С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 906
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • Лавал-Пловдив
koprivka, по добре разгледай този сайт: bgcanada.com
Там ще намериш цялостна информация по процедурата за имиграция в Канада. Самата процедура, без която не можеш да дойдеш в Канада, е доста сложна и дълга ( около 1 год, 1, 6 мес ) и изисква доста средства, нерви, знания на език, интервю..... Просто прочети внимателно статиите във сайта, който ти дадох.

# 271
kaka_dora, балгодаря ти много за бързия отговор. По това което прочетох разбирам ,че ако не знаем френски нямаме шанс да получим виза, така ли е?
ако е така много лошо за нас тъй като нито аз нито съпруга ми знаем френски, иначе английски знаем перфектно и двамата, но френски....
И настина ли отнема толкова дълго време за получаване на виза. Единствено с такава ли може да се доиде там?

# 272
Koprivka,frenski ti trqbva ,ako kandidatstvate  za Quedec.no Kaka Dora e prava v bgcanada pi6e vsi4ko,4eti vnimatelno.
momi4eta broite me ve4e i men v otbora.v Canada sme Grinning
sorry ,za latinacata Embarassed

# 273
  • Монреал
tanyta, привет! Какви са впечатленията ви за сега? Надявам се да свикнете бързо!  Hug

koprivka, успех ви пожелавам. Ако не знаете френски, и не ви се учи, по-добре кандидаствайте по федералната процедура. А според мен 1 година хич не е дълго, на нас ни отне 4 години  Rolling Eyes

# 274
Здравейте, момичета!
Извинявам се,че нахлувам в темата, но ме интересува един въпрос. Как  стои въпроса с приравняването на лекарска диплома в Канада? Колко време отнема, тежки ли са изпитите? Имате ли познати работещи по специалността си лекари в Канада и какви са ви впечатленията?
Ще се радвам да отговорите на въпросите ми! Hug  bouquet Hug

# 275
Здравейте,
 koprivka, ние кандидатствахме по федералната процедура и ни отне 5 години, но скоро научих, че вече отнема около 1 година.Щом сте добре с английския, няма смисъл да учите френски, при положение, че вече двете процедури са с еднаква продължителност.
Добре дошла на tanyta !

# 276
А сега следва въпрос,как се кандидатсква по федерална процедура? newsm78

# 277
Танита, добре дошли! Бърза адаптация ви пожелавам! Hug

Копривка, не знам как се кандидатства по федералната процедура, но съм сигурна,че с мотивация и амбиция ще се справите.Успех и на вас!

Тарик Мам, благодаря ти за инфото от предишната страница, днес се възползвах успешно.
Преди две седмици мъжа ми си купи комплект инструменти от Сиърс, които бяха на промоция, тогава купихме и една играчка за детето, но понеже то не си играе с нея решихме да я върнем и заменим и като разгледахме днес бележката се оказа,че са фактурирали инструментите по нормална цена, а не както беше обявена на промоцията и днес поискахме да ни върнат разликата.Комплекта вече не беше на промоция, но ни върнаха разликата Peace.

# 278
  • Монреал
Ама само разликата в цената ли ви върнаха или и 10$ отгоре?

Шемет, я дай линкче към тази тема с полезните връзки, която беше споменала по-горе.  Praynig Мисля, че съм я мяркала преди, но сега нещо не мога да я намеря.  newsm78

# 279
Върнаха ни 20 долара - това беше разликата ме промоционалната и нормалната цена.

# 280
  • Монреал
Ами май е трябвало да ви върнат още 10 като компенсация, че не са ви сканирали правилната цена.

# 281
  • Vaudreuil Canada
Шемет, я дай линкче към тази тема с полезните връзки, която беше споменала по-горе.  Praynig Мисля, че съм я мяркала преди, но сега нещо не мога да я намеря.  newsm78

Готово
http://www.bgcanada.com/phpBB2/viewtopic.php?f=19&t=27143

# 282
Благодаря ви за топлото посрещане Hug.
засега ни харесва Simple Smileадаптацията ......свикваме Simple Smileвсе още търсим квартира.

# 283
kivitoT, предполагам че навсякъде важи това с 10 долара и ще споделя две случки с home depot. единия път купувахме силикон за баня и цената на силикона не беше намалена както беше на стилажа. единия силикон го платихме на намалената цена, а втория ни го маркираха за 1 цент.
втория път купувахме цвете, пак намалено от 27 на 15 долара мисля, но при маркирането се оказа че цената не е намалена всъщност. в крайна сметка ни го продадоха за 5 долара. и в двата случая не сме се карали или нещо подобно, просто им казахме че не съотвества цената с етикета, но аз винаги гледам какво изписва апарата след като е сканиран продукт, просто ми е навик, защото много често се случва да пише на етикета едно а да излиза друго

# 284
koprivka, аз мисля, че и за Федералната програма са затегнали изискванията. Там е трудно, защото има списък с професии, които имат право да кандидатстват по програмата, но пък ако вашите са сред тях, няма смисъл да се мъчите с Квебекската процедура /от гл.т. на езика/ Peace

Общи условия

Активация на акаунт