Турски сериали по българската телевизия

• 42 619
  • 548
  •   1
Отговори
# 240
Ама това е сегашната Изаура, какво се чудите. Наистина е по-различно от латиноамериканските и мното по-близо до нас.  Аз за това се ядосвам, че са толкова много. Една баба ми го разказваше, а аз се изложих с вметка от съвсем друг сериал.

# 241
mimata67 хубаво показваш статистики, както каза liana** никой не отрича, че имат висок рейтинг. 

От два дни се насилвам да гледам по десетина минути "Перла". Не само, че е пълна боза, както всички сапунки, а и актьорите не играят по-добре от американските си колеги.Напротив, даже преиграват. А за декора, евала!!! Наляли са турците пари за да добият европейски вид Wink Лъскавичко е, няма спор. Е аржентинските сериали определено немогат да настигнат по красота и разкош турските продукции, все пак Аржентина има едни такива незначителни проблеми, като тези тук,докато турците имат други,сериозни дертове, като тези тук Wink
Добре, че сме ние българите да  попиваме с интерес турските комплексиMr. Green

# 242
Преиграват по-скоро нашите дубльори Peace.Просто дублажа на „Перла„ е УЖАСЕН. ooooh! ooooh! ooooh! Сега по същество.Харесвам сериалите,но не мога да ги гледам всички,твърде много са ми,а и имам деца за гледане(не само сериали).И все пак ако реша да гледам сериал,предпочитам той да е турски Peace И веднага се сещам за думите на А.Морфов за турските сериали: Много скъпа продукция и страхотна актьорска игра! Hug

# 243
Повече лъщят нашите комплекси в теми като тази, отколкото турските или чиито и да били други.

# 244
Повече лъщят нашите комплекси в теми като тази, отколкото турските или чиито и да били други.

Peace

# 245
  • Пловдив

КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ, МОЖЕ И ДА СЕ ЗАМЪЛЧИ! Крайно време е да се заключи тази тема!
Би ли ми обяснила поради кои факти темата трябва да се заключи???????
Не стига, че сте окупирали целия подфорум "кино и телевизия" с турски сериали, чак не ми се влиза тук Tired
Аз предлагам модераторите да заключат всички теми, обсъждащи турски сериали, защото форума е BG мама, не туркиш мама  Mr. Green
 Надникнах в такива теми и се смаях от глупостите, с които изписвате страниците, още малко фереджета ще сложите  Stop

# 246
За какви комплекси говорите бе хора  ooooh!
Комплекс породен от какво? За какво бих могла да се комплексирам аз??? За това че Айше се омъжила за Мехмед и им се родили малки Айшета и Мехмедчета  newsm78, или за това че сестрата на Мехмед иска да изтреби до крак рода на Айше??
Айде моля ви се......

# 247
mimata67 заговори за комплексите, които ние сме попивали от турските сериали (ние - българите), а всъщност е комплекс да низвергваш нещо, защото по произход е турско, интересно защо за останалите 3498668 латино-сериала няма такъв отпор, какъвто за турските (не отричам, че направо заляха и превзеха целия тв ефир), че са турски. Ето и по-горе, не било това туркиш мама, а бг-мама...

# 248
Аз предлагам модераторите да заключат всички теми, обсъждащи турски сериали, защото форума е BG мама, не туркиш мама  Mr. Green

Joy Joy Joy Ами по твоята логика трябва да се заключат и всички теми за американски сериали,защото форума е BG мама,а не американска мама,както и за латино сапунките и да останат само Бг предавания и Забранена любов  Peace

# 249
mimata67 заговори за комплексите, които ние сме попивали от турските сериали (ние - българите), а всъщност е комплекс да низвергваш нещо, защото по произход е турско, интересно защо за останалите 3498668 латино-сериала няма такъв отпор,

Защото отдавна свикнахме с тях. А турските ни заляха, превзеха ефира и зомбираха голяма част от народа.

# 250
mimata67 заговори за комплексите, които ние сме попивали от турските сериали (ние - българите), а всъщност е комплекс да низвергваш нещо, защото по произход е турско, интересно защо за останалите 3498668 латино-сериала няма такъв отпор,

Защото отдавна свикнахме с тях. А турските ни заляха, превзеха ефира и зомбираха голяма част от народа.

И това ще мине, както е казал народът.

# 251
Това, което исках да кажа е следното - НЕ ТЪРСЕТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ!
Единствената причина,  поради която ефира е залят от турски сериали, е ВИСОКИЯТ ИМ РЕЙТИНГ! И истината е, че някои от тези сериали са адски добри! Тъй, че на който не му изнася , просто превключва дистанционното!

# 252
Как само си нагаждате нещата Laughing Кои наши комплекси лъщят? Не мисля, че се комплексирам от разкоша в турските сериали. По тази логика трябва да се комплексирам и от американските. На турците няма за какво да им завиждам. Това е добре финансирана продукция, която играе роля и за имиджа на страната. Но действителността там е доста по-различна. Ходила ли си на турски плаж (като не говорим за големите курорти, пълни с чужденци)? Разходи се някой път и виж как ходят повечето туркини на плаж... е няма за какво да им завиждам Peace Ако се разходиш и други неща ще видиш, които са далеч от представяното в "Перла".

# 253
Ако някой си представя, че това е масовата действителност в  Турция, наистина може да се комплексира.

# 254
Говоря за съвсем друг тип комплекси, дами.

Общи условия

Активация на акаунт