Турски сериали по българската телевизия

• 42 677
  • 548
  •   1
Отговори
# 180
Аз лично се присъединих към групата във Facebook относно безбройните турски сериали по националните телевизии. Там намерих съмишленици.
Тук такива няма, така че всички, които не са фенове, моля елате на другото място, там си плюем на воля,без да ни обезпокояват.
Няма смисъл да влизаме в безмислени спорове, защото в тях истината няма да се роди, нито ще измислим нещо кой знае колко умно.
И аз се присъединих Wink Там се споменава и за темата, която е пусната тук. Дано да се разрастне групата в най-скоро време Simple Smile Тук феновете на турски сапунки са много и ха е посмял някой да не долюбва, любовните истории между Хасан,Мехмед и Айше, ха са го изяли с парцалите  Wink

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 17:57 от Sober_Di

# 181
  • Пловдив

Американските по-малък брой ли са?
Нека само да не сравняваме Америка с Турция  Naughty

Ето една петиция : не на турските сериали http://bgpetition.com/seriali-ne/page-2.html на който му е неприятно да гледа по цял ден Мехмед и Айше да я подпише  Peace

# 182
Гледането на сериали е по принцип стабилна промивка на мозъка, както и реалитита, апропо.
НЕ са ми в таргета, но да ми излъчва БТВ, НАЦИОНАЛНА тв, турски сериал в 20 часа вечерта-ми идва малко множко.
Решиха да дадат решителен отпор на НОВА и.....се оляха.
Ама много. ooooh!

# 183

Нека само да не сравняваме Америка с Турция  Naughty

...

Перке?

ПП - Знаете ли колко години не е имало превод на турска книга преди да започнат да издават Орхан Памук? Какво чудно има тогава, че всичко живо се е юрнало да го купува, въпреки че не е лесен за четене и изобщо не е за всеки читател.

Незнам другите дали са расисти, но отношението  към  "американски сериали" намирисва на расизъм  Crazy Не мога да разбера защо на всеки, който има негативно отношение към турските теленовели казвате че е расист, а всеки трети пост е срещу американските? ...

Къде в поста ми видя нещо срещу американските сериали? Попитах колко са, обаче никой не може да ми отговори, понеже са неизброими.

А забеляза ли колко години са минали между Азис Несин и следващия турски писател, преведен в Бг? За по-следващия пък да не говорим.

# 184

Нека само да не сравняваме Америка с Турция  Naughty

Не сравняваме Америка с Турция,а сериалите им Whistling

# 185
Къде в поста ми видя нещо срещу американските сериали? Попитах колко са, обаче никой не може да ми отговори, понеже са неизброими.

Много си буквална  ooooh!
Питаш колко са американските сериали? Ами да ти кажа права си, неизброими са. Но ако със същият темп продължават да дават турски сериали, след по-малко от 10 години, ще надминат в пъти американските.

До сега умирах от смях като чуя майки да кръщават децата си на герои от американски филми, но ми се струва че до две години турските имена на новородени ще надминат всички останали  Peace

# 186
Проблема с турските сериали е не, че ги има, а, че са много!!!! Сигурно са поне 10  Shocked
Никой не може да те накара да гледаш нещо което не искаш, но телевизиите се уляха.

Нарича се мода. Ако има нещо дразнещо, то е точно това. Обаче тя модата по принцип си е дразнеща, без значение какво точно е на мода. Слава богу, латиносапунките взеха да губят скорост, не че съм ги гледала, не че са ми пречели, но бяха наистина ужасяващо много. Сега е ред на турските /м/у другото, днес съм се спукала от смях с "Брака", единственият сериал, освен "Перла"  Embarassed, който следя по ТВ/. След някоя и друга година ще се открехнат за корейските сериали, които са другата 'напаст', и ще почнат да дават тях. Въпросът е или да свикнеш, или да си пренасочиш забавленията на друго ниво - да четеш книга, да спортуваш, да излизаш с приятели или каквото там ти е интересно.
Между другото, торентите изобилстват от качествени сериали.  Peace

# 187

Много си буквална  ooooh!
Питаш колко са американските сериали? Ами да ти кажа права си, неизброими са. Но ако със същият темп продължават да дават турски сериали, след по-малко от 10 години, ще надминат в пъти американските.

...

Щом като има кой да ги гледа, уай нот?... Едни искат да гледат Симпсън и Женени с деца, други - Перла и 1001 нощ. Все едно вторите да поискат забрана на американските или латиноамериканските сериали.

# 188
Мак Кити, точно така е, ако искам да си намеря нещо добро за гледане, то търся в торент.
Има толкова качествени ФИЛМИ-не сериали-които съм пропуснала, че....има за наваксване.
Но да страдам, щото грък не му дават да се ожени за туркиня..... ooooh!
(това от заставката го знам)

# 189
Мак Кити, точно така е, ако искам да си намеря нещо добро за гледане, то търся в торент.
Има толкова качествени ФИЛМИ-не сериали-които съм пропуснала, че....има за наваксване.
Но да страдам, щото грък не му дават да се ожени за туркиня..... ooooh!
(това от заставката го знам)

Ами не страдай,това е комедия Whistling

# 190
Мно'о буквално приемаш нещата, Трайкова. Mr. Green
Не умееш да четеш между редовете.

Както и да е. За всяка боза....си има купувачи. За всеки сериал-публика. Whistling

# 191
  • Пловдив
Добре де, нима може да се сравни Приятели, Сексът и градът, Отчаяни съпруги, Изгубени, Кварталът на богатите и т.н с Перла или Брак с чужденец  Joy

Турция, с мераците си за  член на Европейския съюз отчаяно се нуждае от имидж на цивилизована страна с европейски ценности. Не виждате ли , че героите във филмите са все : бизнесмени, лекари , архитекти, учители, що не дават преградията на Истанбул, а само европейската част, която на фона целият град е незначителна, защо не дават, че в наши дни туркините мият краката на мъжете си/ това го видях с очите си у наши приятели турци/ ?

# 192
Мно'о буквално приемаш нещата, Трайкова. Mr. Green
Не умееш да четеш между редовете.

Както и да е. За всяка боза....си има купувачи. За всеки сериал-публика. Whistling

LaughingТук е истината Peace

# 193
Добре де, нима може да се сравни Приятели, Сексът и градът, Отчаяни съпруги, Изгубени, Кварталът на богатите и т.н с Перла или Брак с чужденец  Joy

...

Явно може.

ПП - като заговорихме за расизъм, някой виждал ли е цветнокожи в сериала "Приятели"? (другите не съм ги гледала)

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 19:14 от argun

# 194

Това вече е въпрос на вкус Peace Или харесваш нещо или не,без значение дали е турско,афганистанско,занзибарско,танзанийско,американско или някакво друго Wink

Общи условия

Активация на акаунт