Турски сериали по българската телевизия

• 42 682
  • 548
  •   1
Отговори
# 135
Националните телевизии не се ли влияят от дистанционното? Или трябва да останат без приходи от реклами, за да задоволят шепа националисти?

# 136
  • Германия
Втръсна ми от турски бози. Егати изпростелия ориенталски български народ  Crossing Arms

А, забравих....
Само обърнете внимание колко теми в подфорум Кино и телевизия има посветени на турските сериали  #Crazy
Латиноамериканските сапунки, които излъчваха преди, за по-стойностни ли ги намираш?
Сама казваш- в подфорум Кино и Телевизия има доста теми по въпроса, това би трябвало да ти подскаже, че явно има доста хора, които да харесват турските сериали.
Твоят проблем не е в съдържанието на сериалите, а в това че мразиш турците. Ако се загледаш, може и да ти харесат, но там е работата, че сигурно никога няма да го направиш.

# 137
argun ех, че хубаво го каза.Тук съм съгласна с теб. Има само "шепа" националисти, и поради причината, че сме толкова малко се допуска абсурда да дават в 20:00 часа, в една от най-гледаните телевизии в България, турска сапунка. Било тя добре направена или не.

# 138
Я не ме обвинявайте в расизъм, моля  Naughty
И предният път заради такива като вас ме баннаха. Някъде да съм написала в тази тема, че мразя турците??? Написах, че ми втръсна от турски сериали. Националистка съм била......
Дали намирам латиноамериканските сериали за по-стойностни или не, това няма нищо общо с темата за турските сериали по българската телевизия.

Щом някой не харесва турски сериали, значи е расист, така ли?  ooooh!
Вие като не гледате От местопрестъплението или Грозното Бети, расисти ли сте? Мразите ли американците?

# 139
argun ех, че хубаво го каза.Тук съм съгласна с теб. Има само "шепа" националисти, и поради причината, че сме толкова малко се допуска абсурда да дават в 20:00 часа, в една от най-гледаните телевизии в България, турска сапунка. Било тя добре направена или не.

Абе аз фашисти щях да напиша, ама айде от мен да мине, намаза и ти от намалението...
Поне си признаваш, че проблем за теб е това, че сапунката е турска, а не какво е съдържанието и дали е добре направена или не.

Я не ме обвинявайте в расизъм, моля  Naughty
И предният път заради такива като вас ме баннаха. Някъде да съм написала в тази тема, че мразя турците??? Написах, че ми втръсна от турски сериали. ...

20 години гледа латиноамерикански сериали и не ти втръснаха, сега за три месеца турските успяха да ти втръснат  Laughing Или предпочиташ да гледаш по БНТ как Брук се жени за свекър си, за зет си, май само за брат си още не се е женила и не е раждала от него?

# 140
  • Варна

Ако не ги харесва САМО защото са турски. Peace  Иначе хора с еднакви вкусове няма.

# 141
argunНямаше да е проблем, че сапунката е турска,ако беше една, но те са много. И няма нищо лошо в това да си националист.  Ако този въпрос се разискваше в турски форум, надали щеше да има турчин, който да скочи така срещу друг турчин заради български сериал.Жалка гледка.Но такива сме си ние Wink

# 142

Ако не ги харесва САМО защото са турски. Peace  Иначе хора с еднакви вкусове няма.
Аз и латиноамерикански не харесвам...... но това не ме прави расист и далеч не мразя латиноамериканците.

Поста на Sober_Di ми хареса  Peace
Жалки сме си ние българите. Тук има доста, които не харесват тези сапунки, но повечето мълчат, от страх да не би да не се харесат на другите или просто, щото им е все тая.

# 143
argunНямаше да е проблем, че сапунката е турска,ако беше една, но те са много. ...

А кога е имало само една американска или само една латиноамериканска сапунка по българските телевизии? Никога. Тогава защо не ревахте по форумите?

... Жалки сме си ние българите...

Говори само за себе си  Rolling Eyes

# 144
Тази тема вече е заключване ooooh!

# 145
Кажи де, не се стискай  Laughing

Ще ме баннат, не ми е за друго Crossing Arms Много сте чувствителни и се оплаквате на модераторите Joy
И пак ще кажа - българите са си жалки и не говоря само за себе си, в това число включвам и теб. Ти ако толкова държиш да се изключиш - заповядай, не ми пречиш   Joy

Traykova - защо да е за заключване темата? Винаги когато възникне тема, която не е само за почитателите на турските сериали, призовавате да се заключва, а иначе има сто теми за тези, които ги харесват  newsm78
Стойте си във вашите теми, не влизайте тук, за да не се дразните. Аз как не влизам при Шехерезада и Перла?

# 146
Кажи де, не се стискай  Laughing

Ще ме баннат, не ми е за друго Crossing Arms  ...

Е, бива ли така, нали си по-принципна от мен  Laughing Смела българка.
За мен е ясно - или съм туркиня, или съм от онези жалките, дето не им пречат турски сериали, или и двете - озлобените ви мозъчета не могат да измислят други аргументи  Laughing

# 147
гледала съм 2 филма но другите ми идват в повече.Не може от 9 сутринта до 10 вечерта само това да се върти!!!Наистина турците са си тертиплий и като правят нещо го правят както трябва но искренно ми писва от тях и техните сериалчета.И както каза понапред една съфорумка неискам да разпознавам нито себеси нито комшийката в някоя героиня!Просто филм за губене на времето и нищо повече.И наистина ако ги посъкратят малко няма да е лошо!!

# 148
liana** казвам,че е за заключване,защото това е поредната тема,която премина към личностни нападки Peace Аз като не харесвам някой филм,просто не го гледам,не пускам теми по форумите,за да го плюя Whistling

# 149
На мен ми дадоха седмичен бан заради изказванията ми по повод турските сериали в някой теми от форума.
Аз и сега ще кажа - не ги понасям smile3516
И тея дето ми обясняват да си сменям каналите като не ми харесва, ще им кажа, че това е национална телевизия, а не кабеларката Romance, че да превключвам, търсейки нещо по-добро.
Втръсна ми от турски бози. Егати изпростелия ориенталски български народ  Crossing Arms

А, забравих....
Само обърнете внимание колко теми в подфорум Кино и телевизия има посветени на турските сериали  #Crazy
Това изказване ме втрещи, много нерви, много нещо, успокой се, това е просто форум, всеки е свободен да пише за това, което го интересува. Пусни тема за това, което вълнува теб вместо да се нервиш, че имало теми за турските сериали.
 И тези епитети за Българският народ са жалки, все пак ти предполагам си част от този народ, направи някое Умно изказване, че да видим и ние, че не всичко е загубено.....
 А относно седмичния бан, ако изказването ти е било в същия тон - малко ти е било.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 17:10 от mladima

Общи условия

Активация на акаунт