Есен златна вън дойде, цопа в локви ФЕВРУАРСКОТО дете!

• 22 298
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Радостче, от здраве и късмет да не се отървеш!
Много любов и хармония в семейството  Hug

# 691
Какви красиви букети, карат ме да се усмихна всеки път като погледна темата  Hug

# 692
joya чудесно е това че си записала Никол на занималня.. Ники цяло лято беше до обяд на ясла и много му допадаше.. след седмица тръва пак но вече ще го свиквам на цял ден.. дано потръгне..

# 693
  • София
Честит рожден ден, Radostche ! С пожелания за много здраве и щастие  Hug

# 694
Чести да ти е и от мен. Слагам този букет за теб макар и не толкова красив ( ама толкова си разбирам и  мога ), но е придружен с целувка.  newsm51

# 695
  • offshore & overseas
joya чудесно е това че си записала Никол на занималня.. Ники цяло лято беше до обяд на ясла и много му допадаше.. след седмица тръва пак но вече ще го свиквам на цял ден.. дано потръгне..
Няма да имаш проблем! Grinning Калина мрънкаше, а пък сега имам сведения, че даже спи, за разлика от вкъщи. baby_neutral

Сънят вярно се оказа много важен и в нейния случай, друго си е като се наспи, особено ако се наспи хуууубаво Joy.

# 696
Радостче, хайде една усмивка и от мен. И ти пожелавам да изживееш пълноценно всеки ден през следващата година.

Мила, разбирам проблема ти. След раждането на Дани бях не в дупка, а в цяла пропаст. Това се отрази и на отношенията ми с Владо, всъщност като се замисля проблемът ни рапочна 1,5 г. по-рано, когато трябваше да направя аборт и това ме депресира за дооооста дълго. После нещата се влошиха, когато забременях отново и трябваше да лежа последните 3 мес., сама в една стая, последва много тежка следродилна депресия. Бях си за психиатър, но не осъзнавах, влачех се ден след ден. Противно на изказаните мнения, точно 3-тата бременност с Ясен някак започна да ме изправя на крака. Още помня блаженото спокойствие, което изпитвах. Сега съм сигурна, че чувствата, които изпитвах през двете бремености се отразиха върху характера на децата. Та мисълта ми е, говори с мъжа си, намерете пътя един към друг сега, защото времето само ще влоши нещата. В човешките отношения нищо не се оправя от само себе си, нужен е диалог, понякога усилия. Аз обичам да пътувам и така, за себе си, успявам да разнообразя ежедневието. Другата седмица започвам курс по език, умувам и други задачки. И ти ще намериш своя начин.  Hug

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 14:14 от AvrorA

# 697
Така отчет за първи ден. Засега е много доволна, госпожата я била обичала, и децата били добрички, имало само един сашко, който я бутнал, ама тя го гушнала.
Даже е яла половината сандвич, който и пратих, което си е напредък Simple Smile
Баща ми като влязъл били в час по пеене, свирели на пиано и пеели песничка за някакво влакче.
Иска утре пак, да видим, знам че вторият ден е по-критичен от първият.

Да ви попитам като по-опитни.
От както ни пуснаха парното почнах леко да кашлям, от вчера кашлям страхотно, суха кашлица, а от днес съм с разтройство и гадене, май съм болна. Та мога ли да кърмя, и мога ли да пия парацетамол и подобни?

# 698
Честит Рожден Ден,Радостче!
Да си жива и здрава,много щастие ,радост и късмет!
 newsm51  newsm59

# 699

Радостче, честит рожден ден и от мен!   bouquet

Да ви попитам като по-опитни.
От както ни пуснаха парното почнах леко да кашлям, от вчера кашлям страхотно, суха кашлица, а от днес съм с разтройство и гадене, май съм болна. Та мога ли да кърмя, и мога ли да пия парацетамол и подобни?

Чак ме е срам да ти отговарям, ама да си кажа... Crazy
Понеже още съм болна, с хрема и температура, кашлям ... и продължавам да "кърмя" помпата, та ми е съвсем пресен проблема ти.
Кърми си на воля, защото детето така приема антитела от теб, чрез кърмата. Парацетамол пия при нужда до два на ден, но се съветвай с лекар за по-сигурно. В момента пия антибиотик (оспамокс), който бил съвместим с кърменето ... Хубаво е да слагаш маска докато кърмиш, но аз така и не си взех. Резултата е, че Борис не успя да се разболее и се размина със съвсем леки сополки!

# 700
  • София
Честит рожден ден Радостче Желая ти много здраве, щастие и любов и Виктор много да те слушка

Ние сме добре засега си се гледаме тримата сполучливо. Само дето Валето много бели прави и всеки ден измисля нова та доста ми увеличава задълженията. Някой път ме слуша и си събира играчките и ми помага, но повечето пъти не и си прави каквото си иска, та в такива случаи побеснявам. Уж гледам постоянно да й ангажирам вниманието, но оставя ли я замалко и хоп поредната пакост  Crazy Добре че малкия ми е по-спокоен и си спинка, пу-пу и занапред дано да е така та аз мога да се занимавам само с нея засега.
И аз ще търся нова работа като поотрасне малкия, дано се стабилизират нещата дотогава. И дотогава за да не изпадна и аз в дупка записах една магистърска програма (не че си нямам) помежду другото, че да имам малко и други контакти и  да видим докога ще изкарам, май само първия семестър, че нещо не мога да остана през нощта да уча за изпитите, много ми се спи. А после и на малкия ще трябва повече внимание и деня хич няма да става за четене.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 17:59 от sofy

# 701
ЧРД Mak !

Желая ти хармония по пътя и смелост да следваш целта!

# 702
Честит рожден ден, Мак!
Бъди здрава, щастлива и вдъхновена!

# 703
  • offshore & overseas
Ех, сега като се заредят скорпитата.... Нали представителната извадка посочи, че те са мнозинство сред нас, да са ни живи и здрави!

Специално на Мак ми е трудно да й пожелая нещо, което да не звучи банално (а съм се заканила такива да ги мъдря - о, суета!), затова:

Честит рожден ден, Мак! И нека животът ти става все по-зелен, спокоен, уютен, пълен с любов (но и пъстър)!

# 704
Честит рожден ден, Мак !

Общи условия

Активация на акаунт