СЕПТЕМВРИ-09'46

• 12 406
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
BebEshOnDeL, bibo4e, eli gu, ЕмиР, честита ви радост! Вече и аз започвам да губя търпение, а като си помисля, че дъщеря си я преносих цяла седмица...Слънцето, аз също не съм ходила на запис на тонове все още, на консултациите в листа все едно и също отразяват-140. С предишната бременност преди 10 години чак като влязох в предродилна зала ме сложиха на апарат за тоновете, а бях с едни кални, зелени води, направо тиня. Добре, че всичко завърши благополучно!
Днес вали като из ведро и след тягостните доскорошни жеги, мога само да кажа-няма нищо по-хубаво от лошото време. Краката ми спаднаха, щерката не врънка за разходки, въобще-пълен релакс...

# 211
[Ми аз бухам зверски вече 3 седмици, пък ей ме тук - все още  Mr. Green

Ми Atrakcia спри цигарите бе миличка  smile3532 smile3532 smile3532

# 212
  • София; Дружбето
Споко, Цвета до октомври няма да роди Mr. Green Колкото и да маам гащи няма ни контракции ни нищо. Ама 3 часа разходка и тука станало чудо Crazy
Честито на всички новообебили се мами. Да са ви живи и здрави бебоците

Аз много исках да родя днес Blush много ми харесва датата, но няма да стане. А и бате каза, че ако зараждам направо ще се метне през терасата, че за 3 дена няма да смогне да оправи всичко Laughing

# 213
Аз много исках да родя днес Blush много ми харесва датата, но няма да стане.

И на мен числото 7 много ми харесва, ама нъц. Сега ще трябва да стискам од 17-ти  Mr. Green

Сега се чух с Ели-гу, в крайна сметка са се спрели на името Борис  Peace
А пък Киара вече трябва да си е вкъщи, към 12 ч. чакаше да пристигне родата и да ги изписват  Laughing

# 214
  • Бургас
Venilove, какъв стерилизатор ползваш- електрически или за микровълнова. Моят на Авент е за микровълнова и нямам спомен сякаш да съм ги вадила мокри шишетата и помпата. Сега пак е изкаран, но си мисля в сряда вече да си подготвя помпата и бибите за болницата.
Днес не мога да си намеря много работа тук и реших, че може да си спретна една малка чантичка за болницата с гримове, зарядно за телефона и една- две мои нощници, че тези в болницата може да не ми харесат и някой чифт гащички!  Flutter
nahodkata , 9ти нещо не ми харесва на мен пък като дата! Навява ми кофти асоциации, пък и бабето е тъмно синьо, ще го приеме за обида!  Joy После не мога да я сложа на синьото диванче!  hahaha А и тук голям наплив за тази дата тази година! Ще си ида на 10ти и това е!
Да пиша тук си изгорих обяда, пфууу!
Мъжа пак замина на изпит! Моля отново за палцестискане!  Praynig
Браво на Ели-гу- чудесен избор!  Mr. Green

# 215
  • Пазарджик
Честита рожба на мама eli_gu , здраве, щастие и късмет и на мама бързо възстановяване!

# 216
Браво на Ели-гу- чудесен избор!  Mr. Green
Подкрепям!  Mr. Green
Пак ме метнаха болките. Айде да идва 10-ти, че да мирясам...
До сега готвих боб.
От два-три дни ми се е дояло и се каня и сега го сготвих.
Миналия път бях така с едно телешко варено.
Сготвих го и сутринта родих...
С боба дали действа? newsm78

# 217
Venilove сега виждам какво си писала. Моят стерилизатор също е на Авент. Не им пречи това, че са влажни. Можеш да ги оставиш вътре в уреда да се оттечат хубаво, но не повече от 3 часа и в никакъв случай не отваряй капака. На мен педиатърката ми каза, че мога да ги съхранявам след стерилизация в хладилника до 12 часа.  
За мамите, които ще хранят с АМ - водата за бебетата се вари в тенджерка поне 10 минути, а не в електрическа кана. Електрическата кана притопля водата прекалено бързо и не успява да убие всички микроби. Може да сварите повечко вода и да я сложите в термос. За през нощта, за да не приготвяте цяла нощ бутилки може да направите 3-4 и след като изстинат да ги сложите в хладилника. Преди хранене само ги притопляте. Издрържат до 12 часа в хладилника.

# 218
А аз мислех кана да купувам... Че тя водата като заври, има ли значение колко часа е вряла???  newsm78  newsm78  newsm78

# 219
  • Бургас
А аз мислех кана да купувам... Че тя водата като заври, има ли значение колко часа е вряла???  newsm78  newsm78  newsm78
няма! На 100 градуса ако ще и една секунда да ври всичко умира!  Peace
С Красимира ползвах електрическа кана за 10 лв. от Метро- златна работа ми вършеше! Още ми служи вярно! Пу-пу, да не я урчасам!  Peace

ето малко по този въпрос и от уикпедия: “Загряването на водата до 65 градуса по Целзий убива всички бактерии, вируси и паразити. Този процес се нарича пастьоризация и както е известно се използва за обработката на млякото.”
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%B4%D0%B0#.D0.9F.D1. … D0.BE.D0.B4.D0.B0

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 15:03 от LaDiDa

# 220
  • София; Дружбето
И аз сефте чувма подобно нещо. Всичките ми познати си топлят водата в електрически кани newsm78
Аз като знам, че няма да ползвам стерилизатор (а, дано де Praynig) имам 2 електрически ooooh! Шемет Mr. Green Ако някой желае да ме отърве от единия ще му го дам изгодну Mr. Green

# 221
А аз мислех кана да купувам... Че тя водата като заври, има ли значение колко часа е вряла???  newsm78  newsm78  newsm78
няма! На 100 градуса ако ще и една секунда да ври всичко умира!  Peace
С Красимира ползвах електрическа кана за 10 лв. от Метро- златна работа ми вършеше! Още ми служи вярно! Пу-пу, да не я урчасам!  Peace
Супер! Simple Smile Значи и аз една такава "златна" кана да си купя  Laughing

# 222
venilove Авента е стерилен до 24 часа,ако не се отваря(пише в упътването)Аз няколко пъти го пробвах,когато го отвориш веднага,наистина всичко е мокро и няма изсъхване!Оставиш ли го обаче 5-10 минути да си се охлади напълно,няма и капка вода,по шишетата,всичко е сухо,пробвай,ще видиш! newsm10

# 223
Лелеееееее,аз за 2 часа излязох да се разходя и те 3 бебета още се родили smile3501 newsm44
Честито на eli_gu ,на Бебешондел и на Емир!Нека са ви живи и здрави и мноооого да ви радват!
Бебешондел,радвам се ,че си такава свежарка!Ти голямо чакане му удари,с тия болки,но поне ти мина леко и бързо и какъв голям юнак с хубаво име!
Ianita28,хубаво си ме сънувала,че раждам,а дано,ама аз нали сънувах,че чакам първо Цвета да роди,за да мога и аз smile3532 То ти май от болки се оплакваш newsm78

# 224
  • София; Дружбето
Ianita28,хубаво си ме сънувала,че раждам,а дано,ама аз нали сънувах,че чакам първо Цвета да роди,за да мога и аз smile3532
Малей, недей така. Ти ако мене чакаш Joy да се местим при октомврийките докато е време

Общи условия

Активация на акаунт