Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 11 866
  • 246
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ЛЕЛЕ
БНД ме чакаше пред входа сега като се прибриах с Иво от градинката. Направо се шашнах. Ама той се държа много цивилизовано. Аз нали съм го отрязала от няколко месеца... иво така му се зарадва, че ми стана мъчно и ги пратих да ходят някъде на разходка, и без това трябва да ходя да взимам едни размери за една детска стая... АМа той само по кафета го води. И чак ми вика "Моля те, пусни го с мен, не съм го виждал от 3 месеца" и аз му казах "Ми той пък има нужда от анцуг, обувки.." и оня гледа настрани. Тъпак.

# 241
ХаХаХа, Алма твоята история наистина ме развесели,а вчера вечерта икономисахме не само тока,но
и свещите!ХаХаХа!Оказа се,че нямам и свещи!
ЛЕЛЕ
БНД ме чакаше пред входа сега като се прибриах с Иво от градинката. Направо се шашнах. Ама той се държа много цивилизовано. Аз нали съм го отрязала от няколко месеца... иво така му се зарадва, че ми стана мъчно и ги пратих да ходят някъде на разходка, и без това трябва да ходя да взимам едни размери за една детска стая... АМа той само по кафета го води. И чак ми вика "Моля те, пусни го с мен, не съм го виждал от 3 месеца" и аз му казах "Ми той пък има нужда от анцуг, обувки.." и оня гледа настрани. Тъпак.

Манди,напълно те разбирам,на мен ми се случи почти същото,но нашият БНД е нагъл Тъпак каза ми "Нали сама реши да си самостоятелна майка с две деца"
Тъпак е много леко казано даже...Направо се ядосвам на себе си защото още му се шашкам...

# 242
  • София
Роузи, това все едно е реплика на моя БНД... Чувала съм я стотици пъти.

А на всичкото отгоре снощи докато бил с баща си, баба му му се обадила по телефона и му казала, че Кери (тяхното куче, което Иво много обича) била болна и се разболяла заради Иво, щото той не ходел... Представяте ли си?!?! И сега на Иво му е мъчно, че кучето е болно заради него и не мога да му обясня, че не той е виновен. Много съм ядосана.

# 243
Добро утро!

Понякога не мога да си обясня поведението на БНД-те!
Наистина ли не осъзнават какв причиняват по този начин на децата или осъзнават или им е по-важно да нараняват хората около себе си заради егото си???

# 244
  • София
Не знам какво се крие в главите на БНД-та, но днес получих благодарствен СМС, че снощи съм пуснала детето с него. УАУ, чак не можах да повярвам Grinning

# 245
Добро утро или по точно добър ден и от мен!!!Аз много добре знам какво искат БНД-те,обмисляла съм го хиляди пъти!Те са просто егоисти не мислят, какво причиняват на децата,с основната им,и единствена цел да наранят нас,защото са изоставени.Точно Пате много добре си го написала,в тях говори нараненото им его и нищо друго не ги интересува.Говоря общо за всички защото явно са едни и същи...
Манди не се впечатлявай от този СМС,това е доказателство че всички са еднакви...Моят БНД е същият...впечатли ме с нещо подобно и после старата песен на нов глас...Просто действат подмолно,с точно определена цел.
А пък аз днес реанимирам...и се ядосвам на себе си.
Вчере се скарахме с БНД много лошо.Този човек не спира да се занимава с мен и да ме тормози.
Държи ми сметка къде ходя,какво правя,беше и пиян и т.н.И аз не издържах и му ги наговорих,просто ми писва много.Ние сме разделени от седем месеца. Казах му с две думи да си гледа работата и любовницата и да не се занимава с мен...
После ходих на женски купон и попрекалих с пиенето...И после при сегашният ми приятел и ми стана лошо...
Сега съжалявам,че пих толкова...
Но,с връзката ни май има напредък,показа съвсем ясно че ме ревнува от БНД и от други мъже.Как мислите това означава ли нещо?Горката аз...ХаХаХа  

# 246
Момичета пуснах новата тема.заповядайте:
Клюки(Щастлива,тъжна днес)7

Общи условия

Активация на акаунт