Лятото толкова бързо отмина, ЯНУАРЧЕТО вече тръгва на градина!

• 13 737
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Цвета, ей сега разгледах снимките ти. И ти, и Мишата сте страхотни. Скоро да ни показваш и малкият бебок.  Simple Smile

# 136
  • София; Дружбето
Цвета, ей сега разгледах снимките ти. И ти, и Мишата сте страхотни. Скоро да ни показваш и малкият бебок.  Simple Smile
Мерси, мерси Blush Дано да е скоро Crazy

# 137
И Ники е чак догодина на детска, в Русе май няма опция за избор. Като няма 3 г. не го искат. Поне в градините в квартала така ми обясниха newsm78

# 138
  • София
Наминавам и аз от тук да нагледам нашите бременилки  дали са още 2 в 1.
Диди честито и от мен лека бремеене ти пожелавам Hug.
И на мен нашата докторка ми каза, че се плащат тези изследвания ще трябва да ходя да се разправям, не че съм за тези пари ама ми писна да ме разиграват.
Между другото някои от вас /не помня точно кой-моля да ме извините/ коментираха спешния център в Младост 25 - поликлиника, На мен ми се наложи да го посетя веднъж заради малката и въпреки здравната книжка ми поискаха 25лв за прегледа, защото за да не си плащаш прегледа личният ти лекар трябвало да има сключен договор със тях.

# 139
ехее,Цветке,и помощница в чистенето имаш и акушерка-гледам добре се справя с медицинските задължения...  Joy

# 140
  • София
Днес геройски направихме ваксина - втори прием хепатит А, дадохме кръв и урина (пък, акото ще го дебнем другата седмица).  Tired

За сведение: при нашата педка идва 3 пъти седмично лаборантка, на която плащаме 3 лв. за удоволствието да не се мъкнем по лаборатории. Тоест, днес за кръв, урина и ваксина платих общо 56 лв - 50 ваксина, 3 лаборантка и 3 такса преглед (при нашата педиатърка е 3 лв, но кабинета е страхотен и ги черпят с шоколадови бонбони, има играчки, пъзели... абе, не е като на лекар!)

Шош тежи 14,500 кг.  bowuu

# 141
  • при принцесите
Момичета, според мен нещата с плащането на изследванията стоят така. Децата ни на две години имат право на изследване за паразити. Ние не сме правили тогава и когато поисках за детската, ми казаха, че могат да ми го пуснат талона. Ако сте правили вече такива изследвания, ще трябва да се заплатят. Кръв също за профилактичните изследвания взимат на 1 година и на 3. Така че кръвта ние си я платихме. Здравната каса не отпуска изследвания за детската градина. Просто ако сте пропуснали някои профилактични, може да ви ги пуснат сега. Така мисля аз. Знам ли дали съм права Thinking
Ние по принцип сме точно в Младостката поликлиника и спешният ни център е точно този, за който Барби каза. Да, нашата докторка има сключен там договор. Ама то трябва всеки педиатър да има алтернатива за спешен център. Нашата дори в обратната и смяна ни праща при друг педиатър, ако ни е много спешно пък не искам в спешния център.
Цвета, много сте сладки Heart Eyes

# 142
Цвете, много сладко котенце е тази Миша... пу-пу-пу! Като телосложение е същата като Дара и даже някой от дрешките им са еднакви...  Wink
Ти също изглеждаш чудесно!!!   bouquet

# 143
  • София, Лагера
Цвета, готини снимки! Каква ти е голяма Мишата,  доктор ще я правиш, гледам  Wink
А ти си като картоф на клечки - един корем и крачета! Дай Боже всекиму!  Peace Хайде още малко, не остана!  Hug

# 144
  • София; Дружбето
Моята педка има договор с поликлиниката с Младост, може би и затова ми е казала да ходя там при спешни случаи Rolling Eyes Нямам идея, но се надявам да не ми се и налага да разбирам къде се намира
Стига сте ме четкали, ще взема да ви повярвам Mr. Green А миша нали изтегли хаповече на прощъпулника, та си я глася за докторица аз. Само да престане да пада и да си удря главата Joy че за това акъл си трее

И да се похваля - купихме ламинат за детската newsm44 Сега тая надежди да го сложим до края на седмицата

# 145
Еййй, как да не обича човек семинарите.....вече съм вкъщи, поразходих се малко по магазините  Whistling

Ели е добре, цепнатото е малко и е в косата, та няма да се вижда белег. Нейните падания не са толкова от щуреене, колкото от спънатост, все ще намери къде да се спъне. Вчера й сложихме Превенар, спала е спокойно цяла нощ, дано няма ефекти.

Юни месец бях на родителска в новата градина. Специално попитах за деца, които са на ясла до началото на септември налага ли се да се правят изследвания, отговориха ми, че не трябва. Е да, ама днес казали на мъжа ми като занесъл картона, че искат кръв и урина.... Crossing Arms

Цвета, ама какви страхотни бузи има Мишата...и как се дава да й връзваш косата. Ели не дава да я среша дори, ходи като чумава...

Стилияна какви изследвания се правят за витилигото? А козметиката за лице трябва ли да сменяш?

# 146
  • София
Бааааааааааааааси и кривата работа. От резките смени във времето Симона днес пак ми е с пристъп. Една инхалация с вентолин закрепи положението, ама в яслите са чупили стойки. Сега гледа Том и Джери, а аз се наливам с бира. Не е много възпитателно, ама нямам нерви за друго. Утре е на бабин дом за радост на лелите в яслата, които бая в чудо са се видели днес с нея, но НЕ са ми звъняли по телефона да ме питат какво да я правят.  Crossing Arms

Аре наздраве!

# 147
   Ама тея лели добре ли са ,да не ти се обадят при пристъп? ooooh! Сигурно са предупредени? Thinking

# 148
  Цвета,Миша е абсолютен сладкиш!Много прилича на Вики! Grinning

Днес си платихме всичките изследвания,защото педката категорично  отказа да ни даде направленията!Целият пакет излезе 38 лв..
  Били безплатни,само към не знам си какви възрастови групи или ако детето е болно. Tired

Преди малко Алекс си тупна тила на главата в плочките на нашата площадка,а 5 минути по-късно и лицето....Засега се държи,както обикновено. Rolling Eyes  Praynig

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 21:20 от Селма

# 149
Днес геройски направихме ваксина - втори прием хепатит А, дадохме кръв и урина (пък, акото ще го дебнем другата седмица).  Tired

За сведение: при нашата педка идва 3 пъти седмично лаборантка, на която плащаме 3 лв. за удоволствието да не се мъкнем по лаборатории. Тоест, днес за кръв, урина и ваксина платих общо 56 лв - 50 ваксина, 3 лаборантка и 3 такса преглед (при нашата педиатърка е 3 лв, но кабинета е страхотен и ги черпят с шоколадови бонбони, има играчки, пъзели... абе, не е като на лекар!)

Шош тежи 14,500 кг.  bowuu

Каква ваксина бе???  newsm78 Аз да не изпускам нещо ... не съм го водила на консултация от януари...Има ли консултация на 2г. и половина?
За сведение Тоти тежи 18 кг.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт