Турски сериали по българската телевизия

• 42 522
  • 548
  •   1
Отговори
# 375

като си помисля  колко арменци  са избили за има няма 20дена  турците, т,е  ти да се сещаш за друг  такъв народ

Чета чета...
 и не се стърпях.

За кой път го пишеш това ?
За обратното ,за което не се говори много май не си чувала .

Ето тук може малко да разгледаш,няма да превеждам какво пише .Има и жив свидетел.
Това са  зверствата които арменците са направили на невинни хорица.

http://www.uslanmam.com/tarih/24626-fotograflarla-ermenilerin-ge … urk-katliami.html

Няма значение кой какъв е ,всички сме хора .
А толкова е кратък човешкия живот .
Защо отсега нататъка да не допуснем да  се случват такива неща ?
Защо да не се радваме на живота , на децата си ,на семействата си ?
И аз имам син на почти 14 г.  но не е казвал българите са гадни.
Моите приятелки са българки.
Никога до сега, и в училище, и сега на работа не съм усетила омразата на никого към мен .

А затова че бг-телевизиите излъчват  тр сериали ,ами обърнете се към тях и ги попитайте защо го правят
Аз не ги гледам и не ми пречат. /гледала съм само 1001 нощ и то само от 67 до 90 серия/.

Към всички с най-мили чувства   Hug

# 376
  • София

като си помисля  колко арменци  са избили за има няма 20дена  турците, т,е  ти да се сещаш за друг  такъв народ

Чета чета...
 и не се стърпях.

Ето тук може малко да разгледаш,няма да превеждам какво пише .Има и жив свидетел.

http://www.uslanmam.com/tarih/24626-fotograflarla-ermenilerin-ge … urk-katliami.html

Никога до сега, и в училище, и сега на работа не съм усетила омразата на никого към мен .

А затова че бг-телевизиите излъчват  тр сериали ,ами обърнете се към тях и ги попитайте защо го правят
Аз не ги гледам и не ми пречат. /гледала съм само 1001 нощ и то само от 67 до 90 серия/.

мдаааа  благодаря за материала, сигулно слбед турските сериали ще ни задължат и да понаучим турски Grinning
На този материяал не вярвам , макар , че подозирам какво  се пише, арменците са кротък народ, и да си чула в Бг да има непоносимост към еврей и арменци е няма, но и няма арменец или еврейн които да не говори на правилен български и да не е образован,
толкова

# 377
  • при най-добрия мъж...
Чета,чета и не ми се вярва.
Как могат така лесно да се слагат всички хора под един знаменател,пък и да се определят като гадни?
Баща ми лежа по погрешка в затвор в Израел,явно трябва да мразя мъжа на една от съфорумките и да го охарактеризирам с подходящото определение.

# 378
lacunababe , злобно и необосновано нападаш и се присмиваш на всички участници  в " Стани поп фолк звезда " ...

И ти ще даваш акъл за това какви сериали да пускат по телевизията?

# 379
Ами това е булгаристанско  предаване намерило място в булгаристанска телевизия ! Какво чудно има , че скачате ?
Или първо новините на турски , пък после и всичко останало ?

Ако се повдигне малко фереджето , ще може да се чете по-добре . Не мразя турците , нито филмите им , но е факт , че много наводниха телевизията на Булгаристан .

Няма смисъл да даваме акъл , еле пък на такива , дето хич нямат .
Турците имат много умове и ти argun , щом задаваш въпроси вероятно си от тях .

# 380

Чета чета...
 и не се стърпях.

мдаааа  благодаря за материала, сигулно слбед турските сериали ще ни задължат и да понаучим турски Grinning
На този материяал не вярвам , макар , че подозирам какво  се пише, арменците са кротък народ, и да си чула в Бг да има непоносимост към еврей и арменци е няма, но и няма арменец или еврейн които да не говори на правилен български и да не е образован,
толкова
Вземи го напиши това евреИн поне един път вярно.  ooooh!

# 381
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
lacunababe , злобно и необосновано нападаш и се присмиваш на всички участници  в " Стани поп фолк звезда " . И тръгна да ме преследваш по другите теми -  много ниско и жалко !

И както се вижда от картинката ти - тази с отклоненията си ти !

Ексхибиционист ли му се казваше на идентификацията ти  ?!

Оооо не драга много си се объркала.Теб те преследват други работи(само ти ги виждаш).Ако се не лъжа в преден пост каза,че не слушаш чалга,как тогава прецени,че незаслужено обиждам участниците в този величествен конкурс?!И още какво правиш в тема свързана с чалгата?Единствено си позволих подигравателна нотка по адрес на учителката по информатика,която се яви.Може би това си ти?Значи съм познала в предположенията си днес.

# 382
То се видя ,че не боравя добре с този стилистичен похват (т.е. иронияTa  Mr. Green); знаех си, че трябва да карам право кYме в Oчи.

Много е хубаво, дори прекрасно,че хората имаме различни мнения, гледни точки, манталитет, образованост; иначе щеше да е ужасно скучно. Уважавам и съм толерантна към тези различия (живеем във време, когато да си различен е нормата). НО не мога да уважа, която и да е била идеология, организация, общност или индивид , к/о подстрекава друг(и) към омраза. Ако моята дъщеря ми заяви един ден, че мрази даден човек заради етническата/социалната/религиозната/националната/сексуалната/расовата му/и принадлежност, ще съм ужасно огорчена, защото ще съм се провалила като родител.

И последно - явно Атака и ДПС бавно и славно постигат своето (както и СКАТ у средата като марулка в миризлив остарял сандвич  hahaha  chef); надявам се, няма да се налага да обяснявам, че е всеизвестна тайна , че тези две партии , една майка ги е раждала ..Да не пиша повече , че никога не се знае кой чете ...Надявам се се разбра какво исках да кажа ....

ps1: не мога да разбера какво толкова боде очите туй Bulgaristan (ми няма как да е България нито на английски, нито на френски, нито турски ...просто има еквивалентите на дадените езици); stan=state --> държава на Българите; Pakistan= държава/земя на Пакитата; Hindistan= държава на Хиндите(Индийци), Macaristan etc. ... т.ч. не знам защо толкова много се засяга народът като  кажат в/Ha TR Bulgaristan ...Ми и ние казваме Турция, пък то е Türkiye , а не Turkey(eng.)=пyйka...ама карай ...

ps2: лилана - разбрахме се , няма проблем  Wink .

# 383
...

Само толкова ли можеш?

# 384
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
bz надявам се достатъчно много хора да прочетат  последния ти пост. smile3501

# 385
...

Само толкова ли можеш?

Тези твои реплики ме възхищават.  Право в десятката.

# 386
Свиркай си.

# 387
  • Бургас
Що за тема...Кръстете я "Тук сме се събрали да се заяждаме безсмислено..." поне да знаем да не влизаме да си губим времето Laughing

# 388
Към  lаcunababe - много си объркана , драга . Не съм учителка . Но чета форума , включително въпросната тема . Там ти беше най-злъчна . Не се тормози с толкова злъч , бе , момиче !
Както и да е . Няма нужда повече да спамя тук в спор с теб , пък и ти допълнително да си показваш рогата и глупостта .  

argun , аз мога толкова . Друг е този дето може повече !

# 389
  • Learn to fly. Fly away.
Темата трябваше да се заключи след поста на bz.

Общи условия

Активация на акаунт