Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 288
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
rasar,Лили много,много ви Благодаря за бързата реакция и за огромната помощ   bouquet Hug  bouquet

# 601
Момичета ще гледам след малко предаването по АБС и ще докладвам,вече видях откъси от интервюто и общо взето е това което знаем.
ЛаТоя казва че Майкъл е бил убит,обвинява доктора ,разочарована е че е викнал Принс да гледа...нищо толкова шокиращо но все пак ще го гледам да видя какво точно казва.
-----
За Джеръмейн... какво да кажа знаете ми мението отдавна-не съм подклаждала повече срещу него ,знаех че един ден сами ще видите за какво иде реч......за съжаление.

-----
За мен Майк  също е бил асексуален ,мнооого отдавна имам това чувство и просто вътрешно знам че  е така.Това няма нищо общо обаче с това дали излъчва "секс" или не. Peace

# 602
Върнах се в темата понеже бях любезно помолена да го направя. Опитах се да поразгледам последните няколко страници и ....
Няма да чета и се извинявам ако ще повтарям информацията.

Ла Тоя казва, че Принс е извикан от лекаря и е присъствал при опитите за съживяване на вече безжизненото тяло на баща му. "Не се постъпва така с дете!" - добавя тя и е абсолютно права. Ако това наистина се е случило по този начин, нямам думи.

ето и клип: http://www.youtube.com/watch?v=-0HQ-Rcr0FM

Майкъл е погребан както подобава, с пълен грим, очила, ръкавицата, златен колан и мисля казаха бяло яке.
Предполагам вече знаете, че Парис е положила корона на ковчега преди да го погребат.

Ето какво още е направила Парис преди/на мемориала който всички гледахме : http://www.youtube.com/watch?v=mYwxD2ArO4g

Ето ви и още малко от интервюто: http://www.youtube.com/watch?v=bCsUMllxBqE

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 07:01 от kiara

# 603
Концерта Трибют за Майкълл във Виена НЯМА да се състои!

Това е в случай, че някои от вас са мислили да отскочат до там.

# 604
Гледах ЛаТоя....много се разстроих,доста от нещата които каза ме натъжиха ужасно.
Говори добре ,имаше странни моменти но пък някои от мислите и ги споделям напълно и  я разбирам.
Говори че е убийство и че вярва в това защото Майк и е казвал не веднъж че се страхува за живота си,каза че обкръжението му е било лошо и че тя знае за какво иде реч защото и тя е била зависима от бившият си мъж който тотално  и е промил мозъка и тя вярва че Майкъл е попаднал под същото влияние.

Каза че Майкъл е бил погребан
със перлено яке със голям колан като на боксьорите,каза че не е бил с бяла ръкавица на ръката а е имал 2 кожени ръкавици на 2те ръце но бялата ръкавица е била в ковчега му и също каза че е бил гримиран.Тялото са го видяли в ковчега преди мемориъла само тя,Реби и Парис...другите не са искали.
Каза че Парис страшно много обича баща си и всеки ден носи негова блуза,каза че децата няма да ходят на у-ще а че си ги учат в къщи както когато са били с Майкъл,каза че децата не гледат ТВ а само канала Дисни,така както Майкъл е искал.Спомена че Бланкет има латино корени(така и е казал Майкъл).
 Каза че децата харесвали Джо и Майкъл нямал да има против той да е в живота им,те се били сдобрили отдавна ...
В къщата му имало много пари кеш  и тя каза че в деня на трагедията е отишла там вечерта към 12 и е видяла че е ровено и не са намерили никакви пари,каза че питали бодигардовете кой е ровил и те са вдигали рамене.Нямало го харддрайва също  в който е имало много неиздадени песни,тя каза че няма представа кой го е взел.....

Накрая думите и бяха силни,потекоха и сълзи и каза че много и липсва Майкъл и че няма такъв друг като него и че може да не  е бил самият  Господ Бог но е бил близо до такъв...толкова добър бил...
е това вече си го знаем и ние... Sad

# 605
Вики,  Confused, гадост! Като лешояди на мърша са се нахвърлили да му ровят в нещата...

Вече нямам никакво желание да чета каквото и да било нито за семейството му, нито за жените му, нито за нищо, затова и пуснах снощи клипчето Music&Me. Това остана от него. Точка.

А колкото до Джърмейн, и това е последното, което ще коментирам за семейството му. Представете си, този човек се е оженил за жената на брат си Ранди и е станал втори баща на собствените си племенници. Тя му е родила дете, което (сега на 8 години) е брат на собствените си братовчеди и са го кръстили Jermajesty Jackson (Jermaine+Majesty) - тотален бъзик с брат му; един вид, щом ти си кръщаваш децата Принц Майкъл, защо моето да не го кръстя Джърмейн (кралско) Величество. Циганска работа, да ме прощават всички роми.

# 606
Добро утро Hug

Момичета,след много голямо ровене и търсене най-после имам запис на "The Wiz" онзи сладък мюзикъл с участието на Майкъл и Даяна Рос от1978г.Качеството е супер,само,че няма субтитри...ако проявявате интерес ще го кача някъде,само кажете Heart Eyes

# 607
  • Под тепетата
Викисамо като чета поста ти ми стана мъчно и гадно,а какво ли е да я гледаш милата...Абе колкото повече време минава ми става по мъчно,не се разбирам вече,а това да гледаш Ла Тоя или Джанет е направо съсипващо...незнам

# 608
Добро съботно утро!
Гледах Ла Тоя и се усещам , че още ми е много трудно да чета за това как е погребан ,с какво е облечен и т.к. Самата мисъл заедно с представата за това ме боли още повече. Оф....
Какво ти  налага живота да изпиташ. Дано след болката дойде прозрението. Каквото и да е то, ама да не боли толкова.

# 609
Оле,Кате,благодаря ти   bouquet Явно вече съм блокирала абсолютно.Тази сега ще я махна от списъка  Blush

Няма проблем  Wink Peace

# 610

Боже , вижте само какво щеше да бъде! Боже , направо не моге да го проумея. ЗАЩО??? Плача , а нещо ми е заседнало в гърлото.

http://www.youtube.com/watch?v=zDtBAVjHtBc
Mega Exclusive - Michael Jackson - This IS It Movie - Amazing New Useen Photos!

http://www.youtube.com/watch?v=TYwRbWTr62E&eurl=http%3A%2F%2 … index%2Ephp%3FNEW Michael Jackson This Is It Movie Trailer Excerpts Concert Rehearsal Live Unseen
showtopic%3D9042%26st%3D120&feature=player_embedded

# 611
  • Под тепетата
Аааааааа smile3518

# 612
# 613
BET - HIStory Of Michael Jackson (Never Before Seen Footage) Part 5/8

2:57-4:20 -> толкова по въпроса за Латоя и сълзите й днес. Stop

# 614
Kalin@ моля те, можеш ли да ми кажеш какво точно казва Ла Тоя? При мен се чува слабо , а и моя английски е твърде слаб. Мисля, че е точно това за което си мисля, как се е изправила срещу него ,че е имала доказстелства срещу него точно когато най-много е имал нужда от нея! Но нека не си правя изводите преди да ми кажеш точно. Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт