Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 273
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Radita изгледах и петте частни на филма. Плаках през цялото време от болка и от гняв. Как позволихме да си отиде този човек, токова неразбран.? Как има такива хора и какво правят сега, наслаждават на живота ..... Боже ....
Не мога да повярвам , защо съм се родила толкова далече ?

# 646
Radita изгледах и петте частни на филма. Плаках през цялото време от болка и от гняв. Как позволихме да си отиде този човек, токова неразбран.? Как има такива хора и какво правят сега, наслаждават на живота ..... Боже ....
Не мога да повярвам , защо съм се родила толкова далече ?
И аз по същия начин се усещам,защо не направиха тези филми когато беше жив и имаше нужда да го разберат,а чак сега ,когато него вече го няма  Cry

# 647
  • Neverland
Michael Jackson’s Last TV Interview: Michael & His Love Of Cameras (Ireland, Nov. 2006)

http://www.accesshollywood.com/michael-jackson-and-his-love-of-c … 006_video_1130275

enjoy

# 648
И през цялото време си мисля защо не заснемат и семейство Авизо и не ги покажат сега като на ЛИНЧ сигурно съм жестока, но именно те и Башир започнаха самоунищожаването му. Неискам да звуча отмъстително защото по тази логика семейството на Майкъл не знам какво би ги направило , но толкова много ми липсва всеки ден , толкова много . Токова години чаках това лято и когато го даваха по телевизията да обяви концертите помня онзи пламък в очите си , онази страст  почувставах се като на 15 години и чаках. Знаех че това е най - хубавото което можеше да ми се случи след раждането на дъщеря ми. Една мечта беше на път да стане реалност. Казвах си ЕТО има Господ! Той зане с какво желание искам да отида на този концерт. А сега ?

# 649
# 650
   Наистина и аз имам огромното желание да ги погнат,защото те са виновниците за началото на бавната мъчителна  смът.... немога да се изразя какво чувствам отвътре ,аз пък искам възмездие,виновните не трябва да стоят ненаказано  #2gunfire ,мисля че това ще ме успокои малко или много.

# 651
А мен нищо няма да ме успокои.Нито когато осъдят Мъри(ако се случи изобщо),нито,ако подведат под отговорност и Авизо.Какво ще ми донесат техните присъди?Нищо.Стореното е сторено.Не желая да чувам имената им дори.

# 652
И аз изгледах 5-те части и в момента има толкова много бушуващи емоции в мен.Спокойно момичета има Господ той вижда и знае какво са причинили на един ангел.Има една поговорка:"Бог забавя но не забравя!!!" ще има възмездие за всички тези хора които го накараха да преми през всичките кръгове на ада...

# 653
  • Linz
И ги изгледах. Как може да има такива хора, акъла ми не го побира! Майкъл е привличал най-алчните и неблагодарни хора.
Ничия присъда няма да го върне, но трябва да има справедливост. Такава безобразна наглост трябва да бъде наказвана.

# 654
Изчетох ви и все да напиша нещо и ставам от компа и си казвам "после". Емоциите напират, но не мога да ги облека в точните думи. Няма толкова силни прилагателни и определения за това, което бушува в душата ми. Темата наистина е тежка, но защото живота на Майкъл беше труден и суров с много болка и огорчения:cry: Аз искам виновните да бъдат наказани, не може да унищожиш този, който те е приел с цялото си сърце и спасил детето ти от сигурна смърт и да си живееш жалкия си животец с Неговите пари, да дишаш въздуха, който Му отне  #2gunfire
Съмнявам се да си получат заслужените наказания виновните, но все пак се надявам да стане, макар че нищо не може да го върне. Макар, че няма достатъчно справедливо наказание за това, че си съсипал най-чистия и благороден Човек.  Но най-справедливото наказание ще бъде да изживеят това, което причиниха на Майкъл, но с неговата душевна чистота и добро сърце. Само тогава ще усетят ударите. Чудя се на сем. Джаксън защо не опитат да осъдят сем. Авизо щом Гавин си е признал за лъжите?
Вики,   bouquet благодаря за интервюто с ЛаТоя!
Калина   bouquet за преводите!
Нито виня, нито оправдавам ЛаТоя. Гнусно е това, което е говорила за Майкъл. Недопустимо е в такъв тежък момент да забиеш нож в гърба на близък, та дори и под нечий натиск. В същото време незнам точно какво и как е преживяла с мъжа си, но това не я оправдава...В интервюто, когато я питат какво е сложила Парис в ... на татко си Ла Тоя казва "two stones", ако добре я разбирам, но какво казва после? Какво точно е сложила?

# 655
Сладкишка,за Парис лаТоя каза че е сложила също половин сърчице а другото е на нейния врат и е казала че до края на живота си ще го носи.Каза че са искали да го сложат на врата му но не са могли и са го сложили на китката му.
(това от интервюто което аз гледах)  Peace
-----------------
лили точно така се чувствах като бях на почивката сега,разхождах се по плажната ивица ,толкова красива ,рано сутрин ,живо пиле няма ,вятърът духа ,океана спокоен и тюркоазен...приказака,изведнъж в мен нахлуха тъжни мисли и се разплаках,точно това си помислих "него го няма ,той никога вече няма да види това" ,светът се промени за мен момичета... знам че го няма вече на тази земя и духовно се чувствам страшно пусто.
Вчера гледах Опра, изненадаха фенка на Джош Гробан,тя плака много разтрепера се ,той и пя песен специално за нея...абе абсолютна фенка, аз седя ..гледам и за 1ви път завидях на фен,тя си има нейният човек жив и щастлив ,има за кого да се озърта и да чувства спиритуално в себе си...а аз вече нямам ....останаха само спомените  Sad

# 656
Сладкишка,за Парис лаТоя каза че е сложила също половин сърчице а другото е на нейния врат и е казала че до края на живота си ще го носи.Каза че са искали да го сложат на врата му но не са могли и са го сложили на китката му.
(това от интервюто което аз гледах)  Peace
-----------------

Вики  bouquet, явно не съм разбрала. Но как ще го носи до края на живота си, нали го е сложила на татко си? Embarassed

# 657
victoria,толкова тъжно ми стана от поста ти...светът вече няма да е същият,ще идва нов ден,но в него нашия Майкъл няма вече да се усмихва.Тежко ми е да осъзная това.Най-чистата душа си отиде от нас...Боже защо???Ужасно ще ми липсва всеки ден.

Да Ви кажа вчера големия ми син си дал последните парички да ми купи плаката на Браво.Много мило ми стана.Намерих си и стария албум с черно-бели снимки на Майкъл събирани с много обич и прилежно залепени.Сега само си ги гледам....

# 658
Сладкишка, от онези сърчица, които се чупят на две половинки, с отделни висулки за двама души.

Вики, разказвала ли си някъде в темата за срещата си с Майкъл, не съм чела всичко. Не мога да забравя онова, което разказа лили за концерта в Истанбул, как миришел на бебе.

# 659
  • Бургас
До сега не бях го гледала цялото : http://vbox7.com/play:71dec537

Общи условия

Активация на акаунт