С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 878
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
В нашето училище всичко е наред, пълно е. Паника аз не виждам. Simple Smile
Маги кашля точно 3 дена. Нито аз съм я спряла от у-ще, нито някой я е върнал. Нищо не съм и давала, за да и мине, освен обичайните неща / за храна става дума /.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 16:03 от Вери

# 406
  • Pierrefonds, CA
Честит Рожден Ден , Каролина !   bouquet
Бъди много здрава, щастлива и обичана !
Много радост в семейството ти !

Ние няма да се ваксинираме..Само веднъж съм си слагала ваксина против грип преди 10-ина години и не мисля да повтарям, камо ли пък с тази за свинския...

# 407
Голяма паника се вдига за пустият грип. Толкова години има грип, а сега за първи път се говори толкова усилено. Винаги е имало хора с усложнения от грипа, но чак сега говорят. А за БГ предричат 2 мил. да се разболеят през идните месеци.
Все още съм на везна за ваксините. Интуицията казва "Не", разумът "нерешителен". Винаги съм била против ваксините за обикновен грип. Който познавам, всеки е бил болен след това. .... ооооох ooooh!
И ние сме с течащи носове от 1 седмица, мен ме мъчеше да кашлям, но това си е обикновена настинка. Яко витамини, чесън и ракия  Laughing

# 408
  • Vaudreuil Canada
Винаги е имало хора с усложнения от грипа, но чак сега говорят.

Дензълче винаги е имало и смъртни случаи от тези усложнения но почти винаги на хора с други здравословни проблеми, а сега умират принципно здрави хора в разцвета на силите си и деца точно това е тънката разлика. Това че по принцип си здрав и нямаш проблеми те прави реално по-уязвим от болните и тези с проблемно здраве.... аз лично съм изненадана от схемата, по която ще се слагат ваксините.

# 409
здравейте на всички!!

честито малко съкровище и на кака дора!!! Да расте умно и добро дете!   bouquet

сега да се включа в дискусията за грипа... имам чувството, че живеем в някой филм от рода на "Зараза" - някой измислил щама на свинския грип, направил си опити в Мексико (неуспешни!!!) и сега фармацефтичните компании се избиват кой да продаде повече ваксини.. според мен малко се спекулира с този грип, защото това пак си е грип, с който ако се заразиш и не се лекуваш подобаващо може да има странични ефекти, дори летални.... както може и от една нелекувана настинка!!! така, че засега не смятаме да се ваксинираме.. повече плодове и зеленчуци и повече миене на ръце.. и по възможност по-малко контакти с много хора на едно място!!

# 410
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден Каролина!
Бъди обичана, щастлива, здрава и много усмихната!

# 411
И аз съм със смесени чувства към ваксината, не мога да реша още какво да правя...а в Торонто ситуацията с клиниките за ваксинация е безнадеждно организирана засега. Малката има рожден ден скоро и дори незнам дали да каня гости, щото може да ги е шубе хората.

Вие ползвали ли сте Oscillococcinum (хомеопатичното на Боарон за грип)? Знам, че в България е много популярно сред майките с малки деца. Доволни ли сте? Има ли ефект и при настинки?

Каролинка, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива жена и мама (скоро пак)!

# 412
Много ви благодаря E&M, shemet_neveroiaten и Pate Jaki за вниманието и пожеланията.
От сърце на вас и семействата ви всичко най-хубаво желая.  Hug

# 413
Каролина, Честит Рожден Ден!
Здраве, прекрасни мигове, любов и хармония ти желая!

bouquet   bouquet   bouquet

# 414
  • Калгари, Канада
кака Дора, честито бебче! Много радост да ви носи!   bouquet

Каролина, честит рожден ден! Да си здрава и много усмихната!
    bouquet

# 415
Каролина, честит празник и от мен! Желая ти здраве, любов и късмет! newsm59

# 416
Честит рожден ден, Каролинка  bouquet Много щастие и любов ти пожелавам!
Не съм убедена че от свинския грип се разболяват и умират предимно деца и здрави хора. От пролетта толкова болни имаше в Канада и си оздравяха без проблеми, сега за тези две деца проглушиха света. За момиченцето в Отава не съм чела подробности, но 13-годишното момче е постъпило в клиника, не му е обърнато внимание и е върнато вкъщи без лечение. Ако му бяха предписали Тамифлу едва ли щеше да почине.
Монреалски мами, ако търсите педиатър за децата си, вижте тук (до метро Намюр):
http://www.clubtinytots.ca/

# 417
  • Vaudreuil Canada
Монреалски мами, ако търсите педиатър за децата си, вижте тук (до метро Намюр):
http://www.clubtinytots.ca/

Страхотна информация - ние сме в това в ДДО и до сега съм много доволна - с дребни изключения, които сигурно са неизбежни.

# 418
Пиша ви по един тъжен и неприятен за мен повод.
Финално решихме да се разделим с нашето любимо куче. В момента му търсим нов
дом. Ако случайно познавате някой, който би искал да се грижи и обича куче като Лара,
моля пишете ми.
Лара е чистокръвно сибирско хъски, чудесна е с хора, не харесва малки кучета и не обича да седи сама вкъщи.
Ако имате допълнителни въпроси пишете ми. Благодаря за помощта.

# 419
  • Торонто
Каролина, Честито и от мен!

newsm59

не знаех датата, но за догодина ще запомня!

Общи условия

Активация на акаунт