Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 268
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета!
 ЛаТоя още в интервюто си през юли /сега не мога да си спомня къде ,но някой от форума беше дал линк и го прочетох/, каза , че Парис е оставила половинката сърце при Майкъл , а другата тя я носи и на поклонението.Това бижу променяло цвета си в зависимост от температурата на кожата при допир и ... не мога да продължа, но го открих в оригинал.Ето точно тази част , за коята пишех:
She says Paris bought a cheap ‘mood’ necklace – a metal heart which changes colour when it touches the skin. ‘The heart is in two pieces. Paris told me, “I want one half to go to Daddy and I will wear the other half for ever.”

‘She carefully wrapped it around his wrist. She said; “Daddy this is for you.” Then she placed it on him and said, “On Daddy, it will be blue because he is cold. On me, it’s purple.”

‘She got some coloured stones and she decorated his body. She said, “He’s so cold, he is so cold.” His lips were slightly swollen from the autopsy. She asked, “Who did that to Daddy?” I told her it was because he had passed.

# 661
# 662
  • Под тепетата
Скоро знаем,че ще пуснат This Is It искате ли да се пусне анкета по градове кой ще ходи?Не че е важно,но питам. Peace

# 663
  • Linz
лили точно така се чувствах като бях на почивката сега,разхождах се по плажната ивица ,толкова красива ,рано сутрин ,живо пиле няма ,вятърът духа ,океана спокоен и тюркоазен...приказака,изведнъж в мен нахлуха тъжни мисли и се разплаках,точно това си помислих "него го няма ,той никога вече няма да види това" ,светът се промени за мен момичета... знам че го няма вече на тази земя и духовно се чувствам страшно пусто.
Точно така се почувствах сутринта на 26-ти юни- гледах слънцето, морето и си мислех как започва нов ден, но без Майкъл. И всеки ден вече ще е така... Cry
И снимката на аватара ми като я правих на 1-ви юли се сетих за него и се разплаках... животът продължава, но светът вече ще е съвсем различен- по-пуст и по-безцветен.

# 664
Ох, Lati и аз се чувствам така.Жеста на детето ти е много трогателен.
 newsm74

А колкото до филма This is it, в нашия град от няколко години няма кино и ще трябва да отскоча до най-близкия град , в който ще го дават.Ще ми е много трудно да го гредам ,знам, че през цялото време ще плача, но вече броя дните до 28 Cry

# 665
  • Neverland
ENJOY!
ТОВА Е МЪЖА НА МЕЧТИТЕ.....!
Както самия той казава  ...."Аз съм магнит за чудеса....."
Не, че и аз не се смахвам.........

http://www.youtube.com/watch?v=dJn02DDN4VE&feature=related

# 666
Сладкишка, от онези сърчица, които се чупят на две половинки, с отделни висулки за двама души.

Здравейте момичета!
 ЛаТоя още в интервюто си през юли /сега не мога да си спомня къде ,но някой от форума беше дал линк и го прочетох/, каза , че Парис е оставила половинката сърце при Майкъл , а другата тя я носи и на поклонението.Това бижу променяло цвета си в зависимост от температурата на кожата при допир и ... не мога да продължа, но го открих в оригинал.Ето точно тази част , за коята пишех:
She says Paris bought a cheap ‘mood’ necklace – a metal heart which changes colour when it touches the skin. ‘The heart is in two pieces. Paris told me, “I want one half to go to Daddy and I will wear the other half for ever.”

‘She carefully wrapped it around his wrist. She said; “Daddy this is for you.” Then she placed it on him and said, “On Daddy, it will be blue because he is cold. On me, it’s purple.”

‘She got some coloured stones and she decorated his body. She said, “He’s so cold, he is so cold.” His lips were slightly swollen from the autopsy. She asked, “Who did that to Daddy?” I told her it was because he had passed.

Благодаря ви, момичета! Hug
Предполагам, че текста е много силен и тежък, затова не си го превела  Sad

# 667
Гледайки снимките от репетициите виждам един жизнен и усмихнат мъж, който е готов за светлините на прожекторите както той си знае - по най-магичния за публиката начин. Много е слаб наистина, но той винаги е бил слаб. И може би затова го и убиха, защото някой или някои видяха, че Той все още е на върха и ще остави в краката си всички свои "колеги"...Завидяха ли му? На кого не му е удобно Майкъл отново да бъде на сцена newsm78, на обкръжението му, на организаторите, знам ли  Thinking

http://www.youtube.com/watch?v=sUG5kP-5Jd4&feature=related

# 668
Цитат
and I will wear the other half for ever.

И ние така.. ще си носим "едно сърчице" завинаги ...  Heart Eyes

Аз днес за първи път от много време насам не съм се измъчвала постоянно да мисля за Майкъл. Пуснах албумите на Джанет и един след други ги слушах, гледах нейни снимки и се опитвах да мисля за други неща. Сега се чувствам виновна, че не отдавам дължимото на Майкъл... така ли е? :S

# 669
Търсех снимки , на които да се вижда сърчицето , което носи Парис.Ето 2

А вижте тук как само го е гушнала

Като ги гледам и си спомня какво беше написала с тибешира на дъската в Невърленд , направо ми се къса сърцето

# 670
калина ...мерси че си пояснила за сърчицето.
Историйката със срещата ми с Майкъл е публикувана в един блог,откраднаха я от тук  въпреки че я пуснах за по малко от 12 часа  Rolling Eyes .Сега ще си векува там ,защото младежът не ще и да чуе да я изтрие  Confused
Ще ти пусна линка на лични!

-------
Колкото и да ми е болезнен ,ще ви преведа по-горният текст:

Цитат
Парис е оставила половинката сърце при Майкъл , а другата тя я носи и на поклонението.Това бижу променяло цвета си в зависимост от температурата на кожата при допир и ...
Парис казала" Искам едната част да сложа на татко а другата да си я нося завинаги"
"Тя внимателно го обвила около китката му и казала -  "тате това е за теб","сложила го на него и казала"на татко ще си остане синьо защото е студен но моето ще бъде лилаво." "Тя е украсила тялото му със оцветени камъчета  и е казала" толкова е студен,толкова е студен".Устните му са били леко подути от аутопсията.Тя попитала "Кой стори това на татко?" ...Аз и казах че е така защото той е починал."

# 671
Здравче добра идея е това с анкетата, аз ще ходя със сигурност, а не ми се ходи, исках това да видя наживо, да е истински, да е жив.... Cry
Тези дни все си мисля - как ли са децата, толкова ми е мъчно, избягвам да гледам техни снимки, за тях всъщност ми е най - мъчно, най - много ме боли......
Фльорче, на 26-ти сутринта много рано получих смс с най - ужасната новина - бях на балкона и гледах морето, първото,  което си помислих беше - Господи, Майк този изгрев няма да види, това слънце повече няма да докосне косите му, това е първия ден от живота ми без Майкъл.....първите ми мисли, казвам ти Cry

# 672
Dani_sl,   bouquet Sad
Вики,  Hug мерси, но толкова е жестоко...

Ние изпитваме огромна болка и загуба, а тези слънчица...  smile3518

# 673
victoria, моля те искам и аз да прочета за срещата ти с Майкъл. МОЛЯ ТЕ! Ровех се да я прочета някъде , но не успях да открия нещо. Моля те , сигурно ще плача много след това , ще си мисля какво е било усещането и ще продължа да фантазирам. Само това ми остана. Някой ден ,на друго място  може би всеки от нас ще изпита това. Знам ли? Не ми се сърди, че те моля за това , сигурно те боли повече , но аз преглъщам всяка тази история . Благодаря ти !

# 674
  • Neverland
Хайде, пак преди лягане по една целувка-Michael Jackson Kissing.....WOW!

http://www.youtube.com/watch?v=rRIT03iScpM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Efl-f2_VqSE&NR=1

Общи условия

Активация на акаунт