Турски сериали по българската телевизия

• 42 513
  • 548
  •   1
Отговори
# 345
Темата съвсем се измести (то не беше ДПС, TR иго, Левски etc.  Whistling )... сърбят ме ръцете, но няма да пиша, (ша) гледам сеир Mr. Green ...Но много искам да попитам (отговорете пред себе си, не е нужно да се дава отчет тук във форум): ако един ден вашето дете се омъжи/ожени за турчин/туркиня, к'о пра'им тогаз ...(ps: само един непоискан, но ценен съвет: "Голям залък хапни, голяма дума не казвай."...ok u още един: не се заканвайте ДОРИ и само пред себе си и наум, че такова нещо Mr. Green няма да ви се случи НИКОГА ---> никога , не казвай никога ) ... Peace

# 346
ако един ден вашето дете се омъжи/ожени за турчин/туркиня, к'о пра'им тогаз ...

Ще плетат заговори като бабата гъркиня и дядото турчин от "Брак..."  Laughing Па накрая току-виж харесали зетя/снахата.  Wink

# 347
  • Бургас
ЗАщо няма тема "Латино сериали по бг теливизии" ?? Някакъв непремерен расизъм в заглавието за мен..Пълна глупост е да се обсъжда то4но сюжета на този тип филм ,независимо турски,латино,американски (Д§К). Създадени са за хора,излъ4ват се по телевизиите по цял свят..Айде стига драми...Който иска ги гледа,които не иска не...то голямо 4удо  Laughing

АКо моето дете иска да се омъжи за тур4ин или негър,или индиец или арабин или българин....ще се радвам,ако е намерила 4овека до себе си и ще 4акам внуци...Това го казвам и пред мен и зад мен  Joy

# 348
Като си помисля колко нацисти са се скрили в Южна Америка, Англия колонизирала половината свят, американците избили индианците, то не останаха сериали за гледане.

# 349
ако един ден вашето дете се омъжи/ожени за турчин/туркиня, к'о пра'им тогаз ...

Ще плетат заговори като бабата гъркиня и дядото турчин от "Брак..."  Laughing Па накрая току-виж харесали зетя/снахата.  Wink

Щеше да е смешно, ако е във филм, но в действителност си е направо трагuчно и плачевно ... Аз лично се страхувам от ограничени хора (въобще не ми пука кой каква религия, тpадиция, сексуалнa/политическа ориенатция има ... слава Богу, че имах възможността много рано да разбера това ...) ...Дай Боже всекиму ... Wink Peace

# 350
  • София

Да , мила Лилана  ! Имах  предвид  " широкогърдите "  българи  !

Не мога да се прекланям пред тях / турците / , нито пък пред такива българи , които " широкогърдо " предадоха Левски !

И аз нямам намерение да им се прекланям пък  Naughty И няма! Мисля, че в този форум няма много хора, които да искат да се прекланя пред когото и да било, камо ли пък пред турците и българите, които са предали Левски  Peace

# 351
Като си помисля колко нацисти са се скрили в Южна Америка, Англия колонизирала половината свят, американците избили индианците, то не останаха сериали за гледане.
Joy  Joy  Joy

Гледай Забранената лИбов - любов м/у българка и циганин, гейска връзка, любов м/у бедни и богаташи - толерантност отвсякъде.  hahaha

# 352
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Айде , вие влюбените ....! И тука сте се намърдали ...! Пък имате още 20  ваши  теми  ,
 на  влюбените в Мехмедовци !

Не , не ги гледам ! Цял куп турски сериали - няма нужда , мерси !
След 500 години издевателство и клане на българския народ , сега не желая доброволно да се потурчвам !!!

Ако  ще  купуват  още , да им носят подарък  " Време разделно " и " Козият рог " / щото и българското кино не е лошо  / .

Съкратен училищен психолог или учител по трудово обучение??? newsm12

Искаш да ти познаем професията ли ?  newsm78
Може би това не интересува никого . Laughing

Все пак , браво , че си махнала двете еднотипни зловещи картинки в подписа ти  !

Нали не мислиш,че ти си причината да го направя?
Аз друго се чудя,защо когато личния лекар ви казва да не си спирате лекарствата,не го слушате?!
В случай,че искаш да видиш още еднотипни,зловещи картинки влез тук:http://www.markryden.com/
И не съм зомби!Много те моля да внимаваш с определенията!!!

# 353
Гледай Забранената лИбов - любов м/у българка и циганин, гейска връзка, любов м/у бедни и богаташи - толерантност отвсякъде.  hahaha

Не ме наказвай чак така. Върла патриотка съм, но толкова слаб филм...Имам чувството, че рецитират репликите си. 

# 354
Флоке , никого не обвинявам и Не наказвам ! Нещо повече , ако дъщеря ми се влюби и имам зет турчин , няма да плета интриги , но и няма да очаквам цялата ни нация да е влюбена в него !!!
Не слушам сръбска чалга , но и Слава Богу тя не е превзела националната телевизия !

# 355
lacunababe  , явно е , че ти имаш нужда да не спираш лекарствата , защото агресията и злобата все още не са те пуснали .
Това , че не аз съм причината да махнеш картинките е в подкрепа на това , че все пак е имало основание да бъдат махнати .
Пожелавам ти , злобата повече да не те измъчва !

# 356
  • София
Темата съвсем се измести (то не беше ДПС, TR иго, Левски etc.  Whistling )... сърбят ме ръцете, но няма да пиша, (ша) гледам сеир Mr. Green ...Но много искам да попитам (отговорете пред себе си, не е нужно да се дава отчет тук във форум): ако един ден вашето дете се омъжи/ожени за турчин/туркиня, к'о пра'им тогаз ...(ps: само един непоискан, но ценен съвет: "Голям залък хапни, голяма дума не казвай."...ok u още един: не се заканвайте ДОРИ и само пред себе си и наум, че такова нещо Mr. Green няма да ви се случи НИКОГА ---> никога , не казвай никога ) ... Peace

моето  дете, не съвсем дете  на 14 е, знае за турското робство и знае , че  турците са гадни/думата  гадни , той я използва-така, че пред мен дилемата  турска снаха е изключена Simple Smile

# 357
  • Атлантис, Галактика Пегас
Никога не казвай никога.  Peace

# 358

моето  дете, не съвсем дете  на 14 е, знае за турското робство и знае , че  турците са гадни/думата  гадни , той я използва-така, че пред мен дилемата  турска снаха е изключена Simple Smile

Браво

# 359
  • Германия

моето  дете, не съвсем дете  на 14 е, знае за турското робство и знае , че  турците са гадни/думата  гадни , той я използва-така, че пред мен дилемата  турска снаха е изключена Simple Smile

Браво

И от мен едно браво. Супер си го възпитала smile3501
 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт