СЕПТЕМВРИ-09'46

• 12 398
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
А аз мислех кана да купувам... Че тя водата като заври, има ли значение колко часа е вряла???  newsm78  newsm78  newsm78
няма! На 100 градуса ако ще и една секунда да ври всичко умира!  Peace
С Красимира ползвах електрическа кана за 10 лв. от Метро- златна работа ми вършеше! Още ми служи вярно! Пу-пу, да не я урчасам!  Peace

ето малко по този въпрос и от уикпедия: “Загряването на водата до 65 градуса по Целзий убива всички бактерии, вируси и паразити. Този процес се нарича пастьоризация и както е известно се използва за обработката на млякото.”
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%B4%D0%B0#.D0.9F.D1. … D0.BE.D0.B4.D0.B0

И аз така си мисля, но педиатърката излишно ме предупреди. На упътването на млякото ни също пише да се вари вода поне 10 минути и в тенджерка.

# 226
Аууу, недейте така, че така ме е страх! Ама няма къде да се ходи, бебка не може вечно да стои в мен...
Знам, че ще мине, обаче докато това стане, ще ми побелее косата сигурно! Само като си представя картинката и тръпки ме побиват! Weary
Моя приятелка, която роди през ноември месец миналата година, ползваше също електрическа кана за преваряване на водичката за бебето и дори на мен ми препоръча да си взема такава.

# 227
Цитат
Малей, недей така. Ти ако мене чакаш  Joy да се местим при октомврийките докато е време

aaaa не ви пускаме никъде

а за каните -само с такова съм се спасила

# 228
La Dida, и аз така знам - 24 часа в хладилник, 3 мес. във фризер, ама виж тая таблица:
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=1047

Какво излиза, че кърмата може да стои 8 дена в хладилника??? (или аз нещо съм луднала и се бъркам)

# 229
  • София; Дружбето
Опитай се да гледам Бруно, но не ми се получи. Или аз не го разбирам тоя филм или хората имат някакво извратено чувство за това, кое е интересно Rolling Eyes

# 230
аз имам един тъп въпрос.. кое е срамната кост? мене супер много ме боли примерно като си обувам панталона.. все едно срамните устни.. все едно нещо много се напряга. дали това е въпросната срамна кост..? и дали е нормално да ме боли.. особенно когато съм полежала 15-20 мин.. и като стана и 4-5 мин ми се разказва игратА?

# 231
аз имам един тъп въпрос.. кое е срамната кост? мене супер много ме боли примерно като си обувам панталона.. все едно срамните устни.. все едно нещо много се напряга. дали това е въпросната срамна кост..? и дали е нормално да ме боли.. особенно когато съм полежала 15-20 мин.. и като стана и 4-5 мин ми се разказва игратА?

Да, това е срамната кост и тъй - като по време на бременноста се разтваря и обръща леко напред - боли. Не се притеснявай нещо съвсем нормално е.

А честито на новите мамчета и дай Боже всеки ден такива хубави новини.

# 232
Честито на новите мами,да са им живи и здрави бебишоците и само с радост да ги даряват!

# 233
Тази сутрин в 6.32 ,desi_k84 e станала мама на момиченце Жаклин 2930кг и 50 см.Мама и бебе са добре!!!

# 234
еее рекорден брой бебета днес
Да и е живо и здраво   bouquet

# 235
Честито и на Деси!

# 236
Момичета днес наистина имаме бебепорой.Току що получих ново съобщение

Luchkata e станала мама на син Никола-3.600кг и 53см.

# 237
Ехаааа,пак бебче newsm44
Честито,desi_k84!Да ти е жива и здрава Жаклин!
мале още едно Shocked Както е тръгнало да не взема и аз да родя докато пиша Joy
Luchkata,честито!Жив и здрав да е Никола!

# 238
Честит син и на Luchkata

# 239
Ехе колко бебета имаме днес!!!!!!!!!!!
Да са живи и здрави малките бебешоци и техните родители  bouquet
Аз се стягам да ходя на преглед в болницата после ще пиша пак , че така ме е базе от този преглед за разкритие Crazy

Общи условия

Активация на акаунт