Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 283
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Госпъл хорът на Обама пристига за турне в памет на Майкъл
12 септември 2009 /
Една от най-популярните госпъл формации в САЩ, която лично настоящият президент Барак Обама избра да подкрепи предизборната му кампания - Харлем Госпъл Хор, ще пристигне за първи път у нас.
Формацията ще посети четири български града в рамките на световното си турне в памет на Краля на попа Майкъл Джексън, писаха от avtora.com. Обиколката преминава под надслов "Концерт на надеждата". Музикантите от Харлем Госпъл Хор ще гостуват в Двореца на културата и спорта във Варна на 10 ноември, а ден по-късно ще се качат на сцената на Бургаската опера. На 12 ноември формацията ще изнесе концерт в зала 1 на НДК, а на 13 ноември - в палата № 3 на Международния панаир в Пловдив. Харлем Госпъл Хор е основан през 1986 г., след като на празненство в чест на д-р Мартин Лутър Кинг в Харлем, Алън Бейли решава да събере най-добрите певци и музиканти от афроамериканските църкви в Ню Йорк. Бейли е известен и с работата си с Jackson 5 през 70-те години на миналия век. Харлем Госпъл Хор пристга у нас по покана на Арт Бг.
http://life.dir.bg/2009/09/12/news5060911.html

# 631
  • Под тепетата
Светле,благодаря ти за инфото,супер!

# 632
Оригинален ръкопис на Billi Jean
.
http://www.abc.net.au/news/photos/2009/06/28/2610696.htm

# 633
   Знам че беше обсъждано,но някой може ли да ми преведе какво пише за раните на левия крак на Майкъл на това видео след 6та минута мисля че беше http://www.vbox7.com/play:f6ac2843&start=402   Моля  Praynig какво говори адвокатът му за това? Знам че не е от инжекции,но немога да се обоснова с нищо,ако някой знае нещо нека каже!

# 634
Пише, че през 2003 Майкъл е бил ухапан от паяк. Снимките са били представени като доказателство в съда и вестник "The mirror" защо е пропуснал да се яви на определена дата в съда и как постепенно зараства раната. Около нея се виждат ясно и петната от витилиго.

Адвокатът му казва - Майкъл има няколко пластични операции, но половината население има по двайсет и повече, защо се вторачвате в това или в грима му? Майкъл - когото опознах по време на процеса, допреди това не го бях срещал - един ден ми показа гърба си, покрит с бели и кафяви петна; той има сериозно кожно заболяване, което не крие. Това на практика е физически недъг(несъвършенство), с който той трябва да се справя, затова слага грим на лицето си, а това се превръща в тема за подигравка в телевизионни предавания и прочие. Начинът, по който го нападнаха, и продължават да го нападат, е много тревожен и неприятен. И мисля че именно това засили моята враждебност към медиите и жълтите вестници ...

# 635
# 636
# 637
Част от коментарите в шестата част на горното видео:

(6 hours ago) 
Uh...yeah. Lol.

AirTiger95 (10 hours ago)
Steve Wonder is blind ?

1Anettka6 (23 hours ago)
Bruce is the Best ..

helenkons (3 days ago)
ray charles is blind?

Laughing

# 638
Калин@   Hug благодаря ти много за пояснението,сега вече мога да се обоснова,писна ми да вярват на всичко написано,и много ме е яд когато немога да докажа противното,а иначе се пишат за негови фенове. Не разбраха ,че 90% от изписаното за него е лъжа  #Cussing out
  Между другото гледах " Една неразказана история за Michael Jackson" във Vbox със превод на 5 части е и много добро качество,за процеса 2005г. Който не го е гледал трябва да го види! Ето линк  http://www.vbox7.com/play:dce67061

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 13:13 от Radita

# 639
Tолкoва ми е сиво днес.Времето е в пълен синхрон с мен и ме кара да се чуствам още по-зле.Искам да напиша много неща,а всъщност няма какво да напиша.Казах ли вече всичко?И как се изказва обичта,благодарността,възхищението,болката,страданието...Драматизирам ли?!Понякога си мисля,че усещанията ми граничат с ненормалното.Препускат от една крайност в друга,преплитат се,събарят ми,издигат ме...
Колко е пусто да знам,че не диша...

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 14:48 от liliyyy

# 640
  • Linz
Колко е пусто да знам,че не диша...
Cry

# 641
 Аз започнах с човека в огледалото , а вие!? ,това е най-малкото,което мога да направя,обичам MJ

# 642
  • Под тепетата
Лили,това се нарича дълбока и безмилостна,ако мога така да се изразя тъга към човек,който заслужава,много от нас така се чувстват,но не винаги мога аз поне да се изразявам писменно. Hug Hug Hug

# 643
За разведряване на убийствената обстановка в темата  http://www.youtube.com/watch?v=-m8sdivxKhw  Peace

# 644
Момичета,темата стана много тежка.Споделям мнението на Moonwalk.Ла Тойа твърди,че е принудена,но забележете как се вживява в твърденията си когато го казва пред пресата- личи си,че наистина го мисли.Много е гадно наистина.Има нещо странно в нея наистина,но не може всички да сме еднакви.Въпреки това не я съдя-някой беше казал да не съдим хората без да сме говорили с тях. Wink

Забравих какво още исках да ви кажа.

За Татяна-не знам какво е имало между тях ,но от 10км си личи какви силни искри прехвърчат между тях.Може би Майкъл се е уплашил от тези чувства и се е поддал на съветите от околните.Като са с Лиса Мари не виждам такъв пламък.Мое мнение.

Не знам дали ви прави впечатление,но на снимките от плаката на This is it виждам един нов човек- доста слаб,но това не знчи изтормозен,с нова искра в очите и някак много по-улегнал и зрял.Отново ме хваща яд за невероятното,което ни беше потготвил и което няма да видим...

Общи условия

Активация на акаунт