С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 851
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
ние сме големи привърженици на Expedia, последните 3-4 години само от тях купуваме билети, купували сме и на идващите ни гости от Бг и до Бг също. единия път ни уведомиха седмица преди пътуването, че има промяна на един от полетите в Германия, свързахме се директно с луфтханза, без никакъв проблем, дадоха нов полет, дори се скъси престоя. бих препоръчала услугите им на всеки.

# 541
kambanka 2304 ей за това питам
От магазин Адонис и магазин Букурещ.
Персил има и в Корбей.

Корбей, иmа6 предвид този с пе4ките и хладилниците ли? От изброените саmо този mи е сравнително удобен.

# 542
  • Vaudreuil Canada
Корбей, иmа6 предвид този с пе4ките и хладилниците ли? От изброените саmо този mи е сравнително удобен.
Точно той - при малките уреди обичайно излагат и кутии с прах за пране.

# 543
  • Vaudreuil Canada
Преди време Мама Десислава   bouquet  ми напомни една много хубава практика в Канада - писмата до Дядо Коледа.
За тези, които се интересуват ето линк http://www.canadapost.ca/dec/santa/writesanta/default-e.asp
Та се чудя колко от вас пишат такива писма и колко пъти до сега са получавали отговори?

# 544
Едно време , когато бях малка , имаше някакаква услуга в БГ за носене в къщи на подарък от Дядо мраз. Идваше един Дядо Мраз с торба  и носеше подарък, питаше ни дали сем слушали и т.н. Simple Smile . Някой чувал ли е за такава услуга тук ?

# 545
  • Калгари, Канада
Преди време Мама Десислава   bouquet  ми напомни една много хубава практика в Канада - писмата до Дядо Коледа.
За тези, които се интересуват ето линк http://www.canadapost.ca/dec/santa/writesanta/default-e.asp
Та се чудя колко от вас пишат такива писма и колко пъти до сега са получавали отговори?

Явно днес съм много отвеяна, ама не схващам смисъла. Само писмо ли, нещо не мога да видя подаръци на сайта .... а ако не пишеш за подарък, за какво му пишеш?!   newsm78

# 546
  • Vaudreuil Canada

Явно днес съм много отвеяна, ама не схващам смисъла. Само писмо ли, нещо не мога да видя подаръци на сайта .... а ако не пишеш за подарък, за какво му пишеш?!   newsm78

Подаръка мама и тати имат грижата - от Санта само писмо се получава.

# 547
Аз ако не се лъжа скоро бях видяла в някаква брошурка за дядо Коледа, на който може да се плати за да донесе подарък на детето, естествено родителите трябваше да купят подаръка. Но къде съм го видяла това, идея си нямам ooooh!

# 548
  • Vaudreuil Canada
Можем да заформим някой татко на дядо Коледа - нашия го докарва на размери и форма ама с театралната част хич го няма  hahaha

# 549
Шемет страхотна идея! Мерси много за линка!  Grinning

# 550
  • Калгари, Канада

Подаръка мама и тати имат грижата - от Санта само писмо се получава.

Ясно, че имаме грижата. Мислех си, че може да се плати по нета и така колета да е от дядо Коледа. Явно много мисля  Grinning
Само за писмо, не съм много ентусиазирана. Но Владко може и да е, а нали е за него все пак.
Виж да си го поръчаш в къщи ми харесва. Едно време и нашите се обличаха на дядо Мраз и помня, че ми харесваше.

Владко му вика  "дядо Мляс"   Joy

# 551
  • Vaudreuil Canada
Владко му вика  "дядо Мляс"   Joy

Това беше много сладко Simple Smile

Аз също съм навита да си го поръчам в къщи ама.... миналата година оревахме света от ужас че майка му иска да го снима с дядо Коледа та не знам тази година как ще е и дали има смисъл да поръчвам дядо Коледа в къщи ако ще се спука пак от рев.

# 552
Момичета, благодаря ви за мненията относно expedia.ca.   bouquet Взех билета от там.

# 553
Ние пращахме такова писмо миналата година и получихме отговор-писмо написано на машина и подписано от дядо ви Коледа. Не го оцени по достойнство детето наше.

# 554
  • Лавал-Пловдив
Миналата година водих децата на Плас Верасай да видят дядо Коледа, поне малкия все още се впечатлява. Тази година с тези грипове и с бебето нещо ме е страх да ги водя в претъпкани плаци, та не знам дали ще видим дядото Sad

Общи условия

Активация на акаунт