ФЕВРУАРЧЕТО е слънчице засмяно, на половин годинка само!

• 12 775
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Алхимиче, много яко това с мотора! Peace И ние вчера ходихме до Джъмбо с майка ми и Ралица - сложих я в кенгуруто и си умря от кеф да разглежда! Погледнах ги проходилките обаче ми се виждат големи-сякаш няма да й стигат краката до пода - как се чувства пчеличката в нея?

Искам да попитам от рано- за въвеждането на кисело мляко - какво трябва да бъде?

Коте, да се оправяте бързо-бързо!

Толо, без Жоро няма да се връщам още в Стрелбище, че сама ще изкукам!

Наде, приятен шопинг!

Ламтурниче, рапично олио съм виждала във Фантастико и Била!

Щях да забравя- от петък се присъединяваме към отбора на лазещите и изправящите се от креватчето си ( за мой ужас)! Ама какво да се прави... Whistling

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 11:02 от dorabella

# 76
Добро утро и от нас! Е, то вече добър ден станало ...... но нали е неделя и малката ми калпазанка ме остави да поспя до 10ч.  newsm44  Явно се върна към стария си ритъм и от вчера, като заспа към 23.30ч. ме е будила само 1 път през нощта за сукане, към 3.30ч., и след това като се насука в 7ч. и пак откърти.

Благодаря ви, момичета, за разясненията за алергията. Вчера не можах да пиша по-подробно, но през деня дадох кайсия за първи път и вечерта видях червени петна по гръбчето, около ластика на памперса. Но бяха гладки и явно е било от пристягането, а не от храната. Сега ги няма вече.

И за пюретата да кажа набързо, че кабпазанката ми напада лаптопа и пак ще докопа и изтръгне някой клавиш ........
Та аз захранвам с купешки, по съвет педиатърката, а после давам от домашни зеленчуци и плодове. Уви, нямам фризер и не мога да си съхраня за зимата почти нищо. А да стерилизирам в буркани ....хамалогия си е, пък и пак нямам къде да съхранявам, уви.

# 77
  • Sofia
Здравейте от софийска земя Simple Smile
Уж днес щяхме да си тръгваме, обаче се оказа, че в хотела са ни дублирали стаите и трябваше да се местим в друг  Shocked #2gunfire Решихме, че като съберем целия катун, няма закога тепърва да се настаняваме пак и отпрашихме за София. Направихме един Аквапарк за разтуха и снощи се прибрахме Simple Smile
Ейййййййййй, толкова си е хубаво вкъщи! Нямах търпение да си дойдем. Иначе болните са здрави, само малчо са му по-зле очичките Sad Сега и другото се зарази, вече има и секрет точно като при конюктивита  Confused Капя капки, дано започне да се оправя, сега поне слънце няма....Ако и утре няма промяна ще ходя по доктори. Някой знае ли добър детски офталмолог?
Не успях да дочета старата тема, надявам се тия дни да се доредя. Гледам зрънчовците коментирате - ще се опитам да  го държа настрана, докато успея, както и от вафли и други боклуци, колкото-толкова.
Май Лара беше писала, че само 4 хранения успява да намести за деня - и на нас все по-често ни се случва  newsm78 Ама най-рано на 4 часа е гладен, какво да го направя... Не изглежда заслабнал, предполагам, че е нормално. Ама всъщност си дадох сметка, че не знам кога разреждат храненията на 4  newsm78

Сватя, честито ви бебче!   bouquet
И стискам палци за бъдещото февруарче! Дано всичко е все така наред и дружно да се радваме през февруари! Hug Hug Hug

Отивам да полоча кафенце, че ми се спииии...

Аааа, Ками, не си ми приятел с тия вкуснотии!  Grinning Hug Чревоугодническата ми душа се гърчи всеки път! А в кухнята съм с две вързани леви ръце...... Rolling Eyes

# 78
  • София
Добро утро Simple Smile

Ние вчера нищо не свършихме Simple Smile Първо се скарахме, после все пак решихме да ходим до мола. Оставихме малката на майка ми в 12 и тръгнахме. Ядохме в Хепи и в 2 тръгнахме на свръг бърз шопинг, че нали ще огладнее малкото дупе. В крайна сметка й купихме 2 играчки, на мен една книга и това беше... Разгледахме набързо в МЕХХ, Есприт и ФОКС бейби - НИЩО интересно... поне за моята фигура Simple Smile
Следобеда се реванширахме с малко ЛаРедут Simple Smile

А вие знаете ли че Маркс & Спенсър вече доставят до БГ?
7те свръх яки бодита са 8 лири, което е 20ина лева... двойно по-евтино от тук... Доставката е 12.50, така че си струва само обща поръчка. Ако има навитаци да им изкупим бодитата, пишете и може да измислим нещо Simple Smile)
По принцип имало някакви кодове, но тоя дето бил за безплатна доставка при поръчка над 30паунда не работел, а другия бил за над 150...

Много хубави неща сте писали, ама аз нещо нямам муза Simple Smile
МамаЗ, и аз като Деси съм се насочила към 5-6 годишна разлика, така че разказвай ни най-подробно /или поне се обаждай да ни вдъхваш кураж, че не е чак толкова изцеждащо Simple Smile/

# 79
  • София
Добро утро Simple Smile И моят мързел ме напусна и сега със Стани в дясната ръка да попиша докато не се е върнал мъжът ми от магазина Simple Smile

Инче, добре дошли, милото малко Венци, кофти е, но юе се оправи, в Александровска са добри детските очни, но за съжаление дават час месец напред, акпо е спешно - след 2 седмици  Crazy Ама се обади да питаш за всеки случай, ако решиш, имам тел, пиши да ти го дам, че сега не ми се става с детето...

Миме, честит малък Гошко, да ви е жив и здрав и много да радва мама Simple Smile Ама ти защо не ми отг. на личните съобщения, ти не ме харесваш вечеееее Sad(((( :РРРРРРРРРРРРРР (малеее, лиготията не прощава на никого Simple Smile)

Деси, четох за катастрофата, амма не ми се пишеше тогава, добре, че всички сте добре, това е най-важното  Hug

МамаЗ, честита първокласничка,  да ти е жива и здрава и много да те радва, скоро и на японски ще пропишеш тук Simple Smile)))

Ками, страшно изглежда Брюлето, като спра диетата някой ден и аз ще се опитам да направя, на мен уж ми се получават кулинарните експерименти, ама да видим...

За трагедиите напоследък няма какво да кажа, изобщо не ми се говори, ама доста съм се посдухала тези дни, какви ли не неща се случват, да пази Господ и това е...

А, Ками, честит празник, ама то май няма да се празнува днес, утре е деня на официален траур, ама и днес май няма да има празненства...

А Стани днес става на 7 месеца, да ми е живо и здраво детенцето, айде почерпете се за негово здраве:

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 11:46 от iva_angel

# 80
Здравейте  Hug
Аз от няколко дни съм голяма кривотия и не пиша, само чета Simple Smile
Дарима ЧРД, честито и на порастващите бебони   bouquet

Алхимиче, да е живо и здраво бебчето и мн да радва мама и тате  Heart Eyes

Ламтурниче дано бързо оздравява малкото цвете! Такова ролце и аз бих хапнала  smile3521

Ками, кремчето изглежда страхотно  Peace И мс за рецептата- мисля да я пробвам

Карбо можеш ли да дадеш линк да видя тези боденца, че нещо ме зариби  Rolling Eyes

# 81
  • Sofia
Наде, аз съм навита много за поръчка от Марк & Спенсър! Харесах си няколко неща много готини!

Иве, мерси за телефона! Дано не ми потрябва, ама как ще ги чакам 2 седмици  Shocked то сега на детето не му е добре... ooooh! По-малко червени са очите, ама са му подути и ги търка  Sad

# 82
Мами, дами, много ми е криво, ужасно съм изнервена и ми иде да хленча, а мразя да се оплаква. Трупам си го и по някое време вулканът изригва................. newsm61 Снощи щурото ни дете не ни остави да спим, вчера сутринта имаше 38, 4 и му даох Панадол - свали я и толкова. Аз да не се похваля, че ми е ящно детето - от 3 дни стиска устата и не иска да яде. Вече мисля да го оставя да пригладнене хубаво, пък да видим тогава кон боб яде ли!  Twisted Evil Сега като коментирате алергичните реакции си мисля, че е получил такава - има петънца като лишеи - 5-6 на брой, колкото бобено зърно на дупето и крачетата. Мажа с един крем, за кожни проблеми - сама си го реших, не съм го водила на д-р, ама нали съм си твърдоглава и многознайка и като си помисля, че нашата докторица ще ни изпише някоя хомеопатична глупост ( много не вярвам на хомеопатията) и си действам по мое осмотрение. Напоследък все се изпокарах с майка ми, защото се притеснявам, че Крис толкова рано започна да се изправя, страхувам се да не получи някакво изкривяване или там нещо си. Те обаче ми излизат с номера, че то детето явно било готово за това и нямало нищо да му стане, хората били кавали незнам кво си и т.н. ...........Аз мисля да го водя на ортопед и да разпитам точно и подробно какво може и не може да му давам е да прави. Защото на него в момента му е много интересно да е прав и непрекъснато виси на решетките на леглото, обаче се изморява по някое време, изпуска се, пада назад или настрани и си изтрещява главата в съседната решетка (макар, че сме с обиколници, ама....) и почва рев....... #Crazy Да не говорим, че вече се изправя и покрай дивана в хола и се опитва да прави крачки настрани с цел да достигне някой предмет. А и цялата тази тежест на тялото му пада на все още слабите му крачета. Вчера пак се изръси от спалнята, само за секунда го оставих, влязох в банята, която е съседна врата да си измия ръцете, че бях сменяла памперс и той - туп долу. ooooh! Баща му пък напоследък е все на работа и аз трябва с всичко сама да се оправям, вече за нищо не помага, защото го няма в къщи, а като си дойде ние вече сме се нахранили, изкъпали, че понякога и приспали. Работи и събота и неделя и вчера се прибра следобед и вместо да остане с нас излезе с приятели на бира и пак си дойде в 11 вечерта. Иде ми да му стегна багажа и да го пратя да си ходи.

Та така. Някой няма ли хапчета за укротяване на луди да прати насам, че аз определено имам нужда. И какво излезе - нахленчих се, ама не ми мина. Явно много съм се натоварила.   Sad Сори за кофти поста. Ще се реванширам по-нататък, с нещо свежарско.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 13:50 от 4erveno6iika

# 83
  • София
Коте те храненията от 5 на 4 стават към една годинка.Или когато бебето реши.Ние сме на 5 хранения през 4 часа.6,10,14,18,22ч.
Наде аз ще поразгледам, но може ли да пуснете линк със сайта им.

# 84
Наде, аз много харесвам бодита на Марк и Спенсър-навита съм.

# 85
  • София
Абе, пазаруване ли е - бройте ме и мен! Laughing

# 86
  • Sofia
http://www.marksandspencer.com/Babywear-0-2-yrs-Kidswear/b/46366 … amp;mnSBrand=core ето го сайта

Ама съм патка застреляна  doh
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СТАНИ-СЛАДУРАНИ-ЗАСМЯНИ И НА ВСИЧКИ МАЛКИ БЕБЧОВЦИ ДНЕС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Червеношийка,  spoko

# 87
Здравейте,

и ние сме в групата на киселяците, сега ни растат още 2 зъба, пак долу и цяа нощ ми хленчи, та Червеношийке нормално е когато не сме се наспали да сме леко изнервени, на мен например най-редовно, когато спи Симона и аз съм в другата стая ми се причува, че реве ooooh!
Вчера имахме гости и ходихме с тях до Ичера, много хубаво беше и най-после мръднах от Ямбол Whistling А беба беше много послушна или поне повече от обичайното Laughing
Мама З, честита ти първокласичка, японски ще учи предполагам в 18-то, там е моята племенничка, само че тя избра немски като леля си Crazy
Карбо, кошарата и чадърчето са вече вкъщи и са пуснати в експлоатация Simple Smile, за бодита и аз съм навитак Peace
Ламтурник, рапично олио и аз съм купувала от Била Peace

# 88
  • София
Така, тати излезе и остави нет-а на мама Simple Smile

Инче, ето телефона: 9230576 Детски очен кабинет към Александровска болница. Дано Венци се оправя по-скоро и не се налага да го псоещавате, че са дооста бавнички там, успяха миналата седмица да ме изкарат извън нерви и да им се развикам, ама си разбират от работата, те по-скоро сестрите са проблема Wink

Наде, ми то и аз срам не срам, ама за пръв път може и да се включа в такава поръчка, иначе не съм пазарувала така до сега, но сега ще разгледам и ще пиша Simple Smile Инче, мерси за сайта  :hug

Нещо за хранения си говорите, ама съм изпуснала нишката, Стани яде 5 пъти от както стана на 2-3 месеца, той така реши, до преди месец беше в 6, 10, 14, 18 и 22, сега вече сме го попроменил ирежима с цел повече съм за бебе и мама и тати, яде в 7, 10:30, 14, 17:30 и 21:10.

Дони  Hug Спокойно и аз бях изпушила тези дни, да се грижа за бебе и болен тати, добре, че се разболях (божее, как можах да го кажа, пу-пу-пу), та да си почина малко 2 дни мъжа ми да гледа детето, но още съм под напрежение, във вторник пътуваме за стара Загора и толкова чакам с нетърпение това пътуване, че да си почина малко, ама до последно не вярвам, че вече хиляди пъти се отменя Sad((

# 89
Ама и аз съм толкова загубена  ooooh!....
Иве, Честита седма месечинка на Стаси!!! Честито и на Димитър на vasi_k !!!
Да са ви живи и здрави порастналите момченца, да слушат много и да ви радват безкрайно!

Общи условия

Активация на акаунт