Турски сериали по българската телевизия

• 42 535
  • 548
  •   1
Отговори
# 300
  • София
О, далеч съм от мнението, че само сериалите разтоварват. Но да, определено българското СЪВРЕМЕННО кино е нива под турското. Wink
Мхм, мъжете бая се дразнят от факта, че жените им гледат турски сапунки в най-ценното им време - от 20:00 до 22:00. И именно салатката няма кой да я приготви и сложи на масата. Wink

# 301
  • София
О, далеч съм от мнението, че само сериалите разтоварват. Но да, определено българското СЪВРЕМЕННО кино е нива под турското. Wink
Мхм, мъжете бая се дразнят от факта, че жените им гледат турски сапунки в най-ценното им време - от 20:00 до 22:00. И именно салатката няма кой да я приготви и сложи на масата. Wink
ами значи скъпата не си е научила основния урок от турските сериали -да бъде  подчинена
 Grinning

# 302
  • София
Аз ще взема да напиша една своя статия за вестник "Труд", която изчерпва мнението ми по темата. Flutter

, защо България няма нито един качествен сериал? Да, „Забранена любов” се опита да постигне някакъв резултат и има относително висок рейтинг, но от играта на актьорите има още много, много какво да се желае.

Защото ще гледаме турски сериали, докато не видим под нещо наистина стойностно съкровеното надписче: “Made in Bulgaria”.

Ако вземат и дублират  "Забранена любов", може и нея да прогледам.Ама не тези от Перла, а тези дублиращи "Брак с чужденец" или "1001 нощ"! Как може озвучаващите филмите, да влагат повече чувства и емоции от играещите? Нали всички са актьори?

# 303
Цитат
Как може озвучаващите филмите, да влагат повече чувства и емоции от играещите?
Много си права, че така се получава Laughing

# 304
  • София

Разбира се, Нова продължаваше да отвръща на удара с „Мелодия на сърцето” (“Dudaktan Kalbe”), „Сълзи над Босфора” (“Elveda Derken”)....

Ето тук е основната грешка на двете телевизии според мен, че двете се надпреварват да дават едно и също нещо, вместо да се прицелят в нови хоризонти и да предоставят на драгия зрител различни сериали. 1001 нощ наистина повлече крак, но според мен Перла е на нива под 1001 нощ и под Аси. Ако Нова бяха пуснали Аси например в по-приемливо време, щяха да сринат БТВ с Перлата им. Ето тук идва огромния проблем, че те купуват ли купуват турски сериали, без да разберат, че има и други зрители, които искат И друго. Ако БТВ бяха по-умни, щяха да проучат други сериали, които да са достойна конкуренция на турските, а такива има, и те са пак в Азия. Корейските сериали са ужасно добри и освен това са в един нов формат, кратки и без 100 сезона. Точно затова мисля, че ще са много успешни, защото до сега не сме виждали подобно нещо- сериал 24 серии и край. Още повече, че за тези 24 серии виждаш наистина най-доброто от сценаристите. По-добре да купуват от Турция най-добрите им продукции, вместо да ни заливат с всичките им сериали. Че имат много хубави сериали, имат, определено, няма да си кривя душата, но могат да разредят малко броя им.

# 305
Цитат
По-добре да купуват от Турция най-добрите им продукции, вместо да ни заливат с всичките им сериали. Че имат много хубави сериали, имат, определено, няма да си кривя душата, но могат да разредят малко броя им.
Напълно съм съгласна!

# 306
Цитат
Корейските сериали са ужасно добри и освен това са в един нов формат, кратки и без 100 сезона
Абе, не знам как бих ги възприела точно тях.Нямам нищо против хората, ама с тия дръпнати очи....дали ще се извъди някой секс символ от там newsm78.Все пак семейните филмите се гледат и заради красотата на актьорите.

# 307
Цитат
Корейските сериали са ужасно добри и освен това са в един нов формат, кратки и без 100 сезона
Абе, не знам как бих ги възприела точно тях.Нямам нищо против хората, ама с тия дръпнати очи....дали ще се извъди някой секс символ от там newsm78.Все пак семейните филмите се гледат и заради красотата на актьорите.
Нямам нищо против да гледам сериал с ето този азиатец

# 308
  • София
Цитат

А, това си е въпрос на личен избор вече. Това, че на теб може да не ти допаднат, не значи, че друг няма да му допаднат  Peace. И има секс символи, просто трябва да ги гледаш във филма и ще се влюбиш. Онур никога не бих го загледала, ако не беше играта му в 1001 нощи, така е и с корейците. Просто те са по-насочени към тийнейджърите, като че ли (но ги гледат всякакви възрасти). А и това, че се предлага разнообразие, не означава, че ще се спрат семейните сапунки, просто трябва да има за всеки по нещо, без да става досадно. Peace

# 309
Цитат

А, това си е въпрос на личен избор вече. Това, че на теб може да не ти допаднат, не значи, че друг няма да му допаднат  Peace. И има секс символи, просто трябва да ги гледаш във филма и ще се влюбиш. Онур никога не бих го загледала, ако не беше играта му в 1001 нощи, така е и с корейците. Просто те са по-насочени към тийнейджърите, като че ли (но ги гледат всякакви възрасти). А и това, че се предлага разнообразие, не означава, че ще се спрат семейните сапунки, просто трябва да има за всеки по нещо, без да става досадно. Peace
Да, съгласна съм с теб.За всеки филм си има зрители. PeaceМоже би е до нагласа, какви физиономии ще гледаме.Аз все пак имам малко по-други предпочитания за артистите.Но това не означава, че ако пуснат такъв филм няма да хвърлям по едно око. Hug

# 310
Хубавото е, че прословутия сериал Перла свършва /или поне временно, надявам се по-дълго/ и на негово място идва Сървайвър. 
Няма да свърши.Местят му само часа на започване и съкращават една серия. Twisted Evil

Да, това вече го разбрах. А кога свършва всъщност, защото мен това ме интересува - да свърши и повече да не дават в праймтайма подобни мелодрами?

# 311
Нямам нищо против да гледам сериал с ето този азиатец

Този азиатец,трябва да е в тази тема

# 312
Според вас това красив мъж ли е или просто го свързвате с добрия герой от филма?! newsm78

А азиатчето е ... Heart Eyes

# 313
Аз само в крайна сметка не разбрах,ти гледаш ли или не гледаш турски сериали?Защото за не гледаща много неща май си видяла? newsm78

Не гледам турски сериали, но няма нужда от коефициент на интелигентност над 5, за да се сетиш за какво иде реч в тях:
Как А. задиря Б., която пък е влюбена във В, но той има зъб на баща й, и търси да му отмъсти чрез Б., тя забременява, ох, незнайно от кого от двамата, следва обсъждане на бъдещето й в голяяяяямата рода, сбрани са всички лели, вуйни, стринки, каки, баби и прочие, за да измислят име на отрочето, когато, о небеса, то се оказва момиче и Б. е отритната от света и прокудена вдън годи Тилилейски, и там среща Г., който я приема заедно с детето й, и после.... всичко това гарнирано с много шарения, възклицания, ококорени очи и една и съща драматично-трагична музика.

Тази помия тече нон-стоп по всички телевизии, обсъжда се във всички предавания, форуми, заведения, салони за красота и тн., и далеч не го намирам за разтоварващо (какво разтоварващо има в гледането на постоянно ревящи нещастни булчета), а по-скоро за обикновено промиване на мозъците, което води до тоталното изпроставяне на народа и лесното му манипулиране. Затова всички ТВ бичат подобни продукции, защото са лесно смилаеми от народа, всички зафащат гоблените и замръзват пред тв-то, без да мислят за плоския данък или референдума за Белене или за това, кой утре ще им се обади по телефона, за да им иска 1000лв за жертва в катастрофа, причинена от внука/сина/племенника.

Днес някаква възрастна жена се самоубила в Мартен, защото не могла да преживее факта, че са я измамили по този начин. Нима тази жена не ходи по земята? Не гледа новини? Не чете вестници? Не се събира със съседки, с които да споделят, коя какво е чула, за да бъде предупредена? Ами явно не, оказва се, че "днешните хора" не обсъждат подобни обществени проблеми, защото ги вълнуват такива долбокомислено-трогателно-разтоварващи истории, като тази на Шехеразада, Мемед, Бахзанджъ, Мюмюн и кой знае кой още. Подобни шарани ще има дотогава, докато тази идиотщина не спре да промива мозъците на хората и да снижава интелектуалното ниво на обществото като цяло.

# 314
Аз само в крайна сметка не разбрах,ти гледаш ли или не гледаш турски сериали?Защото за не гледаща много неща май си видяла? newsm78

Не гледам турски сериали, но няма нужда от коефициент на интелигентност над 5, за да се сетиш за какво иде реч в тях:
Как А. задиря Б., която пък е влюбена във В, но той има зъб на баща й, и търси да му отмъсти чрез Б., тя забременява, ох, незнайно от кого от двамата, следва обсъждане на бъдещето й в голяяяяямата рода, сбрани са всички лели, вуйни, стринки, каки, баби и прочие, за да измислят име на отрочето, когато, о небеса, то се оказва момиче и Б. е отритната от света и прокудена вдън годи Тилилейски, и там среща Г., който я приема заедно с детето й, и после.... всичко това гарнирано с много шарения, възклицания, ококорени очи и една и съща драматично-трагична музика.

Тази помия тече нон-стоп по всички телевизии, обсъжда се във всички предавания, форуми, заведения, салони за красота и тн., и далеч не го намирам за разтоварващо (какво разтоварващо има в гледането на постоянно ревящи нещастни булчета), а по-скоро за обикновено промиване на мозъците, което води до тоталното изпроставяне на народа и лесното му манипулиране. Затова всички ТВ бичат подобни продукции, защото са лесно смилаеми от народа, всички зафащат гоблените и замръзват пред тв-то, без да мислят за плоския данък или референдума за Белене или за това, кой утре ще им се обади по телефона, за да им иска 1000лв за жертва в катастрофа, причинена от внука/сина/племенника.

Днес някаква възрастна жена се самоубила в Мартен, защото не могла да преживее факта, че са я измамили по този начин. Нима тази жена не ходи по земята? Не гледа новини? Не чете вестници? Не се събира със съседки, с които да споделят, коя какво е чула, за да бъде предупредена? Ами явно не, оказва се, че "днешните хора" не обсъждат подобни обществени проблеми, защото ги вълнуват такива долбокомислено-трогателно-разтоварващи истории, като тази на Шехеразада, Мемед, Бахзанджъ, Мюмюн и кой знае кой още. Подобни шарани ще има дотогава, докато тази идиотщина не спре да промива мозъците на хората и да снижава интелектуалното ниво на обществото като цяло.

Това беше глупаво.Надявам се никой друг да не мисли като теб.Едва ли филмите са виновни заради социалната криза, в която сме.Независимо, че гледам "Турските сапунки"/както някой се изразяват/, аз съм наясно какво става в страната ни.Нито съм баба, нито съм ниско интелигентна, за да ми промива някой мозъка.Не разбирам, защо критикувате нещо, което не ви харесва, ами, просто го подминавайте.Има друг, който да го харесва.Явно още много път трябва да извървим, докато се научим на толерантност. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт