Арогантен персонал в магазин ''Джъмбо''

• 11 077
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
Де само там да беше арогантен персонала  Laughing

Peace

И в други магазини съм чувала такива подмятания.Да не се рови из кошчето с намалената стока,например,или да не се "разхвърля"  ooooh!
    Просто не трябва да им се обръща внимание,да се влиза в спор и т.н..Търсиш своето,намираш,плащаш,напускаш.... Simple Smile Какво могат да ти направят?Да извикат полиция ли? Mr. Green
    Не си хабете нервите напразно! Hug

# 16
Авторката що не е отишла да си пазарува детски дрешки от Маркс енд Спенсър? От Том Тейлър?
...та дори и от Бенетон ...примерно?
Там няма да й се скарат, че бара бодитата... Thinking

Дали? В SLS-a, където цените на повечето стоки да доста над тези  в гореизброените, кифлетата  са толкова досадни, неприятни и невъзпитани. Не, че не може да ги накараш да ти козируват, но защо ме карат да се занимавам с глупости, когато пазаруването би требвало да е удоволствие.

Цената на стоките или марката не винаги е гаранция за добро обслужване. Не и у нас.
Разходете се и по Витошка в магазинчетата.

В Марк и Спенсър има големи кютуци, в Бенетон в МОЛ-а също...

В Мадър кеър също съм била под наблюдение, явно изглеждам като прошляк  Mr. Green , често несъобразявайки се с "Молската мода" и пердашейки неглиже. Сигурно ги е шубе да не гепя нещо. Кокошки. Е, по някое време по друг начин те гледат - не с кокоши, а с кравешки поглед.

# 17
  • София
Навсякъде са такива - мрънкащи боклуци, повярвали си, че се нещо велико като са ги взели за продавачки. В  Макс енд Спенсър  в Сити център - влязох и кротко попитах къде са дамските поли. Ау, как така не зная къде са, те ли да ми ги показват. Намерих си ги сама, една кака се лепна за мене вторачено, сигурно  да не би да крадна. Разгледах, тръгнах да си ходя - защо не съм купила, нали съм търсила.
Е, длъжна ли съм да им купувам бабишкерските  модели?

# 18
Де само там да беше арогантен персонала  Laughing

Peace

И в други магазини съм чувала такива подмятания.Да не се рови из кошчето с намалената стока,например,или да не се "разхвърля"  ooooh!
    Просто не трябва да им се обръща внимание,да се влиза в спор и т.н..Търсиш своето,намираш,плащаш,напускаш.... Simple Smile Какво могат да ти направят?Да извикат полиция ли? Mr. Green
    Не си хабете нервите напразно! Hug
абе аз пък не съм съвсем съгласна с тази логика .в крайна сметка това им е работа,за да разхвърля  клиента  и да разглежда колкото си иска бодита.а като не им обръщаме внимание  положението си оставя без подобрение.

# 19
400 лв. ми се струват смешно малко пари. В магазините "Всичко за 1 лев" заплатите са около 600 лв.

# 20
Джъмбо имат много достойнства и нито едно от тях не е свързано с персонала и обслужването
Понякога ми се е налагало да търся някой повече от 10 минути, обикалям, обикалям и няма никой...
Наистина е така, като искаш отношение, отиваш в друг магазин. А пък да се разправяш с управител там - е, това е голям виц. Simple Smile
Не знам в Сф мол, но в Пловдивския където и да влезна - Бенетон, Мадъркеър, дори Фокса, момичета са си много любезни. В размките на възможностите си, де. Но се стараят.

# 21
400 лв. ми се струват смешно малко пари. В магазините "Всичко за 1 лев" заплатите са около 600 лв.
"Всичко за 1 лв" много често са семейни магазини или пък са собственост на араби, турци..."Джъбо" са гръцка верига, а грък да плаща достойно аз все още не съм срещала (а съм си имала работа с доста гърци).

# 22
  • София
Абе то и клиентите, където да е, не винаги са прави  Wink

# 23
И аз имах спор с една кифла от персонала там. Исках да си купя чадър, но те така бяха изложени отворените чадъри, висейки от тавана, че не можеш да видиш какъв е механизма. Та харесах си чадър, отворих го, предвид бъговете по стоките в Джъмбо исках да видя дали е наред всичко, и изведнъж една лелка изкочи да ми обяснява, че имало изложен чадър и не трябва да отварям друг. Казах, че съм клиент, тя спомена, че политиката на "гръка" не е, че клиента има право. Теглих й една майна и отворих още 20 чадъра, докато си избера.

# 24
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Да дам и аз пресен случай от вчера в така спряганият магазин!

Бях там със синът ми и също ми имах пререкания със служителка на магазина : чистачката на тоалетната! Синът ми бутна един плик Jumbo от шкафа с повивалката в тоалетната и аз като съвестна майка реших да не го оставям на земята и тръгнах да го вдигам, обяснявайки на детето че не се прави така ... голяяяма грешка! В момента, в който тъкмо вдигах плика от земята, нахълта въпросната лелка чистачка и започна да ме нарича най-безотговорно и нагло крадла! Как съм си позволявала да пипам чужда собственост, че тоя плик струвал пари, че бил на чистачките и тем подобни глупости, като през цялото време ми говореше, като на дете от детската градина. Найлонов плик оставен безпризорно в общото помещение на женската тоалетна ...  Нямам думи просто! Не се дадох на нервната лелинка, но определено съм неприятно изненадана от такова непочтително и отвратително поведение, което за съжаление явно е практика в този гръцки магазин.

За капак на касата ми върнаха и 10лв по-малко, та и там се разправях!

# 25
Аз искам да помоля ако някой ще ходи скоро да се възмущава натам, да ми купи едни джуджавки за пердета.
Малко нахално от моя страна, но ще връщам жеста.  Simple Smile

# 26
  • София
Аз пък ,като ходя там и съм абсолютно перде,и много обичам да ги дразня(ама си имам причина за това).Нали в края на краищата си плащам стоката,не ми я проверяват.
Последният ми контакт с джъмбовци беше преди месец.Отивах да избера подарък за една сладурка на възрастта на моят син.Харесах  няколко бодита,но за по-сигурно ги наложих на синът ми Mr. GreenПри което една от надзирателките ми каза "Ама госпожо това са бодита за момичета",а аз най-дебилно "Е, и?Мислиш ли,че на тримесечният ми син му пука с какво е облечен?"
И така си я оставих със зейнала уста!
Каспър,какви джиджавки ти трябват?Аз ходя честичко там.

# 27
  • София
Аз пък чух, че продавачките в магазините на Versace в София вземат по 1700 лв. - инфо от преди повече от година.

Мит е това  Peace

За Джъмбо съм писала в една подобна тема, да не се повтарям, но пък как се изнервих на продавачките в Geox в Сити центъра наскоро - чувствах се като натрапница всеки път като исках да попитам нещо или да ми дадат нов номер, а избирах обувки за три деца. Накрая се отказах и отидох в магазина на Витошка - момичетата бяха много любезни, а и имаха по-голям избор.

# 28
Аз ще използвам темата, за да изразя възмущението си от продавачките в GEOX в Сити център София. В събота отивам да търся обувки на малката, харесвам 2 модела от въпросния магазин и най-културно питам двете кокони застанали зад щанда дали има номера, който ми трябва. Отсреща, дъвчейки, по-точно мляскайки дъвка ми се отговаря троснато: "Не, няма." Питам за по-малък номер, съответно ми се отговаря: "Ама няма, това е най-малкият" и продължават да си говорят, без да обръщат и най-малко внимание на клиентите. Магазинът беше препълнен, а двете продавачки стояха зад щанда и въобще не се интересуваха какво става.

За Джъмбо съм писала в една подобна тема, да не се повтарям, но пък как се изнервих на продавачките в Geox в Сити центъра наскоро - чувствах се като натрапница всеки път като исках да попитам нещо или да ми дадат нов номер, а избирах обувки за три деца. Накрая се отказах и отидох в магазина на Витошка - момичетата бяха много любезни, а и имаха по-голям избор.

Значи не съм единствената недоволна. Надявам се шефовете на въпросния магазин да прочетат коментарите и да вземат мерки, ако искат да им върви бизнеса. Не че заради това ще им секнат продажбите като цяло, ама все пак отношението към клиента в милата ни родина трябва да се подобри, а за да стане това мениджърите трябва да си наблюдават персонала си изкъсо, а не да ги оставят на самотек. Все пак обувките там не са евтини, независимо дали има намаление и не може две патки, застанали на среща да се държат толкова нагло с клиентите. Аз също не купих нищо оттам, въпреки че си харесах и за мен един чифт обувки. Няма и да отида втори път, защото за тези пари ще си взема нещо друго, а и ще си спестя емоциите от лошото отношение на двете продавачки. 

# 29
Аз пък ,като ходя там и съм абсолютно перде,и много обичам да ги дразня(ама си имам причина за това).Нали в края на краищата си плащам стоката,не ми я проверяват.
Последният ми контакт с джъмбовци беше преди месец.Отивах да избера подарък за една сладурка на възрастта на моят син.Харесах  няколко бодита,но за по-сигурно ги наложих на синът ми Mr. GreenПри което една от надзирателките ми каза "Ама госпожо това са бодита за момичета",а аз най-дебилно "Е, и?Мислиш ли,че на тримесечният ми син му пука с какво е облечен?"
И така си я оставих със зейнала уста!
Каспър,какви джиджавки ти трябват?Аз ходя честичко там.
ЕЕЕЕЕЕ,максимално ме изкефи,браво.  Аз разбирасе също се нареждам на опашката от безброй недоволни. Първо чакам и се оглеждам като пълен идиот за някой който да ми помогне да се ориентирам къде да намеря размера боди който търся и след като никой не се намери взех кардинално решение и запонах да си ровя на спокойствие и да си търся.Дойде една ми ти лелка и като отвори едно гърло...какво било това нещо,да не се намирам на пазара.Аз дори не я удостоих с честа да я погледна и упорито си търсех бодита...а тя в истерията си взе да вика още по-силно...омръзнало и било от такива като нас...дето само ровели и ме хвана за ръката,защото се ядоса че не я отразявам дори.Е,тва беше голяма грешка. Казах и само да посмее да ме пипне,ще и се случат много неприятни неща и като не иска да ровим да си има щандове с продавачки,а не хората да минават и да оглеждат и пипат всичко.Ами така де,има си лесно.   После пък на касата ми се скара една също толкова 'учтива" лелка че торбичките били за клиентите.Разкрещях се тогава че ако не и е ясно аз също съм клиент и двете със свекърва ми им направихме прилична сметка и че нещата не са само за нас и затова някои ги слагам в отделни торбички,но щом така се отнася ще взема да си прибера няколко,а тя да извика управителя ако иска,хич не ми пука и най-демостративно си взех окол 10 торбички.    Не ме последва управителя.... bowuu
Ужасно смотани са продавачките почти във всеки магазин,сякаш не ти продават стока а ти я подаряват.Ааааа,само че при мен не са познали  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт