Есен златна вън дойде, цопа в локви ФЕВРУАРСКОТО дете!

• 22 306
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Дадено!
И аз не е като да не се оглеждам за работа, но...все си мисля, че май не е най- подходящото време сега...
На всичкото отгоре пак съм с отврат хрема  ooooh!

# 676
Днес кафето е от мен Simple Smile Ставам на 20 и няколко  Mr. Green Simple Smile

# 677
  • offshore & overseas
Честит рожден ден, Радост! Нека всичките ти мечти се сбъднат, за да се отвори място за още и още...

# 678
Мила, много сме, слаби сме! Ако това ще ти помогне, не си единствената в дупка и в същност с дете между 2 и 3 години е нещо нормално. Аз в понеделник си изпаднах в чиста криза с истинско ридание и страдание. Добре че имама шваба за мъж, през цялото време на бурята в очите му се четеше, секс ли и липсва или спане. После включи турбо дизел порцесора и взе че се сети за решението, започна той да слага малкия да спи, па за по-сигурно и мене облажи та да е решен проблема из корен. Резултата е наспано и спокойно дете (педката е била съвсем права сън му е липсвало на детето), спокойна и доволна майка, хармония и щастие, само и кинти да получа от някъде и ще съм направо щастлива.
Така че съветвам и теб, размисли трезво къде е проблема, след това го постави ребром и изисквай решаването му мисля, че това е единствения начин да излезеш от депресия, па разбира се си пореви едно хубаво, помага.
Айде експерта бега да изкарва за насъщния  bowuu  

# 679
Radostche бъди здрава и усмихната! Много щастие! newsm51

# 680
  • София
Честит рожден ден Радостче!

# 681
Радостче, бъди здрава и много обичана!
Всичко най-хубаво ти желая!

# 682
  • София
Radostche, много здраве и любов ти пожелавам Hug И да си изкараш прекрасно деня!

# 683
Радостче, честито, много здраве и късмет във всичко.
Мила  Hug, според мен всичко ще отмине, мен обикновено ме тръшка депресията баш есента, но сега покрай джангъра в къщи, нямаше време. С моят мъж проблеми нямам, дано и да нямам никога, но баш като изпадна в дупка и почна да рева за щяло и нещяло, вместо да ме успокои почва да ми с екара как мога да рева за глупости. В началото на връзката ни, много ме дразнеше и само му дуднех как не ме разбира, но сега това му поведение, много бързо ме отрезвява, и даже накрая се смеем и двамата. Та съм сигурна, че и при вас бързо ще се нормализират нещата.
Никол отиде на занималня, влезе, госпожата каза айде всички да посрещнете и да се запознаете с Никол, момичетата седяха и мълчаха, и тя им обърна гръб, момченцата дойдоха и и подадоха ръка, тя се здрависа с тях и отидоха да играят, даже чао не ми каза, сега д авидим как ще си я прибера.

# 684
  • offshore & overseas
Аз пък ако взема да рева (мнооого, много рядко, а може би не е добре така newsm78) или да се тревожа и да споделям тревогите си, насреща ми се отговаря с лют цинизъм и вулгаризъм, което особено ме дразни. Crossing Arms Вероятно в отговор на раздразнение, което аз съм предизвикала с моите си емоции, но все още не мога да приема такава реация (когато съм сериозна и обезпокоена), а боя се, че и никога няма да мога (търся гуш и погал-погал поне). Хем сме говорили стотици хиляди пъти, и пак... То приказки и комуникация хубаво, ама като няма никой отсреща?

# 685
Радостчееееееее....честит ти рожден ден! Желая ти здраве, топлина в сърцето и удовлетворение!...Весел празник!

# 686
Благодаря ви момичета Simple Smile  Hug. Всички хубави неща, които ми пожелахте, да ви се връщат и на вас  Hug

# 687
               Радостче Честит Рожден Ден много здраве, щастие, любов и усмивки цял живот.

И аз доста често си рева за щяло и нещяло, ей така като ми дойде и едни крокодилски сълзи все едно не знам какво е станало.Дупки ли са, ями ли са, не знам, но след рев ми олеква.

Като че ли и на мен ми се ще да намеря някаква такава занималня за Яни макар и до обяд, като при Никол.Обича да си играе с дечицата / въпреки, че в началото е доста срамежлива, но после не иска да се прибираме  / , а пък сега в това време няма много игри навън, та в тая връзка ,joya къде по - точно е вашата?   

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 11:41 от Галя86

# 688
  • русе
Радостче, Честит рожден ден! Пожелавам ти в този хубав ден незабравими емоции и много усмивки!   

# 689
Галя, нашето е едно читалище, на Черковна.
Пише че е по системата на МОН, за съжаление само до обяд.
БЕз храна, цената е 65 лв на месец, като ти му носиш някакъв сандвич.
Иначе от тях, гледането, занимаването, веднъж седмично танци, пеене, английски.
Днес като надникнах, всички столчета бяха събрани в кръг и разиграва някаква приказка.
Ще видим Никол какво ще каже, сега баща ми отиде да я прибира и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт