Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 286
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Латоя: I must tell you that this is very difficult for me that Michael is my brother, I love him a great deal, but I cannot and I will not be a silent collaborator of his crimes against small innocent children. And if I remain silent, that means that I feel the guilt and humiliation of these children are feeling and I feel it’s very wrong. I have seen checks payable to the parents of these children and I don’t know if these children were apparently bought from the parents by Michael or not, but I have seen these checks and I’ve seen these checks through my mother, she showed me these checks, that Michael had written to these children and it’s for a great amount, and I’m not speaking pennies. The sums are very very large amounts. And this is my first time talking about it, and I never wanted to speak about it, I never wanted to say anything about it, but I think it’s sad, because I am a victim myself and I know what it feels like and these kids are gonna be scarred for the rest of their life and I don’t want to see any more innocent small children being affected this way. I love Michael very dearly, but I feel even more sorry for these children because they don’t have a life anymore. They don’t.  Now you stop and you think for one second and you tell me – what 35-year old man is gonna take a little boy and stay with him for 30 days, and take another boy and stay with him for 5 days …

Много ми е трудно; Майкъл е мой брат и аз много го обичам, но не мога и няма да бъда безмълвен съучастник в престъпните му деяния спрямо малки, невинни деца. Ако продължа да мълча, а усещам вината и унижението, което изпитват тези деца, това е много несправедливо. Виждала съм чековете, плащани на родителите на тези деца. Не знам дали Майкъл е купувал тези деца от родителите им или не, но съм виждала чековете, виждала съм ги чрез майка ми. Тя ми показа тези чекове, които Майкъл е писал и те са за огромни суми. Не говоря за жълти стотинки. Сумите са огромни. За пръв път говоря за това, никога не съм искала да говоря за това, не съм искала да споменавам каквото и да било, но мисля, че е много тъжно, защото самата аз съм жертва и знам какво е. Тези деца ще останат белязани за цял живот и аз искам да се сложи край на това. Обичам Майкъл много, но повече страдам за тези деца, защото за тях вече няма живот. Просто няма. Само спрете и се замислете за една секунда и ми кажете – кой 35-годишен мъж взема малко момче и прекарва с него 30 дни, после взема друго момче и прекарва с него 5 дни …

Janet: leave me alone, I’m sick of your crap, you’re after money, you’ve said it here, get out of my life. Now, if this really went on, do you think that a father would accept money? That that would make it OK, that that would make everything all right? It doesn’t make any sense. If that were my son, I’m sorry, I don’t care if you gave me a billion dollars. I wanna see you either behind bars or dead for the rest of your life, for doing that to my son or daughter. It’s crazy. The guy was after money, that’s what he wanted.

Джанет: по въпроса за чековете, според нея по този начин той казва – „оставете ме на мира, писна ми от вашата помия, искате единствено пари, разкарайте се от живота ми” Ако това наистина се е случвало, мислите ли, че  един баща би приел пари? Че това е нормално, че това би оправило нещата? Няма никаква логика. Ако ставаше въпрос за мой син, съжалявам, все ми е едно, ако ще и милиард долара да ми даваш. Искам да те видя или мъртъв, или зад решетките с доживотна присъда, задето си причинил това на детето ми. Това е абсурдно. Този човек го е направил за пари, това е искал.

# 616
Колко бързо забравяме...........Ла Тоя, същата онази завиждала цял живот на брат си, същата онази, която изплю цялата помия върху семейството си, и после си изми ръцете със бившия си съпруг - ЛаТоя е гадна долна курва и цял живто го е доказвала, ако е станало и едно същество на земята, което да и вярва, оркото то, просто има добро семейство, което винаги и е прощавало и помагало и то най - вече Майкъл. ЛаТоя трябва да си зарови главата в пясъка и така д аси остане...за мен тя е меркантилен боклук....

# 617
  • Под тепетата
Калина,благодаря ти за превода,но меко казано съм потресена,както и вие сигурно.Мoon е права може би,не съм мислила за Ла Тоя като за такава,но май се върти както и е удобно.Да кажем например,само например,че е така както го казва но ТЯ НЯМА ПРАВО ДА ИЗНАСЯ ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ,нали много го обичаше и т.н и т.н оф стига толкова вече,че ще изпуша #Cussing out

# 618
само за fall in love with Michael......Without You 
преди сън   Kissing Heart

http://www.youtube.com/watch?v=YSPGtuVY5fE&NR=1

Знаех си, че не трябва да влизам пак тук, в темата...искам и аз да бях в тези прегръдки....Божеееееее, колко ми е мъчно......

За Ла Тойа - подкрепям мнението на Moon Walk, никоя грозна дума не й е много!!! И с тоя лудия ококорен поглед ми идва да й прасна един в гадната опъната мутра!

Извинете ме, нещо откачих направо...отприщиха ми се емоциите пак...

# 619
отвратително просто ми иде да кещя.Няма ли кой да застане до тая и да я нокаутира....

# 620
Е, по-спокойно, де, момичета! Сгрешила е - така е. Сигурно и тя си го признава, кой не греши?! Майкъл не е ли грешал? И той е грешал. Освен това тя е била принуждавана от съпруга си, както и много други известни личности...
Майкъл обича ЛаТойа и ЛаТойа обича Майкъл - това е важното, това е ИСТИНАТА.
Джо - идиот
Катрин - нямала смелост
Джърмейн - ла*но
ЛаТойа - и тя
По едно време и Ранди и Тито се обсъждаха
Само за Джанет имаше хубави думи.
Ами не познаваме хората, не знаем отношенията им, не знаем какво се крие "зад завесата".
На практика нищо не знаем за тях.
Защо се "омърсява" така темата?

# 621
  • Под тепетата
Фльор,темата според мен не се омърсява,просто си изказваме мненията,те все са различни в крайна сметка Peace

# 622
В някоя от тези 8 части Джанет каза (пак в това същото интервю) - Майкъл е изключителен човек и не го казвам просто защото ми е брат. Ако беше някой идиот, бих го казала, както направих със сестра ми. (цитирам по памет)

Нищо не искам да слушам и да знам вече. Искам всички да мълчат - като Даяна Рос, като Джанет, като Омер Бати, като Лиз Тейлър, като Маколи, като Катрин ...

Понякога се изненадвам от себе си защо кисна в тази тема и искам да ви кажа, че това което се е случвало на Майкъл през годините, аз не съм го знаела. Знаела съм най-общо каквото изнасяха медиите в ония времена, когато нямаше ютуб и интернет. Никога не съм го смятала за виновен, поради простата логика, че един богат като Крез хитър педофил би могъл да си купува момченца тайно и потайно без никой да разбере. Но сега, ден след ден научавам гадости, които ми се забиват в сърцето като ножове и ми идва да изляза на улицата и да викам колкото ми глас държи.

Преди много години станах свидетел на убийство. Късно вечерта чух ужасен женски писък и трошене на стъкла. Изтичах на терасата; на улицата отпред лежеше човек и някаква жена го прегръщаше и плачеше. Докато вляза да взема телефона, буквално за секунди пристигнаха няколко полицейски коли. На другия ден целият град говореше за това. Някакъв минал и наръгал човека с нож и изчезнал. Тогава нямаше мобилни телефони и жената (как й е дошло на ума) хвърлила камък по прозореца на банката до нашия блок. Патрулките бяха дошли по сигнал от СОТ-а. Та тази случка буквално ме разтърси, спомням си я със звук и картина до секунда и до днес, а беше преди 15 години.

Това което преживявам сега покрай Майкъл е хилядократно по-болезнено и ще ми остави рана в душата завинаги, колкото и драматично да звучи. Защото едва сега разбирам какво е преживял, как е станал жертва на една изключително проста и с болен мозък жена (майката на Гавин), алчна за пари, която е извършила убийство бавно и по особено мъчителен начин, но е останала ненаказана. Тя е била престъпникът, крадецът, но така и не е била обвинена в нищо. Осакатила му е душата, угасила му е усмивката, едното е довело до второ-трето, и само няколко години по-късно него вече го няма. И ако не беше толкова проста и откачена и сама да се направи за смях пред съдебните заседатели с потресаващите си глупости, нищо чудно и да не го бяха оправдали!

# 623
  • Под тепетата
Калина,това е моето мнение Hug

# 624
и на мен ми се крещи, от мъка, от вина, от това, че човечеството бавно се самоубива, винаги заади скапаните хартийки, наречени пари.....
Загледах се в негови видеа ( от награди и тн) от времето на обвиненията................това е друг Майк, това е един съсипан човек, това е човек, преживял няй - голямата болка и унижение според собствените си критерии, това е най  криворазбрания човек на планетата, той просто никога след това не се съвзе и беше въпрос на време, да се самоунищожи, което и стана..........
много мога да пиша, но сега не съм готова, сега моята болка си е вътре в мен, сега давам живота си, за да му дам поне още ден с тези, които обича, с децата си, майка си, всички онези потайни хора, които са били до него, но не са осъзнали колко голяма нужда от обич и подкрепа има след тези обвинения.
За мен, обвиненията в педофилия убиха Майкъл много преди физическата му смърт и мира не ми дава шибания въпрос - Къде бях аз тогава, а ти, а всички ние, които го обичаме, къде?....

# 625

За мен, обвиненията в педофилия убиха Майкъл много преди физическата му смърт

Точно така е. Затова и не ме е яд чак толкова на тоя цървул Мъри. Дали е щял да е Мъри или Къри или Църи, рано или късно някое алчно за пари човече, което е учило как да бие инжекции,
щеше да го утрепе. И друго си мисля, това "жужене" в главата му, за което говореше. Музиката, която е чувал денонощно. Много пъти е подчертавал, че заслугата не е негова, песните просто му идват "отгоре". Как да спи? Освен жуженето, как се живее с това обвинение, да го събличат, да го снимат както майка го е родила, да му описват с подробности телесните части. Точно на него, толкова крехка душа.  Как няма да стигне чак до упойка в домашни условия, не какво да е успокоително...

# 626
Искам само да допълня нещо за да бъда обективна- на интервюто вчера пуснаха и запис на това което ЛаТоя е говорила и Барбара Уолтърс понеже не си поплюва направо я попита защо ги е говорила тези срещу брат си..ЛаТоя обясни че е била под влиянието на Гордън и че той я е тормозел ,обясни че се е стигало до там че тя самата да стои затворена в банята 8 часа само защото той така и е наредил,заплашвал я е ,показаха снимки където е посинена цялата в лицето...той я е биел ,заплашвал живота на Майкъл и т..н.Тя каза че това цялото изявление е било написано от Гордън ,той и е връчил написаното и е казал "отивай да го четеш",каза че Гордън е мразел Майкъл страшно много ,тя не знаела защо. .Тя каза че страшно съжалява разбира се за това което е причинила.... Затова обясни че вярва че Майкъл е бил под същото влияние от някой друг който му е нареждал и този някой му е наредил дори да подпише за 50 концерта ,тя каза че Майкъл никога не е искал да прави толкова много концерти.
Пред камерите каза че Майкъл не е бил педофил и не е бил гей а е харесвал жените.

Сега да кажа че не я защитавам,в никакъв случай но факт е че има доста жени които са жертви на емоционално насилие и ЛаТоя явно е била жертва по това време.Не че това я извинява но не съм била в обувките и и не мога да съдя без да знам фактите,факт е обаче че Майкъл я е допуснал обратно в живота си и дори доста често я е викал за да  бъде с децата му,децата са я познавали отдавна и е била  леля ,даже вчера показаха видео кадри как се разхождат заедно.....
----
Калина това за Джеръмейн не го знаех...ужасно ,просто ужасно...  Sick

# 627
Просто не трябваше да влизам днес в темата.Нито един линк не съм отворила.Стига ми това,което прочетох.Много ме боли.Много!
Moon Walk ,спри да се обвиняваш.Всички ние бяхме до Майкъл през годините.В съзнанието си,в душата си сме го носили винаги.Той не беше сам по време на процесите.Виж колко фенове има пред съдебната зала.Нищо повече не можехме да направим.Нищо.Жалкото е ,че опорочиха всичко добро,което правеше и го принизиха толкова низко,че унищожиха най-красивата душа,до която аз съм се "докосвала" в живота си.

# 628
  • София
Според мен Майкъл така и не порасна и точно заради това не успя да осъществи стабилна връзка с жена.А и не знам защо,но винаги ми се е струвал асексуален.

и аз съм на това мнение. макар Лиса Мари Пресли в едно интервю споменава, че връзката им е била абсолютно истинска, консумирана и т.н....

много сте изписали, но се върнах и попрочетох.
не се ядосвам, че няма да има концерт във Виена, въпреки, че замисляхме с мъжа ми да отидем. според мен на концерт в памет на Майкъл наистина трябва да се съберат титаните в музиката, а не най-известното име да е на Мери Джей Блайч. концертът в памет на Фреди беше уникален и още понякога го гледам с удоволствие.
трябва да се направи мегаспектакъл, нещо уникално...явно не е имало много продадени билети, щом се е провалил.

не оправдавам постъпката на Ла Тоя...физическо, психическо, каквото и да е насилие не може да те накара да загубиш човешки облик дотам, че да причиниш нещо подобно на брат си.

# 629
Kalin@ искам да ти благодаря от цялото си сърце ,че направи превода, въпреки , че от него много ме заболя. Аз също не мога да  я оправдая за това което казва. Не го намирам дори за нормално. Това е собствената ти кръв и незнам изобщо как Майкъл е успял да й прости. Но той си е добра душичка и явно стои много над тези неща. Много ми е объркано в главата и колкото повече чета толкова по лошо става. Единственото което знам за себе си е че той много ми липсва, всеки ден , всяка минута и не е минал и ден без да си мися за него. Никога през годините не съм повярвала в обвиненията , така че мисля че дори тогава духом са били с него много хора от цял свят. Когато ми е предствоял тежък ден, изпит, мероприятие, когато съм чувала случайно от накъде пусната негова песен съм знела , че в този ден ще ми върви. Така че , явно много е определял моето съществуване. Извинете , но май стана дълго.

Общи условия

Активация на акаунт