Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 303
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
 Разсмя ме колажът на Сладкишка, но за Татяна и аз подкрепям мнението на dani_sl и  Lila1. Все ми се струва, че ако е искал, Майкъл щеше да бъде с нея. Едва ли е бил толкова зависим от обкръжението си, че да се я изгони под чуждо влияние. Напротив - оставам с впечатление, че е бил абсолютно самостоятелен в решенията си.  А като двойка са наистина много красиви....

А що се отнася до запис на изпълнението с целувката, порових се много. Изглежда, че такъв просто не съществува в интернет пространството. Само снимки.
Странно.

# 558
и аз доста се порових няма и няма...
само тук успях да намеря запис,но на мястото на целувката има снимки

http://www.youtube.com/watch?v=rUFuWIu7u30&feature=related

# 559
Разсмя ме колажът на Сладкишка, но за Татяна и аз подкрепям мнението на dani_sl и  Lila1. Все ми се струва, че ако е искал, Майкъл щеше да бъде с нея. Едва ли е бил толкова зависим от обкръжението си, че да се я изгони под чуждо влияние. Напротив - оставам с впечатление, че е бил абсолютно самостоятелен в решенията си.  А като двойка са наистина много красиви....

А що се отнася до запис на изпълнението с целувката, порових се много. Изглежда, че такъв просто не съществува в интернет пространството. Само снимки.
Странно.

Колажът не е мой, случайно попаднах на него  Wink

# 560
  • Linz
В клипа той я преследва, а в живота- тя него Rolling Eyes
Между другото тя кара 50-та година, а изглежда като девойче.
Тук има нейни снимки http://images.google.com/imgres?imgurl=http://i4.ytimg.com/i/sy9 … 26sa%3DN%26um%3D1

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 17:44 от Рени

# 561
какъв беше майспейсът и? до сега го търсих и не можах да го намеря - само някакъв фен-профил..
сещам се, че имаше някаква рисунка на Майкъл, която беше нарисувала и после продала  Tired

# 562
Привет!
Върнах се от работа и вече съм тук. Видях за трибюта във Виена. Честно казано и по рано го бях писала, че е прекалено рано за това. Човек би трябвало още от шока да излиза , а за подобно нещо се иска време. Ние  никога няма да сме готови за подобено нещо. За нас Майкъл е  нещо необикновенно, няма подобна аура, харизма , чар никой друг. Няма как !?
Ако трябва да мислим със сърцата си и използваме думите, то прилагателните няма да свършат работа.

Ето тук се описват и кога ще започнат продажбите на билети за Лондон. Може би там нещата ще стоят по друг начин.
http://www.newsobserver.com/nation_world/story/1683144.html

# 563
Мисля , че тази чакаше за превод. Намерих я в нета. Мисля, че ще намеря още.
Don't Walk Away
Не си отивай
Виж аз просто не мога да намеря правилните неща да кажа
Опитвам се но цялата тази болка отнася всичко
Кажи ми какво да направя зада останеш
Да падна ли на колене и да се моля

И как да спра да не те изгубя
Как да те накарам да останеш
Когато няма нищо оставено но си отива

Затварям си очите
Просто да видя усмивката ти още веднъж
Но това беше отдавна сега само плача
Не може да намерим малко любов да измести това
Защото болката взема силите ни всеки ден

Как да опитам отново
Как да разбера
Когато няма нищо оставено но си отива

Виж сега защо
Всички мои мечти бяха разбити
Не знам каде се изгубихме
Всичко, което сме казали и направили сега
не тръгвай, не искам да си тръгваш
сега защо
Всички мои мечти бяха разбити
Не знам каде се изгубихме
Всичко започва да си освобождава
не можеш ли да видиш, не искам да си тръгваш

Ако си заминеш, няма да те забравя, момиче
не можеш ли да видиш,че ти винаги ще си ти
дори да си си отишла
Няма нищо друго, които искам
просто, не си тръгвай

# 564
В М&М попаднах на това.

"...Междувремнно тази вечер американската телевизия Ей Би Си(за тази вечер става дума)ще излъчи предаване, посветено на Краля на попа Майкъл Джексън. В него сестра му Латоя прави изявление, което вероятно ще смути милиони хора.

"Не смятам, че ще намерим отново толкова талантлив човек, някой, който да мисли като него, човек със сърцето на Майкъл.Хората вече не са такива, той е специален. Не беше бог, но със сигурност се доближаваше до него. Той беше най-близкият до бога човек, когото познавам", споделя в лентата тя"

# 565
В М&М попаднах на това.

"...Междувремнно тази вечер американската телевизия Ей Би Си(за тази вечер става дума)ще излъчи предаване, посветено на Краля на попа Майкъл Джексън. В него сестра му Латоя прави изявление, което вероятно ще смути милиони хора.

"Не смятам, че ще намерим отново толкова талантлив човек, някой, който да мисли като него, човек със сърцето на Майкъл.Хората вече не са такива, той е специален. Не беше бог, но със сигурност се доближаваше до него. Той беше най-близкият до бога човек, когото познавам", споделя в лентата тя"
не е за изпускане това предаване
Някой ако го гледа после да сподели Simple Smile

# 566
 Praynig моля ви дайте ми някакво доказателство,че все пак Майкъл е имал истински отношения с някоя жена,защото аз започвам да се разколебавам и се чувствам адски гадно от това!Как е възможно такава енергия,такава страст,чувственост да бъдат пропилени.Е имаше ли той проблем с жените според вас?моля ви не ме разочаровайте Praynig

# 567
В М&М попаднах на това.

newsm10 smile3518Ами точно така си е...
Някъде и той казваше, че не е Бог, но към децата в сърцето си се старае да се държи като Бог.

# 568
Praynig моля ви дайте ми някакво доказателство,че все пак Майкъл е имал истински отношения с някоя жена,защото аз започвам да се разколебавам и се чувствам адски гадно от това!Как е възможно такава енергия,такава страст,чувственост да бъдат пропилени.Е имаше ли той проблем с жените според вас?моля ви не ме разочаровайте Praynig

И аз си го мисля често напоследък. В Даяна Рос ми е последната надежда, да са имали тайна любовна връзка, макар че предпочитам никога да не узнавам. Ако вземе и тя да разправя наляво-надясно интимности, ще ми е много мъчно.

На Татяна и аз не й вярвам, много неща прочетох и съм склонна да вярвам, че е била обсебена от Майкъл и даже не точно от Майкъл, а от известността му. После е гравитирала около Робърт де Ниро, Джо Джексън й е бил продуцент, все за кариерата си говори. Ако толкова е искала да каже нещо на Майкъл и я е тормозело неизказаното помежду им, можеше да напише писмо и да помоли майка му да му го предаде, след като е ходила в Енсино при нея, а не да пише книги и да ги развява из пресата.

# 569
Според мен Майкъл така и не порасна и точно заради това не успя да осъществи стабилна връзка с жена.А и не знам защо,но винаги ми се е струвал асексуален.

Общи условия

Активация на акаунт