бързо да се оправя!

Миме,
честито за новите попълнения. Често ни радваш с новини за новородени и бременни и това ми стопля душата.

Карбо,
ние също ще разгледаме с Яна бодитата и подозирам, че ще се включим с покупки, понеже и други дрешки харесах. Така че ни бройте и нас. Ако има пазарували в Маркс енд Спенсър, бихте ли ми казали дали бебешките размери отговарят на възрастта, за която са дрехите?

Камииии
, ще се караме с това готвене и хапване. Дай нещо по-диетично, бе жена.

Вчера ходихме до Вис Виталис с мъжо и беба да разгледаме, че й търся анцуг. Магазинът хич не е лош, ама много неподредени нещата, не са нито по марки, нито по видове, нито по размери и трябва да обикаляш като луд, за да намериш това, което ти трябва. А и продавачките не бяха от най-компетентните и любезните. За сметка на това се нарадвах на мами с коремчета.

За пазаруващите и пазарувалите от чужбина: Имате ли идея дали столчетата за кола, купени от чужбина имат нещо като гаранция?

Ние днес имахме гости и по този повод моят мъж направи един невероятен и едновременно с това лесен и бърз сладкиш със сини сливи и обра точките. Ако го бях снимала, щях да ви черпя виртуално.

# 91
http://www.marksandspencer.com/gp/product/B002I67ATI/ref=pd_sbs_ … PDP_cwviv_1_image
И аз искам от тия 7-те бодита, ако сте навити да ме включите в предвид това, че сме в дълбоката провинция  Embarassed Ако не е удобно здраве да е  Hug

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 15:08 от k.penkova

# 92
Може ли и мен да ме включите в поръчката  Praynig
Аз си избрах 7-те бодита с къс ръкав - за 8 лири(12-18месеца) и 7-те бодита потник - от 6 лири(9-12месеца).

И едно въпросче: понеже има изгледи за няколко дни да сме в Гео Милев, има ли някъде там нет, примерно в SkyCiti или наоколо?

# 93
  • София
В SkyCity има, да! Simple Smile

Момичета, има ли нещо безвредно за подсилване на имунната защита на бебето? Освен кърмата, разбира се... Йойо се измокри малко на дъжда... Нали съм много смела... ooooh! Sad

А от утре го пускам за 3 часа сутрин на ясла... Shocked

# 94
  • София
Хехе и аз вече си избрах някои неща след обстоен преглед:

http://www.marksandspencer.com/gp/product/B002I69QQI/sr=1-1/qid= … BP14.99&page=

http://www.marksandspencer.com/gp/product/B002I5OEQG/sr=1-2/qid= … 393031&page=1

http://www.marksandspencer.com/gp/product/B002J42XTG/sr=1-3/qid= … 397031&page=1

А ето и малко снимки от нас, че не сме се хвалили скоро, едната е от вчера от разходката ни до Златните мостове с дребсън през последния както се очертава летен ден за 2009та, а на другата снимка Стани седи колкото му е възможно, това е най-седящото положение, което може да постигне без да падне, ама явно не само ние сме така де:

Доре, аз като се разболях, доки каза да давам на дребния по една ампула витамин Ц от 2 мг сутрин и есберитокс, на кърмачета се дават по 10 капки 3 пъти дневно, ама според мен, ако ще му го даваш не чети листовката, иначе осцилококцинум става, за друго не се сещам. А за яслата, честито, щом нямаш друг начин, аз лично мисля да си погледам дребния до догодина по това време преди да го дам на ясла, ако ми е възможно де Simple Smile

# 95
Иве, страшни сте. даваш ми кураж да помъкна и аз Яна, че сме решили да качим Черни връх с нея. Дано да не ви звуча като луда.

# 96
  • София
Какво пише в листовката, Иве? Laughing

На една година ще го дам за цял ден, засега само по три часа, за да гради имунитет и да свиква.

# 97
  • София
Хаха, Пети, ама ние с колата ходихме до там, после се разходихме малко по пътечката за Черни връх покрай морените, после в обратна посока до полянката, абе позаболя ме малко кръста, ама не вървяхме и кой знае колко много, та до Черни връх не знам дали бих успяла да го занеса и не заради това, че тежи, ами все се притеснявах да не се спъна някъде, защото не виждах в краката си и трябваше да си предвиждам ходовете по-отрано, надолу е по-гадно отколкото нагоре, но...не мисля, че си луда и аз имам желание да катерим планините с него, той толкова се радва на зеленината, много пищя от кеф, а после се наяде на полянката и ми заспа на рамото докато се опитвах да го уригна, абе идилия Simple Smile)))))

Ми нищо кой знае какво, Доре, има малко алкохол в него Simple Smile))) А за яслата, за свикването, не знам толкова от рано дали има смисъл, ама ти си знаеш де, а пък за имунитета, хмммм, то кат осе почне веднъж, все болни в тия ясли, поне децата на приятелките ми са така, абе, лошо няма, аз обаче искам да си пусна детето на ясла когато може да казва, че е гладен и че му се ходи до тоалетната и когато може да ходи, не че като е гладен или му се ака ще му обърнат много внимание, ама все пак има по-голям шанс Simple Smile)))) Но за 3 часа е О.К., нито ще огладнее, нито ще му стане нещо като не му е сменян памперса, така че давай смело Simple Smile))

# 98
И аз бих искала да се вкюча за доставка от М&S. Харесах си доста неща, сега ще трябва да отсявам  Thinking , но бройте ме и мен.  Peace

autumnsphere, аз дълго време през пролетта давах на малката Имунокинд - хомеопатичен продукт за подсилване на имунната система при кърмачета и деца. Вършат работа, аз ги давах за да не лепне от баткото някой довлечен вирус от детската градина. Така че ако искаш можеш да му ги даваш и през първите седмици от яслата.

# 99
Здравейте мами,
честити месечинки на порасналите днес бебоченца Hug
Иве много сте сладки със Стани Heart Eyes
Коте дано бързо да му мине на Венци Hug
Криси днес е в съответствие с времето - мнооого е кисел. Сега заспа след повече от час приспиване, и даже мрънка спейки ooooh!
Може ли и мен да ме включите в поръчката  Praynig

# 100
  • Велико Търново
Може ли и аз да се включа в поръчката  Blush Много я харесвам тази марка и харесах вече доста неща за Габка-Жабка  Laughing

Марте хайде през седмицата ако не вали да направим една "Неделя", че от 1 октомври тръгвам на работа до обяд  Confused Пък и не сме се виждали отдавна, затъжих се за вас. А и за фитнеса в сряда не знам дали ще успеем да дойдем.

Ама мнооого гадно времето днес, хич не ми се иска да свършва лятото  Tired

# 101
  • София
Иве, яслата е частна, жената ми каза да нося и памперси, и мляко, така че не вярвам да го оставят наакан и гладен... Confused

Директорката ми обясни, че големите деца много трудно се адаптирали, плачели, не се отделяли от нея и че според нея това е идеалният вариант, за 3 часа дневно, на 1 година няма да има нужда от никаква адаптация и сам ще протяга ръчички. Heart Eyes На Йойо страшно му хареса, то едни картинки навсякъде, той беше като в рая. На него най-гадното нещо му е да е сам и да му е скучно.

За имунната система, добре е сега според мен, защото още го кърмя, а и няма да е по цял ден там. Пък ако ще боледува, по-добре сега, докато съм си още вкъщи. Иначе не знам въобще как ще ходим на работа с вечно болни деца... newsm45

# 102
  • София
Тони, благодаря Simple Smile)) Благодаря и за честитките за месечинката Simple Smile

Доре, ти си знаеш най-добре кое е хубаво за детето ти, успех в начинанието Simple Smile))))

Момичета, да знаете как се изплаших само, държа си Стани преди малко в ръцете и по едно време започна да се дави, явено е върнал малко храна и с нея се е задавил, а яде преди 2 часа, обърнах го по корем на коленете ми и здрав бой яде по гръбчето милото ми дете, повърна, помъчи се, кихна и започна да си диша нормално, ама аз си изкарах акъла, абе...добре, че се оправи само детето, аз се сетих, че трябва и с главата надолу да го обърна, ама като ме е страх, никоха не съм го правила и не посмях, той не е губил съзнание, абе днес за пореден път ще го кажа, да пази Господ Sad

# 103
БРРРРРР незнам от къде да започна Crazy
много сте писали и все нещо ще изпусна.И аз влизам в поръчката само да разгледам.
Коте добре сте си дошли Hugдано му мине на зетко по бързо Heart Eyes
Червеношийке,ми стегни му го бе душа ама не багажа,а гърлото bash
Иве аз просто забравих да ти отговоря,ама и то отговора няма да е нещо различно от това което споделих на срещата Winkи не съм ви забравила HugВ този ред на мисли честита месечинка на Стани.
Ками,аз дето не обичам торти,кремчета и пасти ми се дояжда пък незнам за другите Laughing
Честит празник на всички,макар и да не го празнуваме,тъжна работа е това все покрай празници да стават такива трагедии. Confused

# 104
  • София
Голяма съм забравана  Embarassed Честита месечинка на сладкия Стани!

Аз си харесах тези:
http://www.marksandspencer.com/gp/product/B002I69QQI/sr=1-20/qid … 509031&page=3

http://www.marksandspencer.com/gp/product/B002F7DQJ8/sr=1-16/qid … 509031&page=2

Преди малко му дадох домашно приготвено пюре от банан.Хареса му и мисля да си му правя.Направих му и от сини сливи, утре ще видим.

Иве  Hug

Отивам да правя тортичка, пък да видя какво ще излезе.А мога ли да сиропирам блатовете със захар и вода само?

Общи условия

Активация на акаунт