Лятото толкова бързо отмина, ЯНУАРЧЕТО вече тръгва на градина!

• 13 730
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
Селма, в детската някои деца се затварят, руги щуреят. Всяко е различно. Миша много слуша лелите, яде, спи, играе си. Обаче реши ли да отказа знаят, че няма спирка Crazy Или много я хвалят или казват, че е като момче
   Браво на Мишката! Heart Eyes
   Ами.....малко остана да разбера,как ще е Алекс в градината. Simple Smile

Момичета,изследванията за ДГ поемат ли се от здравна каса?Нашата педи каза,че не.В лабораторията пък казват,че се поемат..... Crazy

# 121
Наздраве  beer2

Момичета,изследванията за ДГ поемат ли се от здравна каса?Нашата педи каза,че не.В лабораторията пък казват,че се поемат..... Crazy

Нашата каза, че не се поемали, ама тя щяла да даде направление и да се поемат  Thinking
или не се поемат и от доброто желание на лекаря може и да се поемат или се поемат, ама лекарката се е направила на услужлива Simple Smile

# 122
Е...много ясно, ама днес свършват запасите и минаваме на родно високоградусово. Mr. Green
МинА ли ти депресията, или трябва да пием спешно в петък? Mr. Green Party Heart Eyes
Петъчното пиене ми е много спешно  Crazy От мен ще е високоградусовия български АлкИхол  Wink
Цветке стискай зъби, края му се вижда  Peace До 17-ти има малко време, от друга страна и Октомврийчето е готино  Mr. Green Верно, че е с характер ..., ама ти с Миша имаш опит  Mr. Green
Селма да се не прави на ударена личната ви. Искай си направления и да си гледа работата. Поемат се по ЗК. Аз не съм платила и един лев и ако ти откаже и кажи, че ще попиташ в Здравната каса дали имаш право на направления. Нали и без това мислиш да я сменяш - таман ще имаш основателна причина. Ей аман от фо(арисеи в тая държава  Crossing Arms

# 123
  Лилянчо,Манана,мерси.Странна работа с тез' направления..... Thinking

# 124
Привет от мен.  Hug

Пожелавам бързо свикване на всички дечица, които сега им е за първи път или са отвикнали!
Нас това ни чака в понеделник-нова градина, нови госпожи, всичко наново... Tired

Селма, мисля си, че госпожите ще намерят подход към Алекс, ще видиш. Той е много динамичен, но не е агресивен, така че бързо ще го харесат.  Hug

На Ели нещо не й върви тези дни. Онзиден се спъна на стълбите и се центрира по челото-синината й сега се спусна покрай двете очи.....тази вечер си цепна челото в парното  ooooh!

# 125
  О....Горкичката Ели! Sad Нищо не пишеш, ДаВинчи.....Дано няма последствия от удара! Praynig
  Нека ви потръгне добре новата градина! Simple Smile

Селма, Шош ще го вземат с памперс. Те по принцип капризничат за всичко, но не знам къде пише, че детето няма право на ДГ ако се изпуска... Whistling
  Ивонска! Laughing Кратко и в целта! thumbsup

Момичета,извинявайте! Embarassed Нещо прекалено много пиша тези дни! smile3523
   Хайде,отчитайте се по-активно и вие! Hug

# 126
  • София
DaVinci, знам точно как се чувстваш и всички тук изтръпваме, когато четем за тези тревоги!  Hug Hug Hug (а аз се сещам и за Селма, която най-често пати от темперамента на детето си!  Mr. Green Heart Eyes)

Ура! - Шош се изпика в шишенцето, което ще носим при лекарката!  Party

# 127
  • София, Лагера
Ман, ще свикне Веско! За протокола - Пресиян също реве много, макар и само сутрин.  Кажи как е положението днес?

ДаВинчиHug за Ели!

Днес умрях от скука в къщи. Няма кво да правя, нито може да се чисти, нито филм ми се гледа. Направо до раждането ще изкукам тотално.
Абе Цветке, при тебе верно няма угодия  Mr. Green

А защо си правите оглушки за снимките?  Rolling Eyes Twisted Evil

# 128
ДаВинчи, кога това ангелче Ели стана такова диване  Laughing Айде да и минава бързо и без последствия Hug
Манско ма, нещо не разбрах сега - ще пием или ще се оплакваме Thinking Mr. Green
И мойта Ая от вторник тръгва на градина с нови деца и нови г-жи, но много се радвам, че една от госпожите на кака и, която познаваме всички много добре, ще поеме 1-ва група с Ая Heart Eyes А то сега като гледам в яслите какъв е шок - всички реват и са нови, така че за Ая ще е по-добре на ново място с големки деца.

Ивонска! Laughing Кратко и в целта! thumbsup

Не я слушай, таз' наш'та е връзкарка Mr. Green

# 129
Завиждам ви за градините (благородно  Grinning). Любо ще тръгне на градина чак догодина през юни, по мои сметки.

# 130
Завиждам ви за градините (благородно  Grinning). Любо ще тръгне на градина чак догодина през юни, по мои сметки.

Що тогава? Нали има опция да си избереш дали да е с набор 06 или 07? Божеее, горките деца родени 2000г те са набор 00  ooooh! Laughing

# 131
Не. Освен, ако не е приет сега в яслена група на ОДЗ, а той не е.

# 132
Здравейте мацки, отдавна не съм писала тук, но вече ангажиментите ми растат и времето не ми стига.Добре поне, че през уйкенда релаксирахме в чудесен комплекс в Огняново. Flutter
Виждам че почти всички януарчета тръгват на ДГ и на нас ни предстои същото от 15. Вани досега не е ходил на ясла сега ще посети детската за първи път и ми е много притеснено как ще свикне,аз също от 15 почвам нова и първа работа и това допълнително ме стресира  Tired
Иначе за детската градина вече почти сме се подготвили,направихме изследванията,при нас кръвните и урината са с направление,а тези за паразитите и бактериите в акото струват 22лв.Купихме му раница и сега я стягаме за 15, засега казва че иска да ходи на ДГ но се чедя докога ще е на това мнение,а и много държи да го водя аз,но това няма как да стане,защото на 15 ще ми е 1 работен ден и няма да мога да отсъствам,защото трябва да си посрещна учениците Wink
Мамите на които децата вече ходят на ДГ споделете как беше в началото при вас и даите съвети. Simple Smile
Иначе и в нашата група в ДГ ще има деца с памперси,децата ще са на възраст между 2 и 3 г. и групата се води нулева,но не е в яслата ,а е в детската градина.

# 133
  • София; Дружбето
Днес умрях от скука в къщи. Няма кво да правя, нито може да се чисти, нито филм ми се гледа. Направо до раждането ще изкукам тотално.
Абе Цветке, при тебе верно няма угодия  Mr. Green
Хормони му се вика Wink

Аз не съм плащала за изледванията. Доки ми даде направление newsm78 Само за кръв и урина сме пускали, за глисти не сме Rolling Eyes За васермана само си платих 10 лв ако не се лъжа
 Ей ни нас тук ако на някой му се гледа

# 134
Здравейте, момичета.

Селма, споко, в градината ще се оправят с Алекс или той с тях.  Simple Smile За изследванията - безплатни са.

ДаВинчи,  Hug .

И Алекс е постоянно в синини. Най-лошото беше, когато си потроши главата. Беше я пукнал чак.  Confused После изследвания, скенер, еег(май така се казваше).... Дивчо е той, но се свиква. Обожава блъскащите колички. Но последният път бяха без колани и така се удари жестоко, че цялата му дясна буза полилавя, посиня...  А бе изобщо радвах се, че не си изби някой зъб.  ooooh!

Манана, не си мисли, че няма да си върнеш формата. Млада си, права си, ще се възстановиш. А и двама юнаци гледаш.  Laughing
Аз, като родих, и видях какво остана по мен и се отчаях. От 50 кг на 85 кг и малко повече. Embarassed То като бременееш не си даваш сметка какво, как, къде качваш, но после....  Майко мила.... Но с времето се възстанових. Пожелавам ти скоро да се похвалиш с нови размери.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт