Лятото толкова бързо отмина, ЯНУАРЧЕТО вече тръгва на градина!

• 13 725
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • София, Лагера
Не, Селма, не прозвуча така  Wink Нали сме тук, за да си споделяме. Пресиян, например, в къщи не се храни сам - ние му завираме лъжицата в устата. В ДГ си се храни и още как! Т.е. - не е да не може гадинката  Twisted Evil. Пробвах в къщи да го карам - не ще, стои гладен...
това имах предвид с "минаване на номера"

А лелите в детския център не са критерий, защото те са за кратко с децата. Така нито могат да си станат близки, нито да им имат респект хлапетата.

# 106
Селма, във всички градини искат децата да са без памперс иначе връщат Peace И Ая в яслите яде сама, а у нас аз я храня, ама щото нямам нерви да я чакам Blush

# 107
  Сту,браво за изследванията!(Една моя приятелка има витилиго от 6-годишна възраст и пише тук във форума. Peace)
  Диди,Анджелина, Hug Hug да оздравявате!

Цитат
Относно детската градина - забелязах едно момиченце, съседче, на което устата му не млъква и е доста дивичко как в градината стои седнало я на пейка, я на столче и една дума не излзиза от устата й! Два пъти я видях и казах на майка й, не мога да я позная там! Тя ми отговори така - така е, защото номерата пред мама там не вървят
  Честно казано,не бих се радвала,ако и с моето детенце се случи същото. Confused
   Приказливо и дивичко,не означава лошо. Simple Smile
   Какво хубаво има в това,че в градината детето се е затворило в себе си?  33uu Няма значение,че така създава комфорт на който и да е било.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 17:17 от Селма

# 108
   Какво хубаво има в това,че в градината детето се е затворило в себе си?  33uu Няма значение,че така създава комфорт на който и да е било.

Не е хубаво, казвам как може да се промени детето. Пък за приказливо и диво - аз такива деца харесвам.

# 109
  Ноеми, Simple Smile  Peace Всъщност,надявам се,в градината да приключи с номера да пикае в гащи,след като прекрасно може да владее гърнето.Все-пак ще има и други деца за пример!
   Иначе,без да съм го учила,прави най-настойчиви опити да яде,да се облича и да се обува сам.И доста успешно се справя! Simple Smile

Цитат
Селма, във всички градини искат децата да са без памперс иначе връщат
   Дали ги преобуват,ако се наложи? Thinking

# 110

Не е хубаво, казвам как може да се промени детето. Пък за приказливо и диво - аз такива деца харесвам.
  Нали,Лилянчо? Simple Smile По-скоро бих се разтревожила,че детето не се чувства добре в градината.

# 111

Задължително Simple Smile Винаги се оставя комплект за преобличане, защото често стават аварии  Laughing

# 112
Привет девойки!
Диди, честито! Лека бременност и здраво бебе!
Flowerlina, в здравния форум има цяла тема за есенциите на Бах. По този повод да кажа, че Софи вече ме изпраща с целувка да си ходя като я закарам в градината. Вчера получих  първта собственоръчно направена играчка от нея.
Сту, радвам се за изследванията. Нещо напоследък много хора получават витилиго.  Thinking
Нашето моренце и аз много си го обичам. Всяка година задължително посещавам Созопол пък после може и другаде.Не знам дали е от ностолгия по отминали безгрижни години...мъжа ми и него съм го зарибила и като чуе, че някой отива на море в България го праща в Созопол.  Laughing

# 113
  • София
Селма, Шош ще го вземат с памперс. Те по принцип капризничат за всичко, но не знам къде пише, че детето няма право на ДГ ако се изпуска... Whistling

# 114
  • София, Лагера

Задължително Simple Smile Винаги се оставя комплект за преобличане, защото често стават аварии  Laughing

А на мен ми искат 3-4 комплекта за преобличане  Laughing А аз занесох 2 и една хавлиена кърпа, с което приключих  Laughing

Девойки, я качете малко снимки да гледаме (за тези, които не са качили). Селма, ако искаш качи и после ги махни  Wink пък и без парола няма как да ти ги гледат "разни хора"

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 19:17 от Ноеми

# 115
Сутринта Веско тръгна щастлив за ясла, но само до вратата  Sad там попаднахме на едно момиченце, което ревеше с всичка сила. Съответно нашият се вкопчи в дънките ми с пищене и беше отмъкнат с рев и пищене навътре в яслата. При отиването ми да го взема от яслата пак бях послещната с рев и вкопчване в мама. Когато се поуспокои единственото, което ми каза беше "Мене плакал днеска мама Манка". Не ми се мисли утре как ще е  Rolling Eyes
Хубавото е, че за цял ден не се е напишкал, обядвал е и след това е спал.
Относно морето аз също си обичам нашето, но дори само от любопитство ми се ще да отида и на чуждите, или по-точно на онези дето преди много години са били наши  Mr. Green
И днес си поразчиствах гардероба от дрехи, които никога вече няма да облека, просто защото никога няма да бъда онези 52 кг. Та имах чувството, че се разделям със спомени. Установявах как помня всяка една от тези дрехи кога и по какъв повод съм я купувала и какви преживявания съм имала с нея ...
Стана ми сдухано и както днес споделих с една от вас, остава ми само да се напия. Та по тоя повод да ви кажа Наздраве  Wine Glass

# 116
  • София
Ами...щом казвате...наздраве!!!/аз съм на това питие/

# 117
Мацко още те тресе гръцката треска  Grinning

# 118
  • София
Е...много ясно, ама днес свършват запасите и минаваме на родно високоградусово. Mr. Green
МинА ли ти депресията, или трябва да пием спешно в петък? Mr. Green Party Heart Eyes

# 119
  • София; Дружбето
Наздрае
Селма, в детската някои деца се затварят, руги щуреят. Всяко е различно. Миша много слуша лелите, яде, спи, играе си. Обаче реши ли да отказа знаят, че няма спирка Crazy Или много я хвалят или казват, че е като момче
Ман Hug ще свикне. Ще пореве пък ще му стане интересно. Те сега като циврят всички и е по-стресиращо. Миша ходи да ги успокоява Joy
Днес умрях от скука в къщи. Няма кво да правя, нито може да се чисти, нито филм ми се гледа. Направо до раждането ще изкукам тотално.

Общи условия

Активация на акаунт