Турски сериали по българската телевизия

• 42 514
  • 548
  •   1
Отговори
# 330
  • Германия
Не , не ги гледам ! Цял куп турски сериали - няма нужда , мерси !
След 500 години издевателство и клане на българския народ , сега не желая доброволно да се потурчвам !!!
Ако  ще  купуват  още , да им носят подарък  " Време разделно " и " Козият рог " / щото и българското кино не е лошо  / .
Ей като прочета нещо такова направо ми призлява. Престанете вече да живеете в миналото! Ти би ли се съгласила да ти държат отговорност за нещо, което е направил примерно пра-пра дядо ти? Егати и тесногръдите хора, карате си по инерция със закостенелите предразсъдъци без и грам да се замислите  ooooh!

# 331
  • София
Сложила си подпис:

Цитат
Майки , учете децата си на уважение към животните !

А на уважение към хората кой ще ги учи?

# 332
Не гледам турски сериали, но няма нужда от коефициент на интелигентност над 5, за да се сетиш за какво иде реч в тях:
Как А. задиря Б., която пък е влюбена във В, но той има зъб на баща й, и търси да му отмъсти чрез Б., тя забременява, ох, незнайно от кого от двамата, следва обсъждане на бъдещето й в голяяяяямата рода, сбрани са всички лели, вуйни, стринки, каки, баби и прочие, за да измислят име на отрочето, когато, о небеса, то се оказва момиче и Б. е отритната от света и прокудена вдън годи Тилилейски, и там среща Г., който я приема заедно с детето й, и после.... всичко това гарнирано с много шарения, възклицания, ококорени очи и една и съща драматично-трагична музика.

И това се случва само в турските сериали! В останалите предимно рецитират Шекспир в оригинал.  Wink

# 333
След 500 години издевателство и клане на българския народ , сега не желая доброволно да се потурчвам !!!
Ако  ще  купуват  още , да им носят подарък  " Време разделно " и " Козият рог " / щото и българското кино не е лошо  / .
Ей като прочета нещо такова направо ми призлява. Престанете вече да живеете в миналото! Ти би ли се съгласила да ти държат отговорност за нещо, което е направил примерно пра-пра дядо ти? Егати и тесногръдите хора, карате си по инерция със закостенелите предразсъдъци без и грам да се замислите  ooooh!  

Напротив , техният етнос търсеше извинение от България за преименуването , без и грам да се замислят какво е било тяхното петвековно " присъствие " !
Ако щеш вярвай , нито търся сметка  , нито мразя турците !
Но и не мога да се прекланям пред тях , нито пък пред такива , които " широкогърдо " предадоха Левски на бесилото !!!

# 334
Сложила си подпис:

Цитат
Майки , учете децата си на уважение към животните !

А на уважение към хората кой ще ги учи?

Уважавам българския народ , както и миналото на България !!!

А  ти  ???

# 335
  • София
Какво аз? Аз уважавам хората, независимо от етническата принадлежност и родината им.Писала съм и пак ще повторя - имам повод и причина да мразя турците, и мразя, но не всички, а конкретни хора.И не живеея с миналото.Не мога да мразя сегашните турци, за нещо, за което те нямат вина.Вина може да имат пра-пра-пра дядовците им, но какво са виновни внуците им?

# 336
Ама как може да ви харесва този Онур Sick навсякаде е препълнено с негови снимки  newsm78

# 337
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Айде , вие влюбените ....! И тука сте се намърдали ...! Пък имате още 20  ваши  теми  ,
 на  влюбените в Мехмедовци !

Съкратен училищен психолог или учител по трудово обучение??? newsm12

# 338
Цитат
Но и не мога да се прекланям пред тях , нито пък пред такива , които " широкогърдо " предадоха Левски на бесилото !!!
Бях гледала преди предаване с Николай Хайтов/който е един от най-големите изследователи на Левски/ и той каза, че не е съвсем сигурно дали турчин го е предал.Предполага се, че може и българин да е.

# 339
Ето нещо интересно да прочетете

http://liternet.bg/publish19/cv_dikovski/levski.htm

# 340
Айде , вие влюбените ....! И тука сте се намърдали ...! Пък имате още 20  ваши  теми  ,
 на  влюбените в Мехмедовци !

Съкратен училищен психолог или учител по трудово обучение??? newsm12

Искаш да ти познаем професията ли ?  newsm78
Може би това не интересува никого . Laughing

Все пак , браво , че си махнала двете еднотипни зловещи картинки в подписа ти  !

# 341
Цитат
Бях гледала преди предаване с Николай Хайтов/който е един от най-големите изследователи на Левски/ и той каза, че не е съвсем сигурно дали турчин го е предал.Предполага се, че може и българин да е.

Да , мила Лилана  ! Имах  предвид  " широкогърдите "  българи  !

Не мога да се прекланям пред тях / турците / , нито пък пред такива българи , които " широкогърдо " предадоха Левски !

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 10:43 от djina 222

# 342

Цитат

Да , мила Лилана  ! Имах  предвид  " широкогърдите "  българи  !

Не мога да се прекланям пред тях / турците / , нито пък пред такива българи , които " широкогърдо " предадоха Левски !
Peace Peace Peace

# 343
  • Германия
Напротив , техният етнос търсеше извинение от България за преименуването , без и грам да се замислят какво е било тяхното петвековно " присъствие " !
Ако щеш вярвай , нито търся сметка  , нито мразя турците !

Не ми отговори, какво би направила ако те обвиняват и накажат за престъпленията на прадядо ти. Като се замислиш малко по този въпрос, може и да си отговориш на това, защо турците са искали извинение за преименуването. Много мога да споря по този въпрос и съм го правила, но вече съм се убедила, че няма смисъл.
Иначе аз по принцип не се прекланям пред никой народ като цяло, нито пред турците, нито пред българите, не обичам да слагам хората под общ знаменател.

# 344
Интересно ми е тези, дето отричат турските филми не за друго, ами заради историята ни, която без съмнение никой не трябва да забравя и пренебрегва, дали слушат сръбска чалга? И дали терминът "Междусъюзническа война' им говори нещо? Знаете ли за зверствата на сърбите срещу БГ население? Или и чалгата отричате? Ако е така, ще ви призная за патриоти и родолюбци. Ако слушате сръбско обаче, не мога да ви разбера, просто не мога.

Общи условия

Активация на акаунт