Арогантен персонал в магазин ''Джъмбо''

• 11 081
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
Живеем близо до ''Джъмбо'', затова мисля да ги посещавам и дразня, по-честичко. След скандала с надзирателката(много ми хареса определението), реших, поне като ще ми се карат, да има защо. Обикновено синът ми, прекрасно се самообслужва, човекът от детската количка - редовно си взема разни неща от стелажите, а аз прилежно ги вращах, вече не го правя, просто ги пускам на стелажа-да си ги подреждат-за това им плащат. Относно управителя, още не мога да се начудя, кой уважаващ себе си бизнесмен(собственик), го е назначил на такава позиция?

# 31
  • София
Между другото сега са въвели някаква "нова политика" Mr. Green
Преди,като пазарувах си взимах торбички и се оттеглях встрани да си подредя нещата.Сега една "кака" стои до касата и ако може всичко да наблъска в една малка торбичка ще е най-добре.

# 32
ако може всичко да наблъска в една малка торбичка ще е най-добре.

Криза е, трябва да се пести.  Mr. Green

# 33
  • В царството на мечтите
Аз пък ,като ходя там и съм абсолютно перде,и много обичам да ги дразня(ама си имам причина за това).Нали в края на краищата си плащам стоката,не ми я проверяват.
Последният ми контакт с джъмбовци беше преди месец.Отивах да избера подарък за една сладурка на възрастта на моят син.Харесах  няколко бодита,но за по-сигурно ги наложих на синът ми Mr. GreenПри което една от надзирателките ми каза "Ама госпожо това са бодита за момичета",а аз най-дебилно "Е, и?Мислиш ли,че на тримесечният ми син му пука с какво е облечен?"
И така си я оставих със зейнала уста!
Каспър,какви джиджавки ти трябват?Аз ходя честичко там.

hahaha Joy Joy bowuu

# 34
Всички кадето сте писали тука сте ......... ,защо си мислите че имате права само защото сте клиенти.Не ви знам каде работите но май всички тука сте изветряли от седене във къщи,я поработете малко във търговията със такива "КЛИЕНТИ" като вас и после давайте мнения!!!!!

# 35
Всички кадето сте писали тука сте ......... ,защо си мислите че имате права само защото сте клиенти.Не ви знам каде работите но май всички тука сте изветряли от седене във къщи,я поработете малко във търговията със такива "КЛИЕНТИ" като вас и после давайте мнения!!!!!
....а аз си мислех, че ви искат поне средно образование? Shocked
търговец, темата не е за картофите на Красноселския пазар,
а за магазин Джъмбо. Видя го това, нали?

# 36
....а аз си мислех, че ви искат поне средно образование? Shocked
търговец, темата не е за картофите на Красноселския пазар,
а за магазин Джъмбо. Видя го това, нали?
Дааааа, явно търговеца е от Женския пазар, личи си по правописа и начинът на изразяване hahaha........речникът е....... Joy
Аз пуснах темата, за протокола: занимавам се с търговия от години. За мен, КЛИЕНТЪТ винаги има право.

# 37
Боя се, че гостът май не прави разлика между търговец и продавач  Tired

# 38
hmm, аз и децата често ходим в "Джъмбо", ама досега не сме се спречкали с никой  newsm78. При нас е задължително условие да пипнем всичко, което дори и слабо ни привлече вниманието. По възможност и да го изпробваме. А ако на първи юни сте видели из магазина да търчат две диванета с пластмасови саби в ръцете и една луда майка с розова каска на главата и отбраняваща се с дунапренен меч - ние сме били  Embarassed Ама никой не изскочи да ни се кара. Сигурно, защото ми личи, че ако някой се опита ще го отвея с все парцалките  newsm66
(Сабите си ги купихме. Шлемът, за съжаление, не. А ми стоеше толкова хубаво!)

# 39
  • София
hmm, аз и децата често ходим в "Джъмбо", ама досега не сме се спречкали с никой  newsm78. При нас е задължително условие да пипнем всичко, което дори и слабо ни привлече вниманието. По възможност и да го изпробваме. А ако на първи юни сте видели из магазина да търчат две диванета с пластмасови саби в ръцете и една луда майка с розова каска на главата и отбраняваща се с дунапренен меч - ние сме били  Embarassed Ама никой не изскочи да ни се кара. Сигурно, защото ми личи, че ако някой се опита ще го отвея с все парцалките  newsm66
(Сабите си ги купихме. Шлемът, за съжаление, не. А ми стоеше толкова хубаво!)
Това  е супер дразнещо!(да се гоните в магазина)
Все пак си в магазин,а не в Софияленд.

# 40
Ми да, то Софияленд го затвориха вече. Но, пък, ние си се забавляваме страхотно! И, тъй като им оставям доста прилични суми, ще ме изтърпят. И пред възмущението, което явно предизвикваме и това, децата ми да се чувстват добре и да полудуват малко, определено избирам второто.

# 41

Защо не поработиш върху правописа си първо, а после да ни учиш на "търговия", а???

# 42
Оххх, поредното безумие, което видях днес в "Джъмбо"- табели "Забранено е изпробването на стоката в магазина!" до дрехите... Rolling Eyes
 Вместо да се погрижат за пробни, след като продават дрехи, те...нямам думи просто...

# 43
  • софия
Бреййййййййййй,колко е грамотен търговеца! ooooh!

# 44
    Неприятна случка, но монетата има винаги две страни. Wink Скоро имаше и неприятна история във Вис Виталис и тема пуснаха.Ами  не всичко е така както е написано.Била съм свидетел на подобни случки и има клиенти които наистина са нагли.Не визирам авторката на темата разбира се.Не съм присъствала когато тя е била там, казвам го по принцип.Виждала съм какво ли не ooooh! Това с тичането с каска и мечовете ме потресе.Крайно махленска постъпка. ooooh!

По темата.Пазарувала съм 4-5 пъти от Джъмбото в София и съм много доволна.Винаги са ме съветвали като съм имала нужда.Последният път беше миналата седмица.За дрехите никой не ми се е карал че ги меря на детето ми.Момчето което отговаряше за стикерите също беше много мил и ми показа какво ли не докато открия подходящите за стаята на сина ми.Това за торбичките на касата незнам от къде дойде  ooooh! Попитах жената най-големите плащат ли се /тъкмо ми връщаше ресто , а ми трябваше една огромна торба/ понеже имах и доста едри неща и тя каза :"Не, изберете си каквито ви трябват." Сортирах си нещата и си тръгнах с 6 торби.Никой не ме е карал да ги плащам. Предните пъти като съм ходила съм попадала на хора които си пазаруват нещо дребно и в торбата която взимат нагъват още няколко и ги пребират, хора разни Joy може да колекционират Wink

Общи условия

Активация на акаунт