Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 510
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Като гледах по CNN онази ужасна сутрин се натъкнах и на други усмихнати физиономии, на някои от гостите. Приказваха си като на тържество, едни такива спокойни, смеейки се, ведри. Не ги разбирам. Аз толкова много страдам, че в къщи вече се чудят как да ми помагат да преодолея мъката си, а те... Cry

# 76
...аз това не го проумявам.Има една снимка на танцьорите му до портрета му и те всички са толкова усмихнати...Сякаш не са на погребение,а на купон.Отвратително е.
Аз пък се опитвам да го проумея.Не ме разбирайте погрешно,не казвам,че аз в такъв момент мога или ще имам сили да се държа по този начин,но не забравяйте,че те са и артисти,при това много добри щом Майкъл е избрал да работи с тях.Всеки артист трябва да е способен въпреки вътрешното си усещане да излезе на сцената и ...да се усмихне.Може би за тях това е един вид като последното им участие с него...знам ли,може би той така ги е учил"усмихни се",не вярвам усмивките на лицата им да са от радост Confused.
Мъката на Катрин се вижда на всички снимки,на Джо също-да,според мен той го изживява вътрешно,както винаги не показва емоциите си,спомнете си какво ни е разказвал Майкъл за него.За братята му няма да коментирам,само ще кажа,че този Джърмейн никак не го харсвам,макар с Майкъл да са били най-близки.Мнението ми е,че през целия си живот той му е завиждал и по някакъв изкривен начин е схващал,че Майкъл е неговата пречка за реализация.
Ей такива едни разсъждения вкарвам Thinking.
Мир!

# 77
Незнам кога е родена Латоя обаче,но се натъкнах на снимки от нейно парти за рожден ден-всички усмихнати ,весели,празнуващи...

Толкова ми липсваш,Слънчице!

ЛаТоя е родена на 29 май 1956г.

# 78

ЛаТоя е родена на 29 май 1956г.
Ясно,явно инфото за снимките ме е подвело  Peace или аз нещо не съм разбрала  Blush
Извинявам се   bouquet и благодаря за инфото  Hug

# 79
Колкото и гадно да е ,  мисля, че ще ви е интересно да се докоснете до света на Майкъл.
http://www.juliensauctions.com/auctions/2009/michael-jackson/catalog-list.html

# 80
  • Под тепетата
Да,особено корицата на книгата ми е една такава...де да знам,Майкъл изглежда сякаш много уморен един такъв,пък може и така да ми се струва... newsm78

# 81
Да,особено корицата на книгата ми е една такава...де да знам,Майкъл изглежда сякаш много уморен един такъв,пък може и така да ми се струва... newsm78

На коя корица? Че нещо не съм в час  Embarassed

# 82
# 83
Добро утро,дами...Някъде май го прочетох,но не съм убедена съвсем.На ръчичката му напоследък мартеничка ли се виждаше или само аз  така си мисля newsm78Много ще е готино,ако наистина е имал такава.
Yh
Не,не е мартеница,а специален браслет от кожа/червена и сребро/.Много знаменитости носят такива,запалени от модата,която въведоха Мадона и Деми Мур преди години..

Silver Plated Red Leather Bracelet - Jewish Symbols

Знаменитостите си поръчват уникати,съобразени с Кабала и с рожденните си дати и ала..бала. Crazy
Ето ви сайт за поръчка:http://www.judaicawebstore.com/Category.aspx?categoryID=315

# 84
  • На брега на реката
Добро утро,дами...Някъде май го прочетох,но не съм убедена съвсем.На ръчичката му напоследък мартеничка ли се виждаше или само аз  така си мисля newsm78Много ще е готино,ако наистина е имал такава.
Yh
Не,не е мартеница,а специален браслет от кожа/червена и сребро/.Много знаменитости носят такива,запалени от модата,която въведоха Мадона и Деми Мур преди години..

Silver Plated Red Leather Bracelet - Jewish Symbols

Знаменитостите си поръчват уникати,съобразени с Кабала и с рожденните си дати и ала..бала. Crazy
Ето ви сайт за поръчка:http://www.judaicawebstore.com/Category.aspx?categoryID=315

Иииии, те пък да не видят нещо от нас           newsm47

# 85
Момичета,някоя може ли да помогне малко с преводи на песни  Rolling Eyes
invincible
Unbreakable
privacy
threatened
Butterflies
Beautiful girl
"2000 Watts"
Someone In The Dark
"Carousel"
Working day and Night
The Way You Love Me
Shout

Просто времето е ограничено,материала много  Crazy а и от утре може да съм без комп. за няколко дни.Да помогнем на Сиси  Praynig

# 86
Колкото и гадно да е ,  мисля, че ще ви е интересно да се докоснете до света на Майкъл.
http://www.juliensauctions.com/auctions/2009/michael-jackson/catalog-list.html
Това е страхотно,невероятно изживяване ще е да се посети .

# 87
тук съм Hug

# 88
Леле, къде е държал всички тези неща  Shocked

# 89
до сега сме събрали около 45-50 превода.Като ги направим 100 ще помоля милена да ми помогне да ги качим някъде за да ги телите всички.
Уникален е този човек,какви красоти .

Общи условия

Активация на акаунт