Та питам за да сверя часовника.За сокчетата - не се препоръчват преди годинката. Захранвамето започва с пюре или каша след най-малко 4 навършени месеца. Но има все още мами, които започват със сокче след 40-я 50-я ден. Всеки си преценя сам.
Та питам за да сверя часовника.

Друго си е като си имаш компания при разходките.Тук в София е разхождам сама.И ако не трябваше да ходим на преглед тази седмица ,щяхме да поостанем малко повече там.
.Калина понякога яде по 1 час и не ми е удобно да я държа на ръце.Е вярно че в доста от случаите ме използва и за бибирон , но на мен не ми е досадно, защото си лягам или си гледам ТВ или си цъкам на компютъра както е в момента.Тя така си и заспива , след което я местя в нейното си креватче ,та и затова нямам кой знае какви проблеми при приспиването.
Бяхме в Казанлък за почивните дни. Жално, че с Jijin така и не се разбрахме да се видим, но се надяавам следващия път!
Вече взе да прави и по-дълги почивки нощем, макар и не всяака нощ. Но когато го прави - по 6-7 часа не се буди да папка, което за мен си е направо кеф
И то знам кой точно - жена с толкова лоч и завислив поглед,че няма накъде! Преди да дойде детето 2 дни бече адски спокойно, спинка си нормално и т.н. След нейното посещение детето се скъса да реве цял следобед и вечер, почти не спа, а вечерта едвам я успокоихме и приспахме! И аз не вярвах в тези неща, но след това преживяване вече съм убедена, че хорските очи имат много голяма сила
След като свеки и бабата на мъжа ми й побаяха (до колкото знаят там някакви специални думички) и детето се успокои!!!
И друго исках да ти пиша, но вече забравих какво!
.Освен това сменихме и биберона на шишето и се опитахме да я сложим да спи на другата страна, та съвсем се побърка детето и не сме спали цяла нощ.
.
.Да ти кажа и аз не вярвах на урочасване, но като ми се случи два пъти и започнах да се замислям.
.А активната гимнастика и при нас е много вървежна
!
.
ама явно не е, като гледам, че Сънчо от болницата така спяла..

Oт 17.30 от както се прибрахме от парка ей СЕГА Анди млъкна!!! Какво му стана на това дете?? Пак ли някой я урочаса??
Не знам как ще спим тази нощ. На всичкото отгоре с таткото за пореден път тази седмица се скарахме. Аз, че съм поизнервена - ясно. Ама и той нещо много взе да се изнервя, което не беше присъщо за него
Нещо много взе да не иска да помага, прави си оглушки, на мързел го удря и аз се побърквам. Не е честнооооооооо