Турски сериали по българската телевизия

• 42 587
  • 548
  •   1
Отговори
# 255
.....Наистина е по-различно от латиноамериканските и мното по-близо до нас.....

Е с това не мога да се съглася, от къде на къде трябва да имам МНОГО общо с турците и защо някой е решил по тази причина да ме залива с техните сериали. Пак казвам, нямам нищо против турските сериали, но прекалиха с количеството им. Дразни ме това , че се опитват да ми втълпят някаква близост с турския бит и култура.

# 256
Sober_Di , честно казано не ми пука как живеят турците! Предполагам, че има всякакви мизерии , не само лъскави неща /както между другото е навсякъде по света/. Но май нещо не схващаш - става въпрос за филми, просто филми и ако някой от тях е хубав и ми доставя удоволствие да го гледам, не ми пречи произхода му и не мисля за това  дали страната -производител  иска да създава имидж, просто си гледам филмчето и се кефя!  И Перла между другото не ми харесва, да не си помислиш че за нея говоря! Mr. Green

# 257
Чисто геограхски сме много близо, а това определя близост в много неща. А като се има предвид, че 500 год. сме се радвали на османско присъствие /това го прочетох в учелника на сина ми/, употребяваме турски думички, много години българи и турци са живяли мирно и тихо врата да врата.

# 258
  • Пловдив

Единствената причина,  поради която ефира е залят от турски сериали, е ВИСОКИЯТ ИМ РЕЙТИНГ! И истината е, че някои от тези сериали са адски добри! Тъй, че на който не му изнася , просто превключва дистанционното!

Ето това е необяснимо за мен, за бабите разбирам да ги гледат, но млади съвременни жени, някак не ми се връзва newsm78

Е с това не мога да се съглася, от къде на къде трябва да имам МНОГО общо с турците и защо някой е решил по тази причина да ме залива с техните сериали. Пак казвам, нямам нищо против турските сериали, но прекалиха с количеството им. Дразни ме това , че се опитват да ми втълпят някаква близост с турския бит и култура.

newsm10

# 259
Тъй, че на който не му изнася , просто превключва дистанционното!

Може би за теб това е решение на въпроса, но за мен не е и ще ти кажа защо.... Защото по принцип си гледах Нова и БТВ и много рядко нещо друго. Сега нито Нова ми се гледа, нито БТВ  Sad

# 260
На мен пък не ми се връзва да гледам простотията "Цената на истината ' или
друго подобно малоумно шоу, но като ги дават и има кой да ги гледа, какво друго ми остава, освен да превключа дистанционното! Mr. Green

# 261
я, какви страсти се вихрят тука........

......и погледа на в.Стандарт към темата

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-09-18&article=294355

Joy

# 262
Ами именно, и двете ТВ са заляти от помия, тъй да се каже.
Долнопробни риалитита и евтинджоси -сериали.
И двете са промивка на мозъчеца и натоварване с негативна енергия, особено риалити шоутата.

Имам един такъв въпрос - до каква възраст е НОРМАЛНО на едно дете да се дават пюрета?Като майки би трябвало да можете да отговорите. Laughing

# 263

Имам един такъв въпрос - до каква възраст е НОРМАЛНО на едно дете да се дават пюрета?Като майки би трябвало да можете да отговорите. Laughing

Жози, навлизаш в опасна територия. Не знам от какво е продиктуван въпросът ти.

# 264
Трещи, явно си ме разбрала,при това-много добре.
Че кое му е опасното, не разбирам?
Спорят една шепа девойки, къде от скука, къде от чудене какво да правят друго.
Аз, по една случайност, съм отпуск днес.  Laughing

# 265
# 266
 Оттук-оттам се чуват подвиквания: "Пепи, не ходи там, че ще те открадне лошият Енгин" (психопатът, който отвлече Гюмюш) или "Нели, изяж си пюрето, за да станеш пухкава като Мелек". Понякога се отронва и по някоя майчина въздишка - "Ех, защо баща ти не беше като Мехмет".

У-ни-кал-но!! Joy
Защо баща ти не беше Мехмед? Joy

# 267
преди време се коментираше и как масовото гледане на сериали води до разводи.

# 268
преди време се коментираше и как масовото гледане на сериали води до разводи.
Не бих се учудила наистина да има връзка, да ти кажа.
За мене редовното гледане на сериали зомбира. Независимо какви са сериалите.
Ти почвам да 'живееш' с тези хора. Да мислиш сега какво, аджеба, ще му се случи.
А по-лабилните и доверчивите като нищо могат да почнат да правят паралели с "перфектните" семейни двойки от екрана и....съпоставяйки ги с отруденото си и облъскано ежедневие-и до развод да стигнат. Не го изключвам.

# 269
Оттук-оттам се чуват подвиквания: "Пепи, не ходи там, че ще те открадне лошият Енгин" (психопатът, който отвлече Гюмюш)

При цялото ми уважение към нискоинтелигентните прослойки, които чак пък толкоз се прехласват, ще кажа, че това просто не го вярвам!

П.П. Какво му харесвате на актьора, който играе Мехмед?!  Shocked
П.П.П. От 'защитничките' на турските сериали съм, макар и само дотолкова, доколкото съм на мнение, че не пречат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт