Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 12 188
  • 246
  •   1
Отговори
# 105
Лято,Лени...
Един татуиран и от мен.

А музиката му простоо.... http://www.youtube.com/watch?v=5y7p06f0EWo
Няма път, в който да съм я слушала тази песен и да не се разплача.Докосва ме много силно...

# 106
А кой е той? EmbarassedДечко спи и не мога да чуя тази песен.А за глас какво ще кажете?Аз съм с две ръце за Тото Котуньо.Като му чуя гласа и се разтапям Blush

# 107
Алма, Aaron Lewis., вокалиста на Staind.
Гласувам и за неговия глас.Божествен.И малко отгоре.

# 108
  • София
Аз пък не обичам татуировки, а Хю Грант, че е от нашите не трябва да ме изненадва!

Което ми напомни, че имам и още един любимец :

Не го бях виждала с толкова коса, но...още по-впечатляващ е за мен така! Това е Хю Джакман, ако не го разпознавате заради прическата!

# 109
Вени, кой беше този?
Без тази голяма коса сигурно щях да го позная.

# 110
  • София

А така?

# 111
Да се вмъкна пак и аз,до тук добре всички са супер,по принцип и аз си падам по мусколести мъже... Embarassed
Но това,момичета са само фантазии,иска ми се в живота да срещна такъв тип...дори и само за един път...хахаха
Вие срещали ли сте...Разкажете по добре нещо пикантно което ви се е случило в действителност,може и да не е лично на вас...
Аз не мога да се похваля с такива похождения,все още...хахаха 

# 112
Ох, Пате, къде ти трябваше да пускаш тази песееееееееен, любимата ми е, даже до обяд я слушах, както и Staind  Heart Eyes

# 113
  • София
Хю Джакман а? Върколака от Х-мен един вид Grinning

Пате, слушам песента, много е яка, имайки предвид, че не обичам такъв тип музика.

А сега се сетих за един дето го бях забравила... Малееееее и като го видях се озъбих чак... Навремето като гледах първите Секс Игри почти припадах пред телевизора...

Пък тялото му е точно по мой вкус... То такова е и на половинката, да се похваля Simple Smile

# 114
По тоз Манди  и аз припадах ...ама не мога да  му запомня името ... Sad  Tired

# 115
 Ра newsm18 йън newsm18 Фи newsm18 лип  newsm18   Heart Eyes И него обожавам!

Вени, Манди го е казала, но определено нямаше да се сетя за името му.
Ели, обожавам всички песни на Staind.
A какво ще кажете за Epiphany? http://www.youtube.com/watch?v=pm9KBabovmc

# 116
  • София
Пате, на мен тоя стил музика,... някак си всички песни ми звучат еднакво, не знам защо... Но така да послушам за малко, става.

Днес направо се оакахме тука в тая тема, аз уж седнах да пиша пищови за един изпит и даже не започнах Simple Smile
Сутринта поне поработих Simple Smile

# 117
  • София
Не го знам тоя Филип, но става, особено в тяло. манди, позаивдях ти, ако любимия така изгрежда. Що на мен не ми се падат таквиз добре сложени, бе?! Все са мързели и не им се занимава с оформяне на тялото по някакъв начин.

# 118
А тоя Филип има толкоз чувствена уста !
Айде спирам , че ще стане едно  разплюнчване!! Rolling Eyes

# 119
Ще ме уморите с това разплюнчване  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт