Първо да честитим на месечинките и месечинковците: да сте живи и здрави, малки слънца на мама и тате!

Коте, добре дошла, тържествено ви посрещаме с дъжд, дано поне ви върви по вода и Венци бързо да се оправя!
Миме, честито за новите попълнения. Често ни радваш с новини за новородени и бременни и това ми стопля душата.
Карбо, ние също ще разгледаме с Яна бодитата и подозирам, че ще се включим с покупки, понеже и други дрешки харесах. Така че ни бройте и нас. Ако има пазарували в Маркс енд Спенсър, бихте ли ми казали дали бебешките размери отговарят на възрастта, за която са дрехите?
Камииии, ще се караме с това готвене и хапване. Дай нещо по-диетично, бе жена.
Вчера ходихме до Вис Виталис с мъжо и беба да разгледаме, че й търся анцуг. Магазинът хич не е лош, ама много неподредени нещата, не са нито по марки, нито по видове, нито по размери и трябва да обикаляш като луд, за да намериш това, което ти трябва. А и продавачките не бяха от най-компетентните и любезните. За сметка на това се нарадвах на мами с коремчета.
За пазаруващите и пазарувалите от чужбина: Имате ли идея дали столчетата за кола, купени от чужбина имат нещо като гаранция?
Ние днес имахме гости и по този повод моят мъж направи един невероятен и едновременно с това лесен и бърз сладкиш със сини сливи и обра точките. Ако го бях снимала, щях да ви черпя виртуално.

, но бройте ме и мен. 

Много я харесвам тази марка и харесах вече доста неща за Габка-Жабка

и не съм ви забравила